A cég vezérigazgatója szerint Orbán Viktor azt kérte a kereskedelmi multitól: engedje meg rokonának, hogy befektessenek a magyar leányvállalatba.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Örülök, hogy a tőlem ellopott brüsszeli pénzekkel, az extraadókkal támogathattam a kedves miniszterelnök úr és családja dagadtra gazdagodását. Remélem, hogy a 3 millió egybites imádkozósáska továbbra is Soros Gyuri bát' teszi felelőssé a saját nyomoráért, ahogy erről imanapján is biztosította népet a kedves vezető. Inkább a doktorminiszterelnökúr gazdagodjon minthogy a szemét multik kivigyék a hasznot. Dünnyögte a fideszes néni, majd berakott még egy szem krumplit a Spar kosarába. Százezreknek kéne az utcán tüntetni az orbáni rendszer ellen, a lopás, a korrupció, a hazugság, a jogállam lebontása ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
„A Spar Austria meg akarja védeni vagyonát Orbán Viktor karmaitól, aki már kérte a kereskedelmi multitól: engedje meg rokonának, hogy befektessenek a magyar leányvállalatba. "
pedíg a dagi azt hazudta,hogy üzleti és nöügyekkel nem foglalkozik! :)
izéke
de melyik rokonára gondolhatott? a veje és a ráhel nem erre koncentrál,talán az öccse az? miből telik neki egy ilyen üzletbe betársulni,ami azért milliárdos,nem filléres? nav vizsgálta?
Pusztai
tessék mondani!
hol és mit akar milyen vagyont kimenteni a Spar??
nem értem.
üzletei itt vannak kiszolgálok itt vannak emberek, feldolgozók...
...
az más tészta, hogy a vállakozás tualjdonosi körébe be akarja zsarolnia geczi az egyik vejét, rokonát.
csak úgy....
@izéke: a nav az 0rbán pereputtyot,- ön hol él dicsö lovag ?
izéke
@csak úgy...: jóvanna,álmodozni csak szabad? :))))))
csak úgy....
@izéke: azt is csak gyakorlatilag a brüsszelt elfoglaló 0rbánnak szabad! -józan,normális ember nem álmodozik 0rbanisztánba,ha csak nincs 5l. kannás bora! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.