A házaspár polgári peres úton próbálja visszaszerezni az ingatlant. Váratlan üzenetet kapott egy éve Gödöllőről egy évtizedek óta Amerikában élő magyar házaspár: a nőt arról értesítette gödöllői szomszédja, hogy a nő tulajdonában lévő gödöllői házhoz nemrég begurult egy autó, melynek utasai a ház új tulajdonosaként mutatkoztak be. Krisztina riadóztatta a környéken élő rokonait, hogy hívják a rendőrséget az ingatlanhoz, melynek ablakait betörték, a zárakat pedig feltörték. Míg a rendőrökre vártak, a levélszekrényben ráakadtak egy földhivatali dokumentumra: ebből derült ki, hogy egy számunkra ismeretlen nő megvette az ingatlant egy hónappal korábban, március 17-én. „Így derült ki, hogy ellopták a házunkat” – mondta a lapnak Krisztina. „A csalók egy korrupt ügyvéd segítségével készítettek egy hamis meghatalmazást, ami kimondja, hogy egy bizonyos ember eljárhat a nevemben. Összeszerkesztették a meghatalmazást és az adásvételi szerződést, ezekkel bementek a földhivatalba, ahol helyben...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Amikor egy másik eszközről jelentkezem be egy email fiókomba, a telefonomon kapok egy értesítést róla.
Ezt miért nem lehet átültetni a való életbe?! Addig OK, hogy a meghatalmazás érvényes akár adás-vétel megkötésére is a megbízó nevében, illetve helyette. De miért nem értesítik előtte a tulajdonost, hogy "Üdvözlöm, a földhivataltól keresem már..TÉNYLEG el akarja adni?"
De elég arra gondolni, hogy simán kikérhetők tulajdoni lapok a földhivataltól és arról sem értesítik a tulajdonost. Vagy...én évekkel ezelőtt úgy jelentkeztem be rokonhoz - nyilván tudtukkal -, hogy őket később sem értesítették...

A legnagyobb probléma, hogy az állam tartja fenn ezt a helyzetet, mert így a haverok könnyen tudnak lopni.
balos
@Sakk Matt: A magyarosch virtus,mikor nemzethy színekben pompázik és tömi az üvegzsebeket!Operett ország lett az egykori védő bástyája Európának!A keleti hordákat már behívják,hogy a megélhetésüket bebetonozzák!
bence
Mibe fogadjunk , hogy fideszes kötődésű volt az ingatlanfoglaló ?! Ezek már mind annyira nyeregbe érzik magukat , hogy azt gondolják mindent megtehetnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.