A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm, a Most vagy soha! a nyitóhétvégén 75 551 nézőt vonzott a magyarországi mozikba, több mint 162 millió forint bevételt generálva.

Ezzel a Most vagy soha! 1990 óta minden idők legnagyobb magyar filmes bevételét érte el a bemutatás első hétvégéjén – írták a közleményben.

Az alkotók és a főszereplők jelenlétében vasárnap este Londonban mutatták be először a kalandfilmet. A meghívott közönség előtt tartott díszbemutató helyszíne a Piccadilly Circus közelében lévő, premiermozijairól híres Leicester Square-en, a Vue filmszínházban volt. A rendezvényen részt vett Kumin Ferenc, Magyarország londoni nagykövete is.

Rákay Philip: "Higgyetek a szemeteknek – a filmemet mindenki szereti, aki látta"

A Most vagy soha! premierje Londonban. Fotó: MTI

"A film első hétvégi nézőszámát tekintve – a Covid utáni időszak – legsikeresebb magyar filmje" – tették hozzá.

A Most vagy soha! 2024 eddigi második legnagyobb bevételét könyvelte el, csak a Dűne 2 előzte meg az első hétvége jegyértékesítése alapján – közölték.

"Minden alkotótársam nevében hálásan köszönöm a közönség érdeklődését és példátlan szeretetét! A Most vagy soha! az a film, amit szinte mindenki szeret, aki már látta. Szeretnénk, ha mindenki a saját szemének hinne! Tisztelet Petőfi Sándornak, Szendrey Júliának és a Márciusi Ifjaknak!"

- idézik a közleményben Rákay Philipet, a film kreatív producerét.

Rákay Philip, az 1848-1849-es szabadságharc történetét feldolgozó film forgatókönyvírója és kreatív producere a londoni vetítés után elmondta, a bemutatóra brit filmes szakemberek is hivatalosak voltak, hiszen óriási az érdeklődés Magyarország iránt, ahol remek forgatási helyszínek, stúdiók vannak, igen jó szakmai körülmények alakultak ki az elmúlt tíz évben, kiválóak a magyar színészek, a magyar filmes szakértők pedig világszínvonalúak.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
162 milliós bevétel??? Mindjárt meglesz a 6 milliárd! És a haszon hol lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Sakk Matt: Na előre megmondom nem láttam a filmet,de a filipre nézek és nem tetszik!A szőke dús keblű pipi a zsánerem!
Sakk Matt
Kb 13 ezer szavazó 20%-a adott nem egyes osztályzatot. Ez hozzávetőlegesen 2600 voks. Tehát a 2-10-es szavazatok összesen negyedannyian vannak, mint az 1-es! Jelenleg 1,5-ös az átlag.

Ha a 75 551 néző - akinek tetszett! - tizede minimum 2-es osztályzatot ad (de inkább 5-ös felett..hiszen tetszett!), már egészen más lenne az eredmény.
Szerintem még a nézőszámban is hazudnak!

***

A mafabon 100 szavazat után inkább nem tetszik a nézőknek - 43%
Filmkatalógus: 64 osztályzat alapján 5/2.17
Menőmanó
A kirendelt iskolások, akiknek igazolatlan hiányzás volt belengetve a mozilátogatás kihagyása esetére, és akiket ráadásul saját pénzükön köteleztek a film megnézésére, nemigen osztják a Rá kakál mán véleményét.
Nanya
@CsipkeRózsa: Várjál csak Rózsika ! Nehogy neked is meg nekem is kötelező legyen megnézni.
teuton
Lenne egy 5letem Goebbels Toni propagandaminiszter es Retkes Kalman propagandista szamara, csak 1%-ot ekerek a befolyo bevetelböl. A fizymaszvalaszto nyuggereket is kötelezzek hetente 1x megnezni a filmet, különben nem kapnak nyugdijat! Mondjuk a bevetel megemelkedne, de a tetszes...
Nanya
Én még nem láttam a filmet,de nem is fogom többé megnézni.Annak,hogy nekem nem tetszik a film három oka van.
egy, Úgy utálom ezt a szarházi tolvaj filipót minta szart.
kettő: rühellem ezt a patkány nagyképű sznob fasszopót.
három: mert olyan témához hagyták hozzányúlni ezt az idiótát,több más idiótával együtt.ami egy olyan emberről szólna,ami minden IGAZ MAGYARNAK szent.
Ezek szájától, retkes tolvaj kezeiktől szennyes elméjüktől PETŐFI szennyes lett,beszennyezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.