A lovagkereszttel rendelkező újságíró szerint Törley Katalin, Puzsér Róbert, Bedő Dávid és Orosz Anna akkor sem picsoghatna, ha kaptak volna pár maflást, hanem kussolniuk kéne.

Ahogy arról korábban a propeller.hu beszámolt, több kormánypárti rendezvényen ért atrocitás ellenzéki érzelmű embereket. Bede Zsolt, a szélsőjobboldali Vadhajtások munkatársa letépte a momentumos Bedő Dávid kokárdáját és le is köpte a képviselőt a nemzeti ünnepen a kormánypárti újságírók Jobboldali Sajtóklub elnevezésű rendezvényén, ahol éppen a lelki Békemenetet tartották. Orbán Viktor ünnepi beszéde alatt lek..vázták Törley Katalint, a Tanítanék Mozgalom alapítóját, illetve a Sétáló Budapest aktivistáját Puzsér Róbert publicistát is vegzálták Orbán Viktor hívei.

Bayer Zsolt: „Örüljenek, hogy nem lettek pofán vágva!”

Bayer Zsolt a szokásos stílusában emlékezett meg a vegzált ellenzékiekről   Fotó: RTL Híradó

A Jobboldali Sajtóklub egyik résztvevője, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje elismeréssel kitüntetett Bayer Zsolt most blogján üzent az ellenzéki akciózóknak.

A Fidesz-tag Bayer azt írja Bedő Dávidról és párttársáról, Orosz Annáról, hogy ők hagyták volna, hadd maradjanak, de a mintegy 200 fős közönség elkezdte skandálni, hogy »takarodjatok, takarodjatok!«.

„De ami a lényeg: mégis, mire számítanak ezek az ócska gazemberek? Odamennek a másik oldal tömegrendezvényeire provokálni, és majd az »istenadta nép« pogácsával és ásványvízzel fogja kínálni őket? És miért is mennek oda? Csak azért, hogy ez legyen. S hogy lekurvázták őket, meg lökdösték? Kérdezem ezredszer, mégis, mire számítottak? Puszira és mosolyokra?” – tette fel a költői kérdést Bayer.

„Szóval, örüljön a Törley, a Puzsér, a Bedő meg az Orosz, hogy nem lettek pofán vágva. És ne szemétkedjenek legközelebb, ne húzogassák az oroszlán bajszát – vagy ha mégis, akkor utána ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak. Világos?”

– zárta sorait a „lelki Békemenet” szervezője.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ó..a lovagkeresztyén megint okádott egyet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Finom kis úriember, fajtájának reprezentása! Egy szóharcos, bár a hasonszőrüek ki tudják élni magukat köpködés és lökdösés formájában...
Maccska
@Dr. Proktor: Bayer tényleg úriember volt.Még azt is felkínálta hogy maradhassanak bent a kretének.

Amúgy mennyire komoly az a párt amelyiknek az alelnöke ilyen primitív provokációval tölti az idejét?Talán nincs erre valamilyen csicskájuk?
Sakk Matt
Ó..a lovagkeresztyén megint okádott egyet.
Sakk Matt
@Maccska: Nem mindenki lop, hogy meg tudja venni a fradi ultrákat!
Aki Én
Ez a beteg Bede hányyzor ment ellenzéki tüntetesre rendbontónak?
Na, ugye?
Pálinkás Pál
remélem ez a kilincs orrú szardarab előkelő helyen van valaki listáján...mellesleg most igaza van...ez netto provokáció volt, ha bevállalod és ütnek, utána kussolj...
KisTehen
@Dr. Proktor: lehet bátornak nevezni azt, aki bemerészkedik egy medvebarlangba :)
dr. prédikátor
Te mocskos tróger nyilas ivadék!!! Tégeged kellene már jól szájba baszni hogy végre pefogd a szaros pofádat!!!De ami késik nem múlik!!!
nezelodo
Lehet latolgatni, ha valami csoda folytán nem áll le megint a választási rendszer, és véletlenül tisztességes lesz a számolás, a következő voksoláson, mi lesz az eredmény? Ha bukta lenne megint felgyújtják a fővárost a békeszeretőék?
Maccska
@nezelodo: szerintem inkább jelentkezz szavazatszámlálónak.
Az dupla haszon.
Az egyik az hogy megtudod hogy a rendszer nem függ semmiféle számítógépektől.Nyugodtan leállhatnak ,mert minden papiron van.
Maccska
Amúgy érdemes elolvasni Bayer teljes írását és nem csak pár részletet belőle.
Maccska
"No és persze ott volt a két bátor szabadságharcos, a Bedő meg az Orosz. Akik most azzal hakniznak a pöcesajtóban, hogy át akartak adni nekem egy pólót a Polgári Mulatóban, és fel akartak tenni egy kérdést, de "nem fértek a közelembe", mert Bede Zsolt a "tesével védett" engem majd kizavarta őket.
Nos, ebből semmi nem igaz. A két "szabadságharcos" bejött a helyre, megállt sunyin a falnál, bújkált, ott ácsingóztak már vagy húsz perce, miközben úgy ötször mentemm el melletük, kérdezhettek volna, a hülye, becstelen pólójukat is odaadhattákvolna, de nem tették. Aztán Zsolt észrevette őket, és kitört a balhé. S még egy apróság: mi, a nap fellépői azt mondtuk, maradjanak, ha akarnak, és megkérdeztük a közönséget, az ott lévő kb kétszáz embert, hogy szerintünk maradjanak, ők mit gondolnak. Mire a tömeg elkezdte skandálni, hogy "takarodjatok, takarodjatok!"
Szerintem ez elég egyértelmű.
Így történt, pontosan így. Erre van kétszáz tanú.
De ami a lényeg: mégis, mire számítanak ezek az ócska gazemberek? Odamennek a másik oldal tömegrendezvényeire provokálni, és majd az "istenadta nép" pogácsával és ásványvízzel fogja kínálni őket?
És miért is mennek oda? Csak azért, hogy ez legyen. Nem az általuk gyűlölt politikust fogják zavarni, hiszen az észre sem veszi őket, a közelébe sem jutnak. Kizárólag a politikai oldal másik oldalán álló polgártársaikat fogják zavarni és idegesíteni."
nezelodo
@Maccska: Látom szolgálatban vagy, és árgus szemekkel figyeled, ki meri bírálni a hazai demokratikus vezetést.
szaboria1
@Maccska: Menjél te 24 órába szavazat számlálónak. Sok pártnak akik jelöltett állítanak
az pl. nem biztos, hogy kap pénzt.
A 90-es években én is voltam szavazatszámláló és nem pénzért csináltuk, mert akkor még hitünk a jobb jövőért.
nezelodo
@Maccska: Hahaha, a Zsóti akkor sem volt uriember, amikor a szocializmus felsőbbrendűségét dícsérte.
szaboria1
Zsoti is azért kapálódzik megint, mert azt hiszi a felesége megússza a covid teszt csikk botrányt.
Toller Béla
Rohadt egy alak vagy, zsóti, de legfeljebb börtönbe kerülsz fasiszta uszítás okán, itt nincs olyan ember, aki bepiszkolná veled a kezét !
Maccska
@szaboria1: akkor ne írkálj kreténségeket.Ezek szerint tudod hogy hogy működik a rendszer,de tudatosan hazudsz.
Maccska
@Toller Béla: nyilvánvaló hogy ezeket a provokatőröket kellett volna lecsukni egy pár napra.
Maccska
@nezelodo: konkrétan hogy dícsérte?
Maccska
Törley Katalint lek*rvázták, lökdösték a „gonosz fideszesek” – pedig nem akart ő semmi rosszat, csak az ünnepüket szerette volna megzavarni
Halkan kérdezem, miféle pedagógus lehet, aki az érvek értelmes ütköztetése, a megfelelő fórumok kiválasztása helyett ilyesmire ragadtatja magát?
Maccska
Magam is meg akartam írni ezeket a Törleyket. Meg a Puzsért. Kedvenc képem, ahogy áll a rendőrkordon mögött, elégedetten vigyorog, "úgysem érhettek hozzám, nem vághattok pofán, egy egész sorfal vigyáz rám" - ez van a pofájára írva, no meg az, hogy "jól kib...tam veletek".
Pusztai
Én annyira tisztelem Bayer Zsótit, hogy ilyen hatékonyan járatja le a fideszcsürhét, - ahogy ő is csürhül,- mert 100x hatékonyabb mint az álellenzéki ostoba debil ballib.
Horizont
Pedig csak egyetlenegy feladat lenne... Bayernak kussolni a kéne.
szaboria1
@Maccska: Te állandóan hazugságokat írsz. Én a konkrétumot írtam le mivel a legutóbbi választáson 200000.-ft kaptak melyet az önkormányzatok fizettek ki. Csak, hogy értsd volt olyan eset amikor még pluszba kétszer is újra kellet számolni, mert valaki nem fogadta el az eredményt. A kretén meg te lehetsz a 2010 választásnál vezették be, hogy pénzt is adnak, mert nem voltak jelentkezők. Ugyanis a PÁRTOK küldhetnek szavazatszámlálót.
Ha tényleg olvasnál vagy hallgatnál híreket sok helyen nem volt az ellenfélnek embere.
Volt olyan szavazó helyiség ahol csak a fideszes önkormányzat rokonai voltak szavazatszámlázók.
Én ezért már a 2022 szavazásra nem mentem el.
Nyírfa
Bayer-alma nem esett messze a fájától.
Béla333
"„De ami a lényeg: mégis, mire számítanak ezek az ócska gazemberek? Odamennek a másik oldal tömegrendezvényeire provokálni, és majd az »istenadta nép« pogácsával és ásványvízzel fogja kínálni őket?"

Rengeteg hasonló történt, amikor a maffiózók mentek oda a másik oldal gyűlésére.
Sőt a tyúkeszű hülyemagyar maffiahívőknek felhívom a figyelmét, hogy volt olyan március 15-i megemlékezés, ahol Demszkyt tojással és paradicsommal dobálták meg.
Akkor meg mi a gond? Hogy nem dobálták meg a Zsóóóótit?
Béla333
Már nem először mondom/írom, hogy az ilyen nagypofájú, szellemi hulladékokkal csak úgy lehet az ügyet lezárni, hogy pl. egy következő békamenetnél ugyanarra az útvonalra, de ellenkező irányba szervezni kell egy másik menetet...
Magam előtt látom, amint a másik nagy utca harcos, a Zsóóóóti az első sorból pánikszerűen húz hátra, amint meglátja a szembe jövő tömeget...!!!
Ezekkel értelmesen beszélni már nem lehet!
balos
@Béla333: Én már nem is konzultálok az ilyen keleti faszon felnőttekkel!A zsótit meg már előre vettem a leszarom a sírját is névsorban!
Maccska
@szaboria1: mégis mit akar az az elkenzék amely arra sem képes hogy beültessen egykét embert szavazatszámlálónak.
Nevetséges.
nejlontacskó
A kurva nagy szerencse az, hogy a Fidesz, soha nem zavarta meg, az előző kormányok Március 15.-i rendezvényeit!
Oh várj egy kicsit...
De megzavarta, de az rendben volt, ugyebár...
Dr. Proktor
@Maccska: Nincs mindenkinek csicskája, legalábbis normális pártnak!
A fidesz ebben piacvezető... nézz körül és tükörbe...
telegdilaci
@Sakk Matt:Ezt a rossz Ótvarfejűt aki folyamatosan amikor kinyitja a pofáját ömlik a fos belőle pofán kellene vágni egy jó nagy Szív lapáttal hogy ne ugasson baromságokat,viselje el hogy nem lehet mindenkinek azonos véleménye a hozzá hasonló tróger közpénzből élősködőkkel!
Havanagi
NER prostituált keresztes,habzó züllött pofával !
Maccska
@Havanagi: @telegdilaci: @Dr. Proktor: Egy normális párt alelnöke nem megy el provokálni egy hasonló rendezvényre.
Szánalmas.
Szerintem tartson egy rendezvényt ahova nem csak 30 ember megy el,mint most tizenötödikén.Na ott elmondhatja amit akar.
Maccska
@Havanagi: @telegdilaci: @Dr. Proktor: A Momentum budapesti ünnepi rendezvényén 30 ember vett részt.
Gondolom vidéki rendezvénye nem is volt.

Bayer Zsolt kétszáz ember előtt beszélt.

Ki ez a Bayer Zsolt,akire sokkal többen kíváncsiak,mint az egyik legnagyobb ellenzéki pártra évente egyszer.

Mekkora lipsi gyökerek ezek már!
Havanagi
@Maccska: Mocskot védi egy csicska .Ez jó!!
csak úgy....
@Maccska: egy normális párt elnöke nem küldi el mások rendezvényeire bedét a bunkó,köpködö provokátort,mint azt már annyiszor megtette !
Maccska
@csak úgy...: senki sem küldi el Bedét.El tud menni magától.
Maccska
@csak úgy...: Orosz Anna akkor Bede megfelelője a Momentumnál?Vagy a homokos haverja?
Maccska
@csak úgy...: A két "szabadságharcos" bejött a helyre, megállt sunyin a falnál, bújkált, ott ácsingóztak már vagy húsz perce, miközben úgy ötször mentem el mellettük, kérdezhettek volna, a hülye, becstelen pólójukat is odaadhatták volna, de nem tették. Aztán Zsolt észrevette őket, és kitört a balhé.
Billibácsi
Pofán vágni téged kéne te mocsadék!
Cherry
A fidesz retek újra megszólalt, undormány a mocskos pofájú, egyszer valaki tényleg pofán vágja ezt a patkányt
nejlontacskó
@Maccska: a nyilas ivadék, inkább a vérplazma és a Covid tesztcsík botrányával foglalkozzon!
csak úgy....
@Maccska: azt itt mindenki tudja,hogy te olyan alárendelt viszonyban vagy a fidesszel,hogy ök akár a szádba is szarhatnak, de te akkor is halálodig védeni fogod öket! :)
Méhes
abba sen vagyok,hogy zsóti az igazat írta
szaboria1
@Maccska: Itt élsz e magyar országba? Mert ha igen akkor a te fizetted adód pénzéből dőzsöltek éppen 200-an.
Dr. Proktor
@Maccska: Haverod Bede? Együtt jártok köpködni?
Szép kis párt szép kis szekértolói...
Maccska
@szaboria1: éppenséggel fizettek érte hogy ott lehessenek,te fasz.
Na ezt zavarták meg a kretének.
Maccska
@szaboria1: egy lelki békemenetnek nevezett szeánsz keretében az érdeklődők olyan szakmabeliek értő elemzését hallgathatják a miniszterelnök beszédéről, mint például Bayer Zsolt, vagy éppen Bencsik András. A részvétel nem ingyenes, 3000 forint a belépő,
Maccska
@szaboria1: akkor ehhez vedd hozzá hogy a momentumos cseh katalin ünnepi beszédét harmincan hallgatták .
szaboria1
@Maccska: Csak nem ott voltál? Különben ez nem érdekel.
szaboria1
@Maccska: Akkor nincs pénzük ha belépőt szedtek. Ezért nem lett béke menet.
Maccska
@szaboria1: miért amikor van pénzed akkor ingyen dolgozol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.