Pölöskei Gáborné Áder Annamária már 2011-ben tudott V. János szexuális molesztálásairól, mégsem tett semmit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
"Áder János szerint pedig valótlanságok azok a vádak, amelyeket Gy. Németh Erzsébet vetett fel a húga ellen. "
De ezt Áder honnan tudja?
NKF
A DK is egy szaregylet Fletóval meg Klárikával együtt!
kereső
"Pölöskei Gáborné 2011. szeptember 28-án írásbeli feljegyzésben tájékoztatta a főjegyzőt és az aljegyzőt a bejelentésről, valamint arról, hogy az általa vezetett főosztály büntetőfeljelentés előkészítését kezdte meg."- csak az a probléma, hogy ebből 2011-ben nem lett semmi. Az, hogy megkezdte, nem jelenti azt, hogy lépett az ügyben, az eredmény meg ismert- kérdés: az eltussolásban is segédkezett -2011-ben?
kereső
@NKF: Tudjuk, neked/nektek csak a NER diszkrét bája tetszik...az, ami eddig mostanság kiderült- a pedofil botrány, az új államelnök hazudozása, lánczi tamás "hazaárulózása", orbán kritikán aluli , botrányos március 15.-ei "megemlékezése", áruló útja Ámerikába. A közemultból meg a pegasus, a végrehajtói, a spar , - miközben mészáros és tiborcz még gazdagabb lett.Ezt imádjátok, ennek tapsoltok...
Pusztai
tv-ben rádióban negyedórákat szidta hazigságokkal az ellenzéket védte tesóját a bajszos szar, miközben semmi köze hozzá politikailag már.
Béla333
Ki tudja? Lehet, hogy nem is tud magyarul!
Ezért beszél helyette a tolmácsa - a pecás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.