Az államtitkár szerint következmények nélkül nem lehet ezt a fajta vagdalkozást és vádaskodást hosszú távon művelni.

Kovács Zoltán szerint Magyar Péter mendemondákra akar politikai karriert építeni. „Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyar Péter a kormányon próbál bosszút állni. Elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati állásait, ez bosszúállásra sarkallja. És mindezt egy ilyen baloldali közegben teszi” – így értékelte a Hír Tv-ben Kovács Zoltán Magyar Péter kijelentéseit, melyet kihallgatása után a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt mondott.

Kovács Zoltán kioktatta Magyar Pétert, aki nekiesett Schiffer Andrásnak

Kovács Zoltán szerint mendemondákra alapozva próbál karriert építeni Magyar Péter/Fotó: MTI/Purger Tamás

Mint arról a propeller.hu is beszámolt: Magyar Péter azt mondta, hogy Rogán Antalék manipulálták a Völner-Schadl-ügy iratait és állítását bizonyítékokkal tudja alátámasztani.

„Mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. A valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit. De azért azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet ezt hosszú távon művelni”

- jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.

Nem Kovács Zoltán az egyetlen, aki összecsapott Magyar Péterrel. Az ATV Öt című műsorában is terítékre került a Magyar Péter-jelenség, és a körülötte zajló történések. Az egyik meghívott szereplő, Schiffer András alaposan kiosztotta Magyart. Az LMP alapítója szerint,

amikor valaki nemrég még konkrétan állami megbízatásokat, vagy az állam kegyéből megbízatásokat töltött be, majd közli, hogy Dezső András egy propagandista, akkor a "józan ész szabadságra megy."

Felidézte azt is, hogy nem szeretné a nyelvét köszörülni Magyar Péteren, mert ez a történet rendkívül szomorú, személyes történet, és nem tartozik a nyilvánosságra, és itt nem politikusra, meg politikai elemzőkre van szükség, hanem más szakembereknek a hozzáértésére. Kitért arra is, hogy szerinte nagyon szomorú, hogy a hisztérikus keménymag online és offline is gyakorlatilag túszul ejtette az ellenzéki közösséget.

Kovács Zoltán kioktatta Magyar Pétert, aki nekiesett Schiffer Andrásnak

Schiffer szerint Magyarnál a józan ész szabadságra ment    Fotó: Youtube

"Tehát azok, akik 2021-ben képesek voltak vátesszé avatni egy Márki-Zay Péter nevű versenyzőt, most ugyanezt belelátják Magyar Péterbe, hogy ő fogja megváltani a hazát. Szerintem ideje lenne azt kimondani, hogy lehet itt a politikusokat szapulni 0-24-be, de azért itt van egy társadalmi felelősség is" – fogalmazott.

Schiffer András az adás linkjét meg is osztotta a Facebook-oldalán. Magyar Péter se volt rest, megjelent a kommentszekcióban és ezt írta a volt politikusnak:

„Hú, András, megint nagyot mentetek. Nem kínos ez neked, te ennél sokkal intelligensebb ember vagy”

- fogalmazott Magyar Péter, amit a Mandiner vett észre.

Forrás: hirtv.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Következmények nélkül csak egy ország kirablását lehet hosszú távon, folyamatosan művelni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Következmények nélkül csak egy ország kirablását lehet hosszú távon, folyamatosan művelni.
nemkati
Azért az érdekes, hogy Kovács mendemondáknak nevezi azokat a bizonyítékokat, amikről Magyar Péter beszélt, és amiket még nem is látott. Akkor ugyan honnan gondolja, hogy tudja, hogy nem igaz? Nem kötelező azonnal ugrani egy eseményre, talán meg kellene várni, hogy az ügyészség és a nyomozó hatóság mire jut, amikor majd megvizsgálja a bizonyítékokat. Azt látva, hogy a Völner-Schadler ügy egyáltalán eljutott a bíróságra, azt a reményt kelti, hogy talán van még olyan ember ezeknél a hatóságoknál, aki becsülettel végzi a munkáját, talán nem mindenki van bekötve a NER-hez.
Horizont
Miért nem lehet békén hagyni ezt az embert már? Sok töketlen fasz óbégat rá. Majd az emberek döntenek a sorsáról.
Menőmanó
@nemkati: Mondjuk az, hogy eljutott a bíróságra semmit nem jelent, Schadl-t már haza is engedték, és sehogy se tudtak rájönni, hogy ki a Tóni, Barbara, és Ádám.
Az sem zavarja meg őket, hogy az egész ország tudja ki ez a 3 diszpinty, csak ők nem.
csak úgy....
vajon mit tudhatnak fideszék schifferröl,ez itt a kérdés!
a k.zoli meg csak egy soroscsicska!
Billibácsi
Eljöhet még az idő amikor őt fogják kioktatni arról, hogy mikor van ébresztő és mitől meddig tart a séta a börtönudvaron.
Pegero
@Horizont: Ha MP nem keverné a szart, senkit nem érdekelne, hogy mit fontoskodik, de Schiffer Andrásnak teljes mértékben igaza van! A józan ész szabadságra ment Magyarnál.
Horizont
@Pegero: Miért keverné a szart???Nagyon jól csinálja. Jobban mint a fidesz, mert ők aztán nem keverik a szart mi? Schiffer meg a hiteles na hagyjál már b+ :DDDD
Amúgy ha tiszta a fidesz miért vannak beszarva???
sándorbence
osztmaguk mit müvelnek amásik oldali politikusokkal már tizennégyéve
az nembaj ugyi remélem hamarelkotrodnak orbán kisztitkárjával
Pegero
@Horizont: Nyugi nincs semmi baj, megvárjuk a végét b+ :DDDD
csak úgy....
@Pegero: tudod, a fideszes szemszög nem sürün egyezik a normális emberek szemszögével! - akik gondolkodni szoktak és nem a párt rágja a szájukba, hogy mikor mit kell látniuk,hallaniuk és mondaniuk, azok teljesen másképp látják a világot,mint pld. te!
justhpeter
Aki azt hiszi, hogy egyik oldal különb mint a másik, az bolondabb mint én.
justhpeter
@CsipkeRózsa: Hidd el, mindegy ha mindkettő által kínált út a nyomorba vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.