Ha fizetnek érte. A kormányzati kommunikáció mintha elszólta volna magát az RTL-nek a honvédségi repülőről. A csütörtök esti Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet kiterjeszti, hogy kikre vonatkozhat a honvédségi védelem, írtuk délelőtt. Az új szabály szerint védelemben részesülhet „egyeneságbeli rokon házastársa, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére, és a testvér házastársa”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ja!!! Már "kormánygép" ??? Na ugye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Maccska: 18.02: Annak a ""40 évi kommunizmus visszakapásnak"" legkésőbb már 2013-14-ben vége volt! Azóta már a plusz10 éves Orbánizmus folyik! És kérdéses, hogy ez letudható lesz-e a bukása utáni 50 esztenndő alatt?!?!
balos
@Nyírfa: Nagy túlélők a nyilasok és minden nép ellenes párt és vallás!A papok is micsoda épületekben hűlyitik a népet!
Nyírfa
@balos: 19.14

Mindaddig lesznek boldogtalan kisgyerekek, akik adják majd az eltévelyedettek utánpótlását, amíg a szülők nem szeretik őket önmagukért. Sajnos, nagyon kevesen értik és élik a feltétel nélküliségre épülő kapcsolat lényegét.
De minél több a szeretett gyermek, annál nagyobb az önmegvalósítási rátája, s annál magasabb a kollektív tudat szintje a társadalomnak. Fokról fokra haladva, így válik okafogyottá a nácizmus. A haladás megtorpanhat ideig-óráig, de legyőzni éppoly lehetetlen, mint elpusztítani az életet.
balos
@Nyírfa: A feleségem Óvónő és OTT A KEVÉS MUNKAERŐT ÚGY PÓTOLJÁK,HOGY BŐVÍTIK AZ óvodát!A jól dolgozókat ugyan úgy fizetik meg SZARUL,mint aki ott van amikor a pénz megérkezik!Ezeket a gyerekeket ,ha nem lenne pár elkötelezett EMBER lehetne használni az árvíznél "cölöpnek" leverni!A szüleiknek pedig inkább a bányában kéne dolgozni,mert a sötétben jobban lát(VAN KIVÉTEL OTT IS)!Szar nép vagyunk,hogy nem merünk kiállni az új elnyomóink ellen!
Nyírfa
Nem tudom, hogyan lehetne kirostálni akár az egészségügyből, az oktatásból vagy a politikai , most már hadszíntérről azokat, akikben nincsen sem alázat, sem rátermettség.
Még kicsi volt a nagyfiam, amikor egy nyaralás alkalmával egyszerűen nem tudtuk kikerülni az asztaltársaink nyomulását, végül úgy szabadultunk meg tőlük, hogy látványosan a partszakasz másik végébe vonultunk, lett is belőle sértődés. Az anyuka főiskolát végzett óvónő volt, nagyon büszke a képesítésére, ám az már az elviselhetőség határát súrolta, ahogy egrecíroztatta a kislányát, közben olyan bűntudatot keltve benne, hogy szegény gyerek végül sem enni, sem kommunikálni nem akart. Mi a fiúnkkal egészen más viszonyban voltunk, az anyuka nem is nézte jó szemmel, hogy a viselkedésünkkel nem támogatjuk az ő nevelési, azaz inkább idomítási elveit. Annyira megromlott a kapcsolat, hogy - hála az égnek - sikerült maguknak másik asztalt keríteni az étkezésekhez. Fellélegeztünk, a drillt egyikünk sem viselte.
Nincs az a papír, ami pótolni, helyettesíteni tudná az empátiát, az intelligenciát, a mentális egészséget. Régen sem volt szokatlan, ha az emberek nem a saját helyükön próbáltak, vagy meg sem próbáltak helytállni. De ma, kirívóan sokan vannak köztünk. A rendszerváltás felborította az addig kialaklított életmodellt, de nem tudott új, elfogadható utat mutatni. Rengetegen kerültek közülünk a társadalom perifériájára, sokan csupán azért, mert nem tudtak, vagy nem is akartak részt venni abban a karrierizmusban , amely cunamiként söpört végig az országon. És ennek nem akar az istennek sem vége lenni. Gondolj bele, 35 éve tartó állapot! Ez sok mindent elárul egy nemzet mibenlétéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.