Ha fizetnek érte. A kormányzati kommunikáció mintha elszólta volna magát az RTL-nek a honvédségi repülőről. A csütörtök esti Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet kiterjeszti, hogy kikre vonatkozhat a honvédségi védelem, írtuk délelőtt. Az új szabály szerint védelemben részesülhet „egyeneságbeli rokon házastársa, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére, és a testvér házastársa”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ja!!! Már "kormánygép" ??? Na ugye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Beszarás...Döbbenetes itt már minden. Hogy rohadjanak meg.
Horizont
Ja!!! Már "kormánygép" ??? Na ugye!
RonaGyuri
Van ennek pikantériája bőven,

túl azon az apróságon, hogy a rokonságot nagyin másképp értelmezik, mint Orbán, talán Mici-mackó szintjén

A csütörtök esti Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet kiterjeszti, hogy kikre vonatkozhat a honvédségi védelem. Ami lényegében a rokonság intézményét is átírja. Ami azért is pikáns, mivel Vitézy Zsófia, Dávidka nővére, az édesanyja nővérének a leányaként sem rokona Orbánnak! =))
De az igazi móka a rendelkezés kapcsán a Kormányzati Tájékoztatási Központ odanyilatkozott, hogy „a kormánygép használatáról” van szó.
Nos túl azon, hogy többes-szám kellett volna, noch dazu ezek hivatalosan: honvédségnek vásárolták honvédségi feladatokra!! =))
A közlemények van egy igencsak pikáns félmondata, arról, hogy a használatáért fizeni kell: a családtagok utazási költségét, ahogy a miniszterelnök eddig is, ezután is meg kell téríteni!!! =))
Nos az eddig napvilágra került adatok szerint ezek a költségtérítések zömmel még csak az illető személyek miatt közvetlenül felmerült többletköltségeket sem fedezik! =))
Nyírfa
Mikor nyújtják be a törvényjavaslatot arra, hogy Orbán és népes családja szent és sérthetetlen, minden kritika büntetőjogi következményeket von maga után?
Nessy
Urizálás közpénzen! Szakadjon rájuk az ég!
@Nyírfa: Orbán unokától tilos elvenni az oviban a homokozó lapátot!
Nyírfa
@Nessy: 08.02

És megkülönböztetett tisztelettel az egész famíliát felségnek kell szólítani.
Már úgyis eszerint viselkednek.
kereső
Aszongya az olasz politikus: "orbán eu kompatibilis"- nos nem tudom mit szólna, és mit szólnának az olaszok, ha meloni csinálná ezt, amit orbán.
Nessy
@kereső: Feltehetően kissé nyűgösek lennének! Nálunk a "bárányok hallgatnak"!
kereső
@Nyírfa: @Nessy: Remélem, hogy ehhez a "bevett egyházak" áldását és szenteltvizét is megkapják- ha, már a honvédségi csapatszállitó repülőgép kormánygéppé "avanzsált". Mer egy keresztény, sohasem hazudozó kormánynak igy dukál.Vsak még azt nem tudom, hogyan kerül orbán fejére a korona, mert a klimaváltozás következtében a Duna mostanság nem fog befagyni.Nem is tudjátok elképzelni sem, milyen dühös vagyok...elhagy minden "úrinői" mivoltom.
Megszégyenitően káromkodok magamban, olyan válogatottan,ahogy egy szódás kocsis sem tudott...
Nyírfa
@kereső: 08.22

Lefekvés után azon fantáziáltam, hogy külföldről írok nektek: leléptünk, biztonságban vagyunk egy szabad országban. Még csak fantázia, de ki tudja, mikor válik valósággá.
:))) Azért , ha már képzelgés: Orbán a befagyni nem képes Dunán bosszút állva, juszt is úgy dönt, hogy vele nem csesznek ki, tud ő a vízen járni, és nagy garral nem bele, hanem rágázol. Az a szép, karcsú, daliás férfi...
kereső
@Nyírfa: Ó bárcsak már látnám, amint "kacsázik" a vizen a dalia...mert mit neki az a kis viz.
kereső
@Nyírfa: Nekem meg van/ meg lenne a lehetőségem- de juszt se megyek Én voltam itt előbb, nem a NER- menjenek ők:
"Nékem szülőhazám ez a lángoktól ölelt kis ország, messze ringó gyermekkorom világa"...ezért aztán meg is teszek érte mindent, ami módonban áll, hogy megszabaduljon tőlük az ország.
Nyírfa
@kereső: 09.19

És, ha siklana kitárt karokkal mint a Titanic orrában a szerelmesek? A többit már elképzelnünk sem kell, tudjuk a végét.
Nyírfa
@kereső: 09.26

Kádár alatt sem éreztem úgy, hogy nekem itt élnem, halnom kell, vonzott a világ rengeteg gyönyörű helye, a vad hegyek, a tengerek , bár, akkoriban összehasonlíthatatlanul jobban éreztem magam itthon, mint '89. óta bármikor.
Vannak kedvenc országaim, ahol szívesen berendezkednék, de az sem ártana, ha itthon is otthon érezhetném magam. Azokhoz az emberekhez, ahhoz a viselkedési és gondolkodási sémához, amely ma habzó szájjal hirdeti magát, nincs közöm. De ahhoz sem, amely szó nélkül tűri.
kereső
@Nyírfa: Tulajdonképpen "haza" is mehetnék- oda, ahonnan az őseim Mária Terézia hivására betelepültek- érdekes ez, bár semmi köze a családnak ahhoz az országhoz, vidékhez, mégis mikor ott jártam-majdnem otthon éreztem magam- az unokám meg 6 évesen, amikor oda megérkeztek(ott élnek) azt mondta- hazajöttem. Na, de "öreg" fát már nehéz átültetni, hacsak
nincs olyan kényszer és ellehetetlenülés ami kikényszeriti. Ilyen nagyon közeli ismerősöm is van- 70 + évesen felszámoltak mindent Bpesten, és egy skandináv országba települtek a fiuk és unokáik után.
lusta
@Nessy: Nálunk nem hallgatnak. Nálunk szépen bégetnek és ütemesen tapsikolnak.
balos
@Nyírfa: Mert erre nem szó már nincs CSAK A TETT!
kereső
@lusta: Hol lehet olvasni magyar portálon arról, hogy a szlovákok minden este tüntetnek fico tervezett törvényei ellen? Sehol. Nálunk, ha tüntetést szervez valaki/valamelyik párt- akkor két óra múlva azt mondja, hogy -vége, menjen haza mindenki békével-és nem azt, hogy holnap ugyanitt, ugyanebben az órában...és a szlovákoknál minden egyes nappal többen vannak.
Nyírfa
@kereső: 10.49

Kicsi a világ! :) Mária Terézia: dettó!
Ráadásul beleszerettem egy sváb fiúba, hozzá is mentem, így a fiainkban nagyrészt germán vér csörgedezik.
Talán nem véletlen, hogy ezt az ősmagyar hisztériát kívülről nézem.
Pusztai
És annyit lophatnak amennyit bírnak.
Vagy várj csak!
Ebbe besegít a fideszmaffia, és megsoxorozza amit loptak.
Nyírfa
@balos: 11.23

A tett hiánycikk. Annál kényelmesebb is, közömbösebb is a magyar nép. Illetve, nem érdekli a demokrácia, köszöni, de jól elvan nélküle.
balos
@Nyírfa: Mert a gaz-tett is tett!A baj,hogy a tettes ismert,de védelem alatt áll!A kihordott pénzzel azt is megvette a kirablóink felé a feltétele ez volt!Védelem a népirtásukra!
Nyírfa
@balos: 16.07

Olyan időket élünk, amikor a csatornából kiszabadultak az elszaporodott patkányok, és uralni akarják az emberi világot.
Maccska
A nyírfák nem nőnek az égig.
De remélem visszakapjátok kamatostól a 40 év kommunizmust.
namihami
@Maccska: 18.02: Annak a ""40 évi kommunizmus visszakapásnak"" legkésőbb már 2013-14-ben vége volt! Azóta már a plusz10 éves Orbánizmus folyik! És kérdéses, hogy ez letudható lesz-e a bukása utáni 50 esztenndő alatt?!?!
balos
@Nyírfa: Nagy túlélők a nyilasok és minden nép ellenes párt és vallás!A papok is micsoda épületekben hűlyitik a népet!
Nyírfa
@balos: 19.14

Mindaddig lesznek boldogtalan kisgyerekek, akik adják majd az eltévelyedettek utánpótlását, amíg a szülők nem szeretik őket önmagukért. Sajnos, nagyon kevesen értik és élik a feltétel nélküliségre épülő kapcsolat lényegét.
De minél több a szeretett gyermek, annál nagyobb az önmegvalósítási rátája, s annál magasabb a kollektív tudat szintje a társadalomnak. Fokról fokra haladva, így válik okafogyottá a nácizmus. A haladás megtorpanhat ideig-óráig, de legyőzni éppoly lehetetlen, mint elpusztítani az életet.
balos
@Nyírfa: A feleségem Óvónő és OTT A KEVÉS MUNKAERŐT ÚGY PÓTOLJÁK,HOGY BŐVÍTIK AZ óvodát!A jól dolgozókat ugyan úgy fizetik meg SZARUL,mint aki ott van amikor a pénz megérkezik!Ezeket a gyerekeket ,ha nem lenne pár elkötelezett EMBER lehetne használni az árvíznél "cölöpnek" leverni!A szüleiknek pedig inkább a bányában kéne dolgozni,mert a sötétben jobban lát(VAN KIVÉTEL OTT IS)!Szar nép vagyunk,hogy nem merünk kiállni az új elnyomóink ellen!
Nyírfa
Nem tudom, hogyan lehetne kirostálni akár az egészségügyből, az oktatásból vagy a politikai , most már hadszíntérről azokat, akikben nincsen sem alázat, sem rátermettség.
Még kicsi volt a nagyfiam, amikor egy nyaralás alkalmával egyszerűen nem tudtuk kikerülni az asztaltársaink nyomulását, végül úgy szabadultunk meg tőlük, hogy látványosan a partszakasz másik végébe vonultunk, lett is belőle sértődés. Az anyuka főiskolát végzett óvónő volt, nagyon büszke a képesítésére, ám az már az elviselhetőség határát súrolta, ahogy egrecíroztatta a kislányát, közben olyan bűntudatot keltve benne, hogy szegény gyerek végül sem enni, sem kommunikálni nem akart. Mi a fiúnkkal egészen más viszonyban voltunk, az anyuka nem is nézte jó szemmel, hogy a viselkedésünkkel nem támogatjuk az ő nevelési, azaz inkább idomítási elveit. Annyira megromlott a kapcsolat, hogy - hála az égnek - sikerült maguknak másik asztalt keríteni az étkezésekhez. Fellélegeztünk, a drillt egyikünk sem viselte.
Nincs az a papír, ami pótolni, helyettesíteni tudná az empátiát, az intelligenciát, a mentális egészséget. Régen sem volt szokatlan, ha az emberek nem a saját helyükön próbáltak, vagy meg sem próbáltak helytállni. De ma, kirívóan sokan vannak köztünk. A rendszerváltás felborította az addig kialaklított életmodellt, de nem tudott új, elfogadható utat mutatni. Rengetegen kerültek közülünk a társadalom perifériájára, sokan csupán azért, mert nem tudtak, vagy nem is akartak részt venni abban a karrierizmusban , amely cunamiként söpört végig az országon. És ennek nem akar az istennek sem vége lenni. Gondolj bele, 35 éve tartó állapot! Ez sok mindent elárul egy nemzet mibenlétéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.