A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Velencei Bizottság megállapításaira is kitért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A politikai/erkölcsi sírodat már megástad, Lánczi Tamás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
A politikai/erkölcsi sírodat már megástad, Lánczi Tamás.
Pusztai
tE KRETÉN Lánczi ez mi??

...Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett.
z MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját.
A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire.
24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/?fbclid=IwAR1QuLsLvtMortbIc3ri-YUZuqiPPwfuebXI9DDiIGgiTlkIZNnfmJTxOk4#
Az egész fidesz elit a fidesz bukás után körbe ródeózta európát, és követelték ne adjanak pénzt a komcsi kormánynak, miközben a fideszben vannak az őskomcsik,.
Pusztai
És ez? Régebbi komment eu-s pénzek megvonatásáról fidesz által:

"2006-os fideszbukta után végig ródeózták EU-t Martonyitól kezdve Navra, Dájcs, ésatöbbi geczihuszár mndenütt fröcsögött MO-ra és ez a balfasz ellenzék persze nem tud erről, nem tudja visszagyűrni a xart, szembesíteni a fideszgazembereket aljasságaikkal, pedig csak az arhívumokat kéne guglizni és ami a meglepő: Gyurcsány pár éve összegyűjtötte és megjelent miket hazudoztak Ocsmány Vigyorék külföldön, és ez az impotens Gyurcsány kussol, sőt már nemcsak főzöcskézik recepteket ír és közöl, hanem versel is.
... Bassza szájba magtá ez az ellenzéki szarhalom, hogy 20 éve nem tudja kezelni a primitív dedós fideszhazugságokat.
Idióta megélhetési csürhe!!
Habár vannak akik nem megélhetésből álellenzékeskednek, hanem hobbiból. Pl Gyurcsány.
Most ezek hülyék, ostobák, beszariak, vagy ennyire debil balfaszok??"
sokanvagyunk
"Emiatt nem lehet tudni, hogy erről a bírók, jogászok, ügyészek pontosan mit gondolnak, hogyan értelmezik azon paragrafusokat"
§ - emiatt... zavarban vannak a furfangos, végtelen tekervények miatt, és a § alatti tartalmat a politikusok akár hetente átírják kedvük és érdekük szerint.
Eladott Ország
„Pelikán elvtárs, aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.” Goebbels mester egyik módszere: Vádold azzal az ellenfeledet, amit csinálsz! "külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel, vagy tart fenn.” Tamáska tudod ezt nemzetközi diplomáciának hívják. Ennek alapján Vitya is hazaáruló...de ezt mi már régen tudjuk. „azok, akik következetesen azért dolgoznak, hogy Magyarországot a neki jogosan járó uniós támogatásoktól megfosszák, azok"... szinte mind kormánytagok. Aki büntetőjogi kategóriává akarja tenni a jelenleg hatalmon lévő politikai érdekcsoport érdekeivel nem egyező közéleti törekvéseket, az csak ne hadovaljon demokráciáról, Lánczi Tamás!
Emlékszem arra is amikor ellenzékben voltatok 2010 előtt és nem győzött Vitya Brüsszelbe rohangálni mindenféle hazugsággal, csak azért, hogy a kifizetéseket szabotálja. Az természetesen hazaffyas kötelesség volt.
Pusztai
@sokanvagyunk: sztem aki
TUDATOSAN ÁRT A HAZÁJÁNAK, AZ HAZAÁRULÓ!

NEM KELL EZT CIFRÁZNI!
Eladott Ország
A magyar embereket a felcsúti tolvaj maffia fosztja meg az uniós forrásoktól, mert ellopja. A hazaárulókat Felcsúton keresd hülyegyerek. Már így is belarusz diktatúrának nézünk ki te idióta, ahol nincs demokrácia, nincs szabadság, nincsenek emberi jogok, csak az van, hogy Putyin csahos kutyája mindig kétharmaddal nyer mint Lukasenka. Gondolom volt mit tanulni apukától: " Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája." Törvényt kell arról hozni, hogy aki nem imádja Orbán Viktort, az hazaáruló. A komcsi időkkel nem tudnak szakítani a fideszkomcsik. Szerintem a felségsértést is büntetőjogi kategóriává kell tenni. Rendnek kell lenni kéremszépen. A rubelribanc fideszesek böfögnek hazaárulásról. A KISZ-titkár Orbán kommunistázik, a melegorgiázó Szájer írja meg a homofób alaptörvényt. Ebbe a sorba szépen illeszkedik a névtelen, arctalan, esztelen pártapparatcsik Lánczi meg a szakértősködése. A Kubatov gárdisták meg majd pufajkában verik a jónépet a pincében?! A furkósbotom minden csapásával a demokratikus Magyarország létrejöttét segiteném, mondta a kisebbik Lánczi...
kereső
Akkor orbán viktor már 2002-ben is hazaáruló volt, amikor az ország ellen a "kereszténydemokraták talákozóján" az országot elitélő nyilatkozatott fogalmaztatott/és adatott ki? És 2006-ban, amikor a pfujj brüsszelbe rohant, hogy vonják meg Magyarországtól az 1000 milliárdos eu-s támogatást, mert a kormány "hazudott" , félre vezette az országot a költségvetés helyzetéről?
Mai helyzetről meg egy szót sem- országot, hazát, szövetséget árul lépten-und nyomon. Mert nem az ellenzéki EP képviselők azok, akiknek kompetenciája van tárgyalni az EB-vel, az EP-vel, az uniós kormányfők tanácsával- és nem az ellenzéki EP képviselők azok, akik nem tartják be az unió alapszabályát- és hoznak azokat sértő törvényeket.
Eladott Ország
Orbán, kissé megkésve, de megkapta! 2003 június Liszabon. Orbán Magyarország elitélését és támogatásainak megvonását kéri. Erre még emlékszel ocsmány vigyor? Aljas vagy, a saját hazád ellen járt a pofád, te szemét! Visszanyalt a fagyi...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306486324_1427817351031501_2356497523759560985_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=uTE79OfyidsAX8Iw6tF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA2OZXJwoSglhmdqdH9OoIedu0PSZbjOFl2oXKimlAiSA&oe=66050738
Orbán 2006-ban elzárta volna Magyarországot az Uniós pénzektől Strasbourgban. Kérése meghallgattatot. És most állandóan a baloldalt ostorozzák. Mindig azon panaszkodtak, hogy az ellenzékiek futkosnak árulkodni. Visszanyalt a fagyi!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306607449_3180583045514706_8194618052443068025_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=uxV1enNrgkwAX_K890D&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAD0aDMV5LceClKbyWfu2SOq70f9lYOrmHJgp0GPm3FuA&oe=66059576
Jut eszembe mi is volt a norvég alappal? - Mivel nem tudtátok ellopni nem is kellett, rohadt szarházi gecik!...
Eladott Ország
Ez a Lánczi nevű FideSS , a szuverenitás védelmi moszkovita szervezet vezetője, vatnik azt nyilatkozta hogy retteghetnek a bírók, ügyészek mert sok velük a baj... Kurvaország nyílt diktatúra lesz, de ez az végtelenül hülye magyarnak pont jó! Rákosi elvtárs széles, kaján vigyorral, bólogatva nézi Lánczi elvtárs munkálkodását a túlvilágról.
twitter.com/Jzsi18313051/status/1771841476915343823/photo/1
Eladott Ország
Magyarország most fog ráfordulni az orosz szintű diktatúrára, ahol ha valaki fel meri emelni a kormány ellen a szavát, az börtönbe juthat. A Lánczi jelenség is egyik jellemző kórképe a NER káderpolitikájának, hogy miközben meg lehetne építeni a Mohácsi Duna-hidat a fidesz “jogászaiból”, pont egy olyan pozícióba, ami kifejezetten igényelné a jogi végzettséget, egy ilyen idióta, nyalonc, vágyelvű politológust küld. Sosem rejtette véka alá, hogy az orbán rezsim egyik leghűségesebb, és leglojálisabb támogatója, és propagandistája. A szuverenitásvédelmi hivatal egy gittegylet, de nevezhetnénk fideszes ÁVH-nak is, amelynek a legfőbb célja az ellenzék, és azok vezetőinek lejáratása, megbélyegzése, és hazaárulóvá való nyilvánítása, illetve a független újságírók megfélemlítése. Komolyan mondom, ez már lassan a rákosi féle 50-es évek, amikor ha valaki kritizáltni, bírálni merte a rezsimet, már ment is érte a fekete autó. Egyébként az igazi HAZAÁRULÓ maga orbán viktor, aki Magyarország teljhatalmu diktátoraként kiárusította, kiszolgáltatta, és eladósította Magyarországot az orosz, és kínai politikai, és gazdasági érdekszférának. Az EU-ban dolgozó ellenzéki parlamenti képviselők csak a munkájukat végzik, és egyetértek én is velűk abban, hogy nem támogatják az EU-s források kifizetését addig, mig az Orbán rezsim nem teljesíti a jogállamisági feltételeket, és nem számolja fel a rendszerszintű korrupciót. Lánczi elvtárs pedig ne pofázzon a demokráciáról, hiszen a fidesz, és orbán már 14. éve felszámolta hazánkban a demokráciát, és a jogállamot, rohadjanak meg ezért! Aki az oroszoknak és Kínának árulja az országot az minek minősül? Sőt magyar pénzen nekik épít vasutat...
Eladott Ország
Amíg az összes jogász FIDESZ-férget el nem zavarja a nép a hatalomból, addig itt nem lesz gazdasági és társadalmi felemelkedés. Tényleg szépen veszünk át mindent a szovjet elvtársaktól. De a március régen a szovjet-magyar barátság hónapja volt.
uploads.disquscdn.com/images/eb95912698bb086cc1338e6884ba7c5bb7d0006be8ae3eb4ccbae6073286a338.jpg?w=800&h=512
Megítélésem szerint az is a hazaárulás minősített esete, amikor valakik politikusi, közhivatalnoki és köztisztviselői hatalmukat a közvagyon ellopására használják. Akár maguk számára, akár rokonaik vagy oligarcháik gazdagodása céljából. És azok is hazaárulást követnek el szerintem, akik különféle állami hatóságok és hivatalok tisztségviselőjeként fedezik ezeket a cselekményeket ill. szándékosan nem tesznek ellenük semmit, sőt szabotálják a bűnösök megbüntetését. Ugyanis ily módon ezer milliárdos kár éri az államot, amely nem jut az egészségügybe, az oktatásba vagy éppen a gyermekvédelembe. Sőt azok is mind hazaárulást követnek el szerintem, akik felelős vezetőkként közreműködnek a demokratikus jogállam működésének meggátolásában, kiüresítésében, akik törvényileg politikai elfogulatlanságot megkövetelő állami állásokban pártkatonaként funkcionálnak. Ez mind igaz lehet de a törvényeket jelenleg ők hozzák és ha ebből azt akarnak csinálni akkor meg is teszik. Megoldási javaslat: félmilliós, egymilliós tüntetések, országos sztrájk majd odamegyünk és a "vérükön, taknyukon", a nyakuknál fogva húzzuk ki őket a parlamentből. Máshogy nem fog menni, csak szólok. Elmeroggyant barom vagy Lánczi! Elsők között kell majd hazaárulásért bíróság elé állítani, ha egyszer végtére ez a rémálom. Tudom, öreg nyugdíjas lesz már akkorra.
Eladott Ország
Mintha qrva néni magyarázná mekkora áldás a szüzesség. A Lánczi ősi magyar név. Jelentése: látens náci, manifesztálódása csak idő kérdése. A Kubatov gárdisták meg majd pufajkában verik a jónépet a pincében? 2006. október, Strasbourg, amikor Orbán elzárná az uniós pénzeket: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól. Nagyon érdekel, hogy a Kedves Vezetőnk hazaárulása elévült, vagy még retteghet a felelősségrevonástól?! Orbán láncos kutyája Lánczi mindenesetre úgy látja, hogy „azok, akik következetesen azért dolgoznak, hogy Magyarországot a neki jogosan járó uniós támogatásoktól megfosszák, azok az emberek mégiscsak valamiféle normasértést követnek el.” Ha elkezdik bebörtönözni az ellenzék EU-s képviselőit, az mennyiben fogja elősegíteni a támogatások odaítélését? Nem igazán gondolták ezt végig. Vagy úgy gondolják elég az, ha megfenyegetik őket börtönnel? Nekik erre talán már nincs is szükségük. Egészen más jövőre készülnek. Az új szovjetuniónak kell megágyazni ezzel és ott majd elfogadott lesz, hogy az elenzéki az hazaáruló. Még mindig azt hisszük és még mindig abban bízunk, pedig már rég nem… De KI dolgozik következetesen azon, hogy ne kapjunk uniós forrásokat...KI? Hazug tahó ! Apáról, fiúra száll a pozi’ a PÁRT-ban? Újabb lépés a szép, "jól bevált" feudalizmus felé. Tehetséges családok, nem kell irigykedni. Pl. a Ceausescu-família, és a közép-ázsiai posztszovjet-famíliák. Elvtárs helyett ú, virsli helyett ostya. A választásig csak tervezgetnek, hogyan lehetne ezt az elképzelést megvalósítani, ha fölényesen nyernek, akkor számíthatunk egy újabb alaptörvény-módosításra és Btk. módosításra.
Eladott Ország
A szuverenitásvédelmi hivatal egy gittegylet, de nevezhetnénk fideszes ÁVH-nak is, amelynek a legfőbb célja az ellenzék, és azok vezetőinek lejáratása, megbélyegzése, és hazaárulóvá való nyilvánítása, illetve a független újságírók megfélemlítése. Komolyan mondom, ez már lassan a rákosi féle 50-es évek, amikor ha valaki kritizáltni, bírálni merte a rezsimet, már ment is érte a fekete autó. Egyébként az igazi HAZAÁRULÓ maga Orbán, aki Magyarország teljhatalmu diktátoraként kiárusította, kiszolgáltatta, és eladósította Magyarországot az orosz, és kínai politikai, és gazdasági érdekszférának. Az EU-ban dolgozó ellenzéki parlamenti képviselők csak a munkájukat végzik, és egyetértek én is velük abban, hogy nem támogatják az EU-s források kifizetését addig, mig nem teljesíti a jogállamisági feltételeket, és nem számolja fel a rendszerszintű korrupciót. Lánczi elvtárs pedig ne pofázzon a demokráciáról, hiszen a fidesz, és orbán már 14. éve felszámolta hazánkban a demokráciát, és a jogállamot, rohadjanak meg ezért! Kezdődhetnek a konspirációs perek. Régi szép idők AHV-ja. Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Szálasi Ferenc és társaik elégedetten csettintenek e fióknácit hallva! Biztosan,hogy vannak olyan személyek az újságoknál, akik beépítettek vagy ingadozók, számítóak, karrieristák,ezért hajlandóak kiadni információkat vagy egyensúlyozni próbálnak. A szocializmusban a központosított sajtóirányítás miatt csak azok a személyek tanulhattak újságírást, akik elkötelezettek voltak a rendszer mellett és még így is voltak az újságnál politikai, ideológiai "tisztek",besúgók, folyamatosan ellenőrizték egymást, vagyis ez nem újdonság, mivel a fidesz nagyon sok hatalomtechnikai elemet vett át a szocializmusból, nagyon valószínű, hogy szándékosan ajánlanak vagy szerveznek be mindenféle médiához a saját embereiket. Lánczi azért lett kinevezve mert gerrinctelen haszonmleső ez alapkövetelmény Orbánnál , az értelmes embereket nem tűri meg maga körül, bár az értelmes ember nem is akar ott lenni.
kereső
"Az Európai Bizottság ma úgy határozott, hogy felszólító levél útján kötelezettségszegési eljárást indít Magyarországgal szemben (INFR(2024)2001) az uniós jog megsértése miatt. A Bizottság azt követően döntött így, hogy alapos értékelésnek vetette alá a magyar Országgyűlés által 2023. december 12-én elfogadott és 2023. december 22. óta hatályos, a nemzeti szuverenitás védelméről szóló új törvényt.

A Bizottság úgy véli, hogy a szóban forgó magyar jogszabály sérti az elsődleges és másodlagos uniós jog számos rendelkezését, többek között:

az uniós demokratikus értékeket,
a demokrácia elvét és az uniós polgárok választójogát,
az Európai Unió Alapjogi Chartájában rögzített számos alapvető jogot (például a magán- és a családi élet tiszteletben tartásához való jogot, a személyes adatok védelméhez való jogot, a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságát, az egyesülés szabadságát, a hatékony jogorvoslathoz és a tisztességes eljáráshoz való jogot, az önvádra kötelezés tilalmát és az ügyvédi titoktartási kötelezettséget),
a személyes adatok védelmére vonatkozó uniós jogi követelményeket, valamint
számos, a belső piacra alkalmazandó szabályt.
Egy új, széles körű hatáskörökkel és szigorú ellenőrzési, végrehajtási és szankcionálási rendszerrel rendelkező hatóság felállítása azzal a kockázattal jár, hogy súlyosan károsítja a demokráciát"

2024.február.7
kereső
A mai napig nem tudni pontosan, hogy ki/kik jelentették fel Magyarország kormányát a 2007-2010 közötti időszakban a MALÉV részére juttatott tőkepótlás ,miatt, az európai bizottságnál , melyet az EB tiltott állami támogatásnak minősitett, és a támogatás összegének visszafizetését irta elő. Érdekessége a dolognak, hogy a pénzügyi világválság idején több más állam is ezekkel az eszközökkel a nemzeti légitársaságait- többek között a német lufthansa is.
A bizottság határozata értelmében a MALÉV terhére 88 milliárd forint visszafizetését irta elő az EB- ez végleg megpecsételte a malév sorsát- a nyertes meg a német lufthansa lett.
rücsü41
Szerintem az lenne a helyes , ha már Láncinál és "testvéreinél" -eszme testvérekre gondoltam- felmerült a hazaárulás újra fogalmazásánk , értelmezésének a szükségessége , olyan ember tárgyalnák a büntető jogi fogalmat akik sokkal jobban értenek a joghoz mint Lánci, aki olyan hivatalt vezet ami csak vizsgálja a hatalom számára fontos ügyeket, de nem hoznak olyan döntést az ügyben amelyet bíróság elé lehetne vinni, gondolom azért mert nem akarják hogy a hivatal sorra bukja az ügyeit.Ennek a hvatalnak a működése a mesébe illik, mert olyan mint Mátyás király meséibe az okos lány, hoz is döntést meg nem is , intézkedik is meg nem is , mert eddig minden olyan állami intézkedés ellen amely valakinek a jogát sértette bírósághoz lehetett fordulni, de itt nem , mert itt biztos nem is ügyek intézése a feladat, hanem Istenítélet hozatala, amely ellen tényleg nincs mit csinálni! Na de ki kapott a "mi jogállamunkban "Isteni pozíciót, állást,Már nem Orbán a főatyaúristen?Leváltották, ilyen hamar?Magyar Péter csak kedden teríti lapjait, amely még nem mondta be hogy terített re-betli és Magyarnak nem lesz egyetlen ütése sem, vagy terített re-durchmars és minden ütés az övé!
Nanya
@Eladott Ország: Ezekre varrjon gombot lánczi !
Eladott Ország
@Nanya: ma, 15:46 ☺ Ritka egy sunyi haszonleső pofája van Lánczinak az biztos! Ép ésszel ilyen beosztást normális ember nem vállal, de ezeknek nincs bőr a pofájukon, nincs szégyenérzetük és gerincük se, etc...!
Eladott Ország
@sokanvagyunk: ma, 09:48 ♦ Sokan vagyunk, de mégsem erlegen, mert a fidesz matek szerint a 48 % = kétharmaddal + a rendszerszintű csalás, a másik egyharmadnak pedig a kilenc is páros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.