Lónak a pömpölője ez eddig – így reagált Stumpf András Magyar Péter ma közzétett hangfelvételére.

"Lónak a pömpölője" Magyar Péter hangfelvétele Stumpf András szerint

Fotó: Facebook/Magyar Péter

A Válasz Online társalapítója Facebook-oldalán reagált Magyar Péter kedd reggel közzétett hangfelvételére. A lakásukon rögzített felvételen Magyar az akkori feleségével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel beszélget. Magyar korábban azt állította, hogy Varga azt mondta a kormányról, hogy az egy maffia, amiből nem lehet kilépni. A felvételen azonban nem hallható ilyesmi. 

Stumpf András szerint Magyar hangfelvétele

Lónak a pömpölője ez eddig

Később frissítette posztját és hozzátette,

Mégsem egészen az. Kicsit elhamarkodtam az ítélet alkotást. Miért? Mert ha valaki azt ígéri, hogy az igazságügyi miniszer egy felvételen maffiának nevezi a kormányt, amelyből nem lehet kijönni, aztán nincs is ilyen a felvételen, akkor az bizony lófüttynek tűnik első hallásra. Ha a felvételen ráadásul a maffiás állítással éppen ellentétes értelmű kijelentés hangzik el a miniszteri szájból, még kisebbnek látszik a lópikula. Márpedig Varga Judit azt mondja rajta, hogy Polt nem ura az ügyészségnek sem, az tehát mindenféle beavatkozási kísérletek ellenére is normálisan működik.

Stumpf András posztjában hozzátette:

Viszont: még itt, a magánfalamon is várnom kellett volna az ítéletalkotással, hiszen Varga nagyon átlátszó "nem gondoltam komolyan"-szövege azért tovább lendítette az ügyet, a vidéki prókátor jogi gyorselemzése pedig azt mutatja, hogy a felvétel igenis bizonyíték, s súlyos éveket szabhatnak ki az azon vázolt beavatkozási kísérletekért. Már ha Polt tényleg nem ura az ügyészségnek. Mert ha az, akkor ugye nem fognak. Mindegy, lényeg, hogy kicsivel bonyibb a dolog, mint ahogy elsőre éreztem, s ez a kétperces felvétel sem nulla egész nulla jelentőségű. Azt, hogy pontosan mekkora a jelentősége neki, inkább nem tippelném most meg. Arra van a Válasz Online, hogy oda már mindent végigelemezve írjunk. Ahhoz idő kell, de meglesz.)

Már Varga Judit is reagált volt férje, Magyar Péter titokban rögzített hangfelvételére. Varga azt írja, Magyar korábban is terrorizálta és zsarolta őt. Volt olyan eset, amikor könyveket, a nadrágját és annak övét is Varga Judit hátához vágta Magyar Péter. 

Forrás: Mandiner

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Egy bejegyzés Stumpf alatt a Facebookon: Végül is... "Csak a volt Igazságügyi miniszter meséli el hogy hogy járnak ki be az ügyészségre Rogán emberei de tényleg nincs itt semmi látnivaló.
Felkészül Ceglédi, Hont, Schiffer"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a fidesz nyaloncok pénzért kérödznek ...,gondolom még napokig!
már alig várom feró és gyözike megnyilatkozását a témával kapcsolatosan! :)
rücsü41
S. István nem egy jogász, így bejátszásról alkotott véleménye jogi szempontból csak azt bizonyítja, hogy nem ismeri a jogszabályokat.Ha szerinte a jog megengedi, hogy a büntetőeljárásban beszerzett bizonyítékokat a kormány időközben átnézze, és számára megfelelő részekkel kiegészítse, belejavítson és nem tekinti olyannak amely miatt egy kormánynak le kell mondani, mert ahogy O.Viktor mondta igaz sokkal korábban , nálunk a jog uralma valósul meg, így nem csinálhat a kormány , a rendszer az emberrel azt amit akar.Nem nálunk, hanem ott ahol tényleg a jog uralma valósul meg , ott ez azonnali lemondást követel a kormánytól, mert itt az igazságszolgáltatás pártatlanságának eszménye tört meg, ami elengedhetetlen egy polgári , demokratikus államban.
Sakk Matt
Egy bejegyzés Stumpf alatt a Facebookon: Végül is... "Csak a volt Igazságügyi miniszter meséli el hogy hogy járnak ki be az ügyészségre Rogán emberei de tényleg nincs itt semmi látnivaló.
Felkészül Ceglédi, Hont, Schiffer"
Őrnagy
Több tízezer hiszékeny, vagy csak új "messiásra" váró ember hatalmas csalódása a mai nap.
"Atombomba" sehol, csak egy rossz minőségű lufi, ami egy kicsike napsütésre is kipukkant.
Maccska
valaki keveri még az atombombát a lufival?
rücsü41
@Őrnagy: Annak ellenére amit írtál fogadni mernék veled , hogy ez a bejelentés nem marad a talonban, vizsgálni fogják ezt az ügyet még az ügyészek is.
Őrnagy
@rücsü41Gyagyás: 12.29

Stumpf István magyar jogász, szociológus, egyetemi tanár, 2010–2019 között alkotmánybíró.

De ha szerinted nem egy jogász, akkor mi?
KisTehen
@csak úgy...: majd azahriah elénekli neked
Őrnagy
@rücsü41: 12.37

Nem én döntöm el, hogy ki mit vizsgál, vagy nem vizsgál, és nem is érdekel. Csak leírtam az egyszemélyi véleményemet a cikkről, ami vagy úgy lesz ahogy gondolom, vagy nem! Az év véleményem csak egy a sok közül!
Philip Marlowe
"Azt, hogy pontosan mekkora a jelentősége neki, inkább nem tippelném most meg. Arra van a Válasz Online, hogy oda már mindent végigelemezve írjunk. Ahhoz idő kell, de meglesz.)"

Tehát most ki kéne találni, hogy ez az "atombomba" video mire jó egyáltalán...Stumpf szerint.
Szerintem semmire, de majd kitalálják.
Már most látszik, hogy mindenki a maga szája íze, és párt hovatartozása szerint, magyarázza ezt a családi veszekedést, beszélgetést...

Kedves Stumpf! Nyugodtan írhatod, hogy ez "Lónak a pömpölője"!
Mert bizony az!
Persze máris építik tovább a dolgot a mára hírdetett tüntivel. És megpróbálják elhitetni , hogy itt most mekkora botrány van.
NINCS EMBEREK! Egyenlőre nincs! A beszélgetésben elhangzottakat ugyan is bizonyítani is kéne!
Ennyi!
Nagyon úgy néz ki, hogy e mögött Pressmanék vannak komoly tőkével, ígéretekkel...
rücsü41
@Őrnagy:A cikk írója nem az Stumpf, ez a Stumpf egy firkász, nem hogy alkotmány bíró, de egy száll jogérzéke sincs az írásának első része alapján.A írás második és utolsó részében már korrigált, visszatáncolt egy kicsit.Eddig úgy ismertem hogy nem pávatáncos. Akinek pedig nem elég az hogy két kormány hivatalnok arról beszél, hogy ez a kormány maffia módszerekkel dolgozik, és hogy egy folyamatban levő büntetőügyben a kormány egyik tagja beavatkozott, a jegyzőkönyvet amihez a kormánynak semmi köze megkapta és belejavítottak , az nem törvénytelen , beavatkozás az igazságszolgáltatás munkájába, az iratkozzon be a jogi egyetemre és ha elvégezte akkor tegyen megjegyzést!
Őrnagy
@rücsü41: @CsipkeRózsa: Valóban. Az nem jogász, hanem firkász!
Nekem amúgy mindegy. Jogász, vagy firkász, mind a kettő egy ...ász! :))
Én se firkász, se jogász nem vagyok, de kivételesen hasonló a véleményem. Ez egy ócska szappanopera és egy kipukkant lufi!
Őrnagy
A Nyomozó főügyészség megállapítása:
„Helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”
G.Freeman
@Őrnagy: Ez bizony bomba a javából, egy normálisan működő országban. Neked persze hogy lufi, buta vagy ahhoz felfogd mi is ez.
terlasz
@G.Freeman: Talán egy kis kézigránát (megerősítés), mert aki figyelt, az eddig is tudta, hogy mi folyik az ügyészségen, orbánisztánban.
Dr. Proktor
@rücsü41: Bizony, bizony, ez a Stumpf nem az a Stumpf akinek az információjának a hatására mondhatott még nekem is tetsző beszédet Orbán a Nagy Imre temetésen! Tudja még valaki hogy honnan származott Stumpf belső információja?
Miután kiderült hogy tudott arról hogy megtörtént a hivatalos megegyezés a ruszki csapatok kivonásáról és ezt bizonyos ideig titokban tartják, bátran felszólította a ruszkikat a kivonulásra...
Azóta nem hiszem egy mondatát sem, jó nagyott hazudott a népszerüség érdekében!
Apropó, Lévai Anikó is mesélhetne hogy miért hordott időnként teljes arcot takaró napszemüveget, napsütés nélkül is...
Pálinkás Pál
@rücsü41: " Stumpf István (Sárospatak, 1957. augusztus 5. –) magyar jogász, szociológus, egyetemi tanár, 1998–2002 között az első Orbán-kormány Miniszterelnöki Hivatalt vezető minisztere, 2010–2019 között alkotmánybíró. 2021. február 1-től két évre kinevezve a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.