Magyar Péter – miután kijött az ügyészségről – bejelentette, hogy kedd este 18 órára demonstrációt hívott össze a Markó utcához Budapesten, majd békés vonulást szeretne szervezni a Kossuth térre. Magyar szerint az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel az utóbbi három évtized legnagyobb politikai botránya. Úgy véli: a felesége bejegyzését nem ő írta, hanem „a Rogáni-propaganda” terméke. 

Magyar Péter kijött az ügyészségi meghallgatásról, és bejelentette: ma tüntetés lesz Budapesten. Magyar Péter a kihallgatás után azt mondta, ez az utóbbi 30 év legnagyobb nyilvánosságra került botránya, amire ennyire egyértelmű bizonyíték áll rendelkezésre. Elmondta újra, hogy Varga Juditot hiába kérte, hogy jöjjön be vele tanúskodni. Furcsának találja, hogyan lehet az, hogy a kormány egy mondatban sem reagál a felvételen elhangzó mondatok valóságtartalmára.

Magyar Péter keményen beszólt az ellenzéki szereplőknek és a kormánypárti újságírókat is kiosztotta sajtótájékoztatóján  – Tüntetést hirdetett kedd estére

Fotó: Magyar Péter sajtótájékoztatója. Fotó: Index/Facebook videó

A felvétellel kapcsolatban elmondta:

nem tudja, hogy azt az ügyészség használja-e majd, ők a vágatlan felvételt tették közzé és ezt adták át a hatóságnak is.

Az ügyészségtől nem kaptam választ, mit kíván tenni, de nem tehetnek mást, mit tanúként behívnak kormánytagokat, és a miniszterelenököt is meg kell me kell hallgatniuk – mondta Magyar Péter. Hozzátette,

az ügyészséggel együtt szóról szóra végighallgatták a kedd reggel nyilvánosságra hozott hangfelvételt is.

Kérdésre válaszolva Magyar később kitért rá, hogy ebben az ügyben több hangfelvétel nincs, de más ügyekben tovább keres. Magyar hozzátette,

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszternek nincs köze a Schald-Völner ügyhöz.

Magyar Péter a Legfőbb Ügyészség épületénél akar tüntetni kedd este

Beszédében bejelentette, hogy ma estére demonstrációt hívott össze a Markó utcához Budapesten, majd békés vonulást szeretne szervezni a Kossuth térre.

Mindenki, aki szeretné megszabadítani a maffiától az országot, álljon ki a gyerekeiért, testvéreiért és az országért

– mondta Magyar. Azt mondja, a tüntetésre várja Gulyás Gergelyt és a Fidesz becsületes tagjait. Egyben bejelentette azt is, hogy pártjával elindul az európai parlamenti választások, és olyan eredményt ér el, ami „a Holdról is látszik”.

Magyar Péter a sajtótájékoztatón a közmédia riporterének azt mondta, nem Varga Judit posztja a lényeg, hiába is próbálnak erről összevágni egy anyagot az esti híradóban, hanem az, hogy egy maffiaállamról rántotta le a leplet a felvétel készítésekor.

Nem lóg ki a lóláb, hogy mihez asszisztálnak

- szegezte a kérdést azt MTVA riporterének Magyar Péter.

Az ellenzéki szerepelőknek is üzent, Magyar szerint

nekik most itt lenne a helyük az ügyészség előtt, ahelyett, hogy őt gyalázó posztokat írnak és féltik az 1-2 százalékos támogatottságukat meg az állami támogatásukat.

Magyar Péter kedden reggel hozta nyilvánosságra azt a hangfelvételt, amit magával vitt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre, hogy bemutassa azt a bizonyítékot, amelyről a múlt szerdai meghallgatása során beszélt. A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit exférje erről a felvételről előzetesen azt mondta, hogy az 2023 januárjában készült az otthonukban.

Varga Judit kedd reggeli reakciójáról Magyar Péter azt mondta,

szerinte nem egyedül írta, reakciója pedig az talán világosság teszi, hogy miért nem jött vele kedden az ügyészségre.

Magyar Varga Judit kedd reggeli posztjával kapcsolatban

tagadta, hogy valaha bántalmazta volna a feleségét, és azt mondta, megvizsgálja, hogy a megjelentek kimerítik-e a rágalmazás tényállását.

Forrás: Index, Telex, 444
Fotó: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
ellenzéki hangadók egy része vagy hülye vagy féltékeny, irígy Magyarra.
nem az az első, hogy a fidesztmegbuktetni, elszámoltatni??
hülyék budapest!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"Az ellenzéki szerepelőknek is üzent, Magyar szerint

nekik most itt lenne a helyük az ügyészség előtt, ahelyett, hogy őt gyalázó posztokat írnak és féltik az 1-2 százalékos támogatottságukat meg az állami támogatásukat'------------ne told túl Péter!
Te hol voltál akkor, amikor ugyanez a rogáni propaganda gépezet plakátra rakta ezeket az ellenzéki szereplőket, és minden lehető módon rágalmazta, és lejáratta őket? Vagy amikor ezt tette a pedagógusokkal? Te tiltakoztál- felszólaltál , hogy ezt mégse kéne- mert a rogáni propaganda gépezet ,múködött ,már akkor is. Hol voltál akkor Péter? Mit tettél akkor amikor ugyanez a gépezet emberek becsületébe gázolt? Azért mindennnek van ám határa- hiszen 10+ évig annak a rendszernek a haszonélvezője , és elvtelen kiszolgálója voltál- mig azok, akiket most megszólitasz becsmérelve, már akkor is a rendszer ellenzéke voltak. Micsoda tempó ez?
Horizont
@kereső: Persze így igazad van, nem tagadom. Na de hol az ellenzék? Én még azt se tudom megbocsájtani nekik, hogy legalább a 2/3 -ot egyszer megakadályozták volna. Az esélyes Dobrevet lesöpörték. Állandóan veszekednek. Nem állnak Hadházy mögé se.
Én mindenkit elfogadok aki keresztbe tesz orbánéknak. Az ellenzéknek 14 éve nem sikerül.
Hátha most...
kereső
@Horizont: Én nem vagyok semmi jónak elrontója...de, sajna olyan érzésem van- és egyre erősebb, hogy egy világbajnok átverés áldozatai leszünk ismét. Ami meg Dobrevet illeti- hát Őt is nem az éppen aktuális , talpig kokárdás, nemzeti oldali jewlölt csinálta kia fideSS segitségével? Gondolkozz már egy kicsit...Az EP választás nagyon fontos orbánnak most, talán még az önkormányzatinál is fontosabb, hiszen foglalni akar...és MP nem fog a fideSS oldalról elvenni szavazókat- sokkal inkább az ellenzéktől- mint tette ezt 2021-2022-ben. A cukorkás bácsiknak miért hisztek ilyen feltétlenül? Miért nem Hadházynak hisztek? MZP-né lakat kellett a szájamra/és sokunk szájára...de most nem fogok hallgatni...
kereső
@Horizont: Azért azt ne várd már, hogy az ellenzék- akik végig kinlódták ezt a évet- a sok plakáttal, meg lejáratások tömkelegével- rohannak MP mellé, mögé- csak azért, hogy a pártjával kijusson az EP-be, erősitendő orbánt.
Megvan melyik párt lesz a favorit, amelyik befogadja...
Horizont
@kereső: nem várok én már semmit, csak lesek ki a fejemből és figyelek.

Melyik párt lesz az?
kereső
@Horizont: Majd az esti tüntetésen bemondja...akkor pedig reszeltek az ellenzéki pártok EP-be jutásának.Nem, nem a fidesznek...
Pusztai
ellenzéki hangadók egy része vagy hülye vagy féltékeny, irígy Magyarra.
nem az az első, hogy a fidesztmegbuktetni, elszámoltatni??
hülyék budapest!
CsipkeRózsa
Már csak egy kérdés maradt, Gulyás Gergelyt valóban megműtötték-e?

Gyors gyógyulása Magyar Péter hangjának köszönhető?
Pegero
Atombomba helyett puki! Úgy néz ki Magyar saját magát szarta nyakon.
terlasz
Remek manipulátor, a szerinte nagyon olvasott, művelt Orbántól tanulhatta. Jól használja a tömegpszichózist, ami már sok kárt is okozott az emberiségnek.
KisTehen
@terlasz: magyar is csak egy populista ... ki akarja elégíteni a népet

HAHAHA
Horizont
@Pegero: Azért ha figyelmesen meghallgatod azt a közel 2 percet és egyszer a büdös életben megpróbálod nem fidesz hívőként hát nem hinném pukinak. Mégis csak Magyarország akkori igazságügyi minisztere mondta kicsi csücsüri szájával.
Elképzeltem ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök...inkább el sem képzelem.
Pegero
@Horizont: Még semmi nincs eldöntve! Nincs az a szappanopera, amelynek negatív és ellenszenves hősét bárki karakteresebben tudná megformálni, mint Magyar Péter. A Fővárosi Nyomozó Ügyészség értékeli a felvételt és további bizonyítási cselekményeket végez.
Budapest utcáin újra tombol az 1919-es vörös csürhe. Nincs változás, ezek ugyanazok.
Magyar Péter támogatói így néznek ki, íme a pártfüggetlen összeröffenés:
videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/igy-alakul-ki-lincshangulat-magyar-hir-tv-peter-yhpXpgM9IvnS0CkE?start=97.839427
Egyébként minden, a Völner–Schadl-ügyben keletkezett dokumentum sorsa ismert, az adatokból feltárható valamennyi cselekmény vizsgálata a vonatkozó törvényeknek megfelelően megtörtént, vagy folyamatban van. Magyar Péter állításával ellentétben az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nemcsak jogi, hanem fizikai képtelenség is, mert valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van, ráadásul ezek az adatok nem csak egy helyen vannak tárolva, hanem megjelennek más szervek adattárában is, beleértve a nyomozási bírókat vagy a titkos műveleteket végző szerveket. Ezeket nem az M1 híradóból ollóztam ki! De a leggyalázatosabb a történetben, hogy az ördög verte a feleségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.