Varga Juditban annyi mondaivaló gyűlt össze a két hetes pauza után, hogy délelőtti posztja után este felé is közzétett egyet Facebook oldalán. Úgy időzítette a lemondott igazságügyér, hogy nagyjából egybe essen a megjelenés volt férje, Magyar Péter demonstrációjával.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@Maccska: mocskos,szemét,disznó vagy te.
Szegény Dzsoni és Árnika
Hallgassunk meg egy érintettet a családon belüli testi és lelki erőszakról...
Ja, azt nem lehet, akkor marad a kép: www.klubradio.hu/data/Levaimti2_focuspointcut_60010001015161546610169x3141000120916905444126.jpg

Lévai a saját anyja lehetne!
Kérdem én: Így néz ki egy boldog, teljes életet élő 5 gyermekes, kőgazdag nő - Magyarországon?
rücsü41
Arra Varga nem adott választ, hogy miért került zsarolási helyzetbe?Ha én a megromlott házasságom miatt bajban vagyok , nem adok ki olyan titkot a bántalmazó férjemnek, amivel később zsarolni tud, vagy akar. Azt is nehezen tudom elhinni, hogy évek óta éltek rossz házasságban Magyarral.Semmi előjele nem volt annak, hogy a férj fizikailag is bántalmazta az asszonyt, és ő ezt tűrte egy szó nélkül.Aki elárulja otthon a hivatali titkokat ,szerintem az a magán élet i titkait sem tudja elfojtani.Szóval valahogy olyan mostanra időzített atombombát robbantott Varga Juci is.
Peller Anikó
@rücsü41: Jó de mi köze a magánéletnek a politikához? Civakodtak? Repkedtek a tányérok? Ja nem, csak könyvek repkedtek, gondolom mesekönyvek. Békésebb időkben abból tanulták a birkatájékoztató cöfögéseket és röfögéseket. Aztán ezek lementek az M1-en. Meg az M2-n. A 3-on is. Meg a konyhában is.
Szegény Dzsoni és Árnika
Varga Judit magyarhangja Rogán Antal.

Emlékeztek még a 89-szer átmásolt videjókazettára, amit egy ember hangalámondott?
Ez kb. ugyanaz a szint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.