Varga Juditban annyi mondaivaló gyűlt össze a két hetes pauza után, hogy délelőtti posztja után este felé is közzétett egyet Facebook oldalán. Úgy időzítette a lemondott igazságügyér, hogy nagyjából egybe essen a megjelenés volt férje, Magyar Péter demonstrációjával.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Vagy Varga Judit igazsága, vagy a maffia véleménye.
Nem tudhatjuk ki fogalmazza, ki írja Varga posztjait!
Mint ahogy furcsa, hogy miért nem élőben adja elő az egészet, sajtótájékoztató keretében. Fél, hogy ott kérdezhetnek és kapásból kell válaszolni, nem konzultálhat az Arrogáns Tóniékkal?!
Aki Én
Hú de hiteltelen ez a nő.
Illetve az ostoba, csak a szellemileg képtelen híveinek hazudozó propaganda.
Nekik elég ennyi.
teuton
Jo soka tartott, mire a Goebbels Toni propagandagyara beindult. Ami azert az egybiteseknek is fel kell tünjön, pontosan ugyanazok a szavak talalhatok meg ebben is, mint a többi szennyoldalon, a pestiprostiktol a mandinerig... Ja, es az allitolagos volt ismerösök is munkatarsak is ugyanezeket a szavakat hasznaljak! Ennyire szanalmasan együgyü a propaganda??? Vagy inkabb ugy vannak vele, mint az oriasplakatokkal, bonyulultabb mondatszerkezeteket az egybitesek nem tudnak elolvasni es memorizalni, ezert ugyanazt kell mindenhonnan halljak, mint pl. migransok, Soros, Brüsszel, gyurcsany, amig almukbol felebredve es minden 2. mondatukba beepitve szajkozni nem tudjak...
Nanya
@Maccska: mocskos,szemét,disznó vagy te.
Szegény Dzsoni és Árnika
Hallgassunk meg egy érintettet a családon belüli testi és lelki erőszakról...
Ja, azt nem lehet, akkor marad a kép: www.klubradio.hu/data/Levaimti2_focuspointcut_60010001015161546610169x3141000120916905444126.jpg

Lévai a saját anyja lehetne!
Kérdem én: Így néz ki egy boldog, teljes életet élő 5 gyermekes, kőgazdag nő - Magyarországon?
rücsü41
Arra Varga nem adott választ, hogy miért került zsarolási helyzetbe?Ha én a megromlott házasságom miatt bajban vagyok , nem adok ki olyan titkot a bántalmazó férjemnek, amivel később zsarolni tud, vagy akar. Azt is nehezen tudom elhinni, hogy évek óta éltek rossz házasságban Magyarral.Semmi előjele nem volt annak, hogy a férj fizikailag is bántalmazta az asszonyt, és ő ezt tűrte egy szó nélkül.Aki elárulja otthon a hivatali titkokat ,szerintem az a magán élet i titkait sem tudja elfojtani.Szóval valahogy olyan mostanra időzített atombombát robbantott Varga Juci is.
Peller Anikó
@rücsü41: Jó de mi köze a magánéletnek a politikához? Civakodtak? Repkedtek a tányérok? Ja nem, csak könyvek repkedtek, gondolom mesekönyvek. Békésebb időkben abból tanulták a birkatájékoztató cöfögéseket és röfögéseket. Aztán ezek lementek az M1-en. Meg az M2-n. A 3-on is. Meg a konyhában is.
Szegény Dzsoni és Árnika
Varga Judit magyarhangja Rogán Antal.

Emlékeztek még a 89-szer átmásolt videjókazettára, amit egy ember hangalámondott?
Ez kb. ugyanaz a szint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.