A Fidesz mögötti gazdasági elit hasadni látszik. Kevesebb a pénz, fogynak a jó üzletek. A keleti nyitás nem pótolja az uniós zárás következményeit. Többeknek elegük van a Tiborczokból, Mészáros Lőrincekből. Ezért már Orbánból is. Ők finanszírozhatják a kísérletet – hiszen ilyesmi vezette Simicskát is. Neki nem sikerült. De most több a frusztrált nagyvállalkozó. Új szereposztásban jöhet az új előadás. Hogy jó-e nekünk az a világ, amit ők hoznának? Önmagában nem. De a mostaninál jobb. Mert megnyitna egy lehetőséget, amelyben nagyobb mozgástér nyílna a demokratikus ellenzéki politizálásnak. Megrepeszthetné a falakat, eltüntethetné az országot katasztrófába vivő miniszterelnököt. Addig tartsuk szárazon a puskaport. Ne lődözzünk vele Magyar Péterre sem.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Azé Lendvai még mindig kilóg ebből a polelites szarhalomból.
Horizont
Nagy igazságok vannak itt !!!

"A kormányoldalnak bűnei, az ellenzéki oldalnak fájdalmas hibái vannak. Az egyiknek minden eszköz a rendelkezésére áll, a másiknak szinte semmi. De a szavazók jelentős csoportjaiban megint veszélyes erővel egyszerre van jelen a kormányváltó és ellenzékváltó szándék. Ezen végképp nem segít, ha a pártok - a Fidesz is, maga módján az ellenzék is - dühös kritikával illeti a Magyar Péter-jelenséget. "
"Néhány ellenzéki politikus is nyilatkozik: nincs helye a politikában, ez csak csodavárás. Persze, az is. De azért várják a csodát, mert akiktől a változást várhatnák, azokban már nem reménykednek. Magyar Péter nem a Fidesz ördögi csele miatt van. Magyar Péter miattunk van. Nem volna akkor hasznosabb legalább az utolsó percben összehangolt kampánnyal, cselekvési és kommunikációs tervvel javítani valamit a pártimázsokon?"
"Hogy jó-e nekünk az a világ, amit ők hoznának? Önmagában nem. De a mostaninál jobb. Mert megnyitna egy lehetőséget, amelyben nagyobb mozgástér nyílna a demokratikus ellenzéki politizálásnak. Megrepeszthetné a falakat, eltüntethetné az országot katasztrófába vivő miniszterelnököt.
Addig tartsuk szárazon a puskaport. Ne lődözzünk vele Magyar Péterre sem."
Horizont
@Pusztai: Meg is lepődtem, hogy ő írta a cikket. Köszi, hogy betetted:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.