VAN HOZZÁ POFÁJUK!!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál arácsony Gergely 2019-ben kelt ígérettérképének dzsungelében bolyongva nemcsak elképed a rászedett budapesti polgár – olykor harsányan fölnevet. Kínjában, persze. Én például akkor, amikor felidézem azt a választás előtti riportot, amelyben az akkor még főpolgármester-aspiráns hőmérővel a kezében a hármas metró egyik kocsijában bárgyún vigyorgott a kamerába, miközben hívei szaunához öltözve, különféle táblákkal – „Tarlós-szauna” stb. – követelték a metróvonal haladéktalan klimatizálását. A matiné után Karácsony kijelentette: ha trónra kerül, véget vet ennek az áldatlan állapotnak. Nos, nem pont így történt. Egy évre rá csak a helyszín és a hőmérséklet egyezett (hármas metró, harmincöt fok), vigyorgást és tiltakozó táblákat már nem láttunk. Sőt, a főpolgármesterré lett laklit sem, helyette egyik alvezére a sok közül, Dorosz Dávid „klímavédelmi” helyettes celebrálta a Lehel téri metróállomás ivókútátadó...

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van olyan korlátolt barom, aki ezt a maszlagot beveszi???

Tényleg azon folyik a huzakodás, hogy KI NEM HOZTA RENDBE??? - Mármint az Orbán-Tarlós által elcseszett M3 egyik hibáját!

A Párt központi napilapja üdvöskéje az egyik Plihál azon zihál „Tollhegyen
Sok volt a csókos - Júniusban választunk. Csak szólok.” címmel, hogy: bár Karácsony a kampányában követelte a metróvonal haladéktalan UTÓLAGOS klimatizálását, mégsem oldotta meg

Ha már az utolsó szó: „Júniusban választunk. Csak szólok.” nem árt felemlíteni lenni mit nevetgélni Dávidka vonatkozó tevékenyégei és nem tevékenységei okán is, s persze Lexi libuska kinyilatkozásai sem voltak piskóták! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.