Az LMP frakcióvezetője szerint az ellenzéki politika megújításra szorul, mert úgy véli, hogy a politikát nem ez az ellenzék fogja megújítani, hanem hozzájuk képest kell megújítani.

Ungár Péter a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy bár az ellenzék a 2022-es választások előtt összefogott, mert „az összefogás mindenre a megoldás”, de Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció árnyékminiszterelnöke akkor azt mondta, hogy ez a választás nem is szól az ország ügyeiről, hanem egy népszavazás Orbán Viktor személyéről – írja az Index.

„Majd egy olyan irtózatos sallert kapott a választóktól, hogy ha visszaidézzük az emlékét, még most is megszédülünk” – fogalmazott, hozzátéve, hogy utána persze mindenkitől jött a fogadkozás, hogy az ellenzéki politikát meg kell újítani, és semmi nem folytatódhat úgy, ahogy eddig volt.

Régen osztották így ki Dobrev Klárát – Ungár Péter két lábbal szállt bele a DK prominensébe, akit plagizálással vádol

Ungár Péter egyhamar nem lesz Dobrev Klára vacsorapartnere    Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Azt mondja Dobrev Klára, hogy ha Orbán (a keresztnevét természetesen nem mondjuk ki, különben nem elég kemény egyetlen ellenzéki üzenet sem) veszít az európai parlamenti választáson, akkor a Demokratikus Koalíció előrehozott választásokat fog követelni. Most arról ne is beszéljünk, hogy Jakab Pétertől lopni mennyire tekinthető kreatívnak” – írta posztjában Ungár.

Az LMP társelnöke szerint ahogy elkezdődött a hivatalos kampány, és megint hirtelen visszafelé kezdett forogni az idő kereke. „Most ott tartunk, hogy az egyetlen megoldás az összefogás, közös lista kell arányos választási rendszerben is, sőt már 2026-ra is megállapodtak biztos, ami biztos. Karácsony Gergely pedig, aki egy éve még azt mondta, hogy pártok felett álló civil jelölt lesz, most a DK új hirdetési kampányának az arca, és azt mondja, hogy az önkormányzati választás egyenesen népszavazás lesz Budapest államformájáról” – fogalmazott Ungár Péter.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ejnye petya!Előb anyáddal kellene beszélned,hogy lehet-e más a politika?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Úgy látszik az múltkori ATV-be elszenvedett korra reggeli vitáján még nem tudta túl tenni magát.
Azt hiszi igy jobb pozíciója lesz az LMP. semmi változás 2 - 4% között mozognak.
lampa laz
Mióta ez a kis pöcs hetente 2x vacsorázik Orbánnal anyuka lakasán, azóta nála nemcsak lehet, hanem tényleg más a politika. A tavalyi együtt nyaralás a dagival meghozta gyümölcsét.
Azok a szaporodó milliárdok mégis csak összekötik öket.
kereső
Mi lenne, ha az összes szarrágó sajtómunkás pontrosan idézné, mit mondott Dobrev Klára. 'Adjunk igazi tétet június 9.-ének".
Az EP választást valaki önszorgalomból tette hozzá- mintha nem csak az lenne, holott az önkormányzati választás az igazi tét- de azt igy negligálni, és hamisan adni vissza a mondatot DK szájába,na de miért ne hajlitanátok el a valóságot- és senki nincsen, aki megnézné a videót.
Itt van la...m.facebook.com/reel/2464759420362828/
Yoda69
@KisTehen: Minek? Arra itt vagy a te, a propeller a tehene.
terlasz
A sallert ti kaptátok volna, ha ha a DK nem ment benneteket, idióta.
Hamarosan kiderül, hogy az 1-2 %-otokkal mire juttok egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.