Az LMP frakcióvezetője szerint az ellenzéki politika megújításra szorul, mert úgy véli, hogy a politikát nem ez az ellenzék fogja megújítani, hanem hozzájuk képest kell megújítani.

Ungár Péter a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy bár az ellenzék a 2022-es választások előtt összefogott, mert „az összefogás mindenre a megoldás”, de Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció árnyékminiszterelnöke akkor azt mondta, hogy ez a választás nem is szól az ország ügyeiről, hanem egy népszavazás Orbán Viktor személyéről – írja az Index.

„Majd egy olyan irtózatos sallert kapott a választóktól, hogy ha visszaidézzük az emlékét, még most is megszédülünk” – fogalmazott, hozzátéve, hogy utána persze mindenkitől jött a fogadkozás, hogy az ellenzéki politikát meg kell újítani, és semmi nem folytatódhat úgy, ahogy eddig volt.

Régen osztották így ki Dobrev Klárát – Ungár Péter két lábbal szállt bele a DK prominensébe, akit plagizálással vádol

Ungár Péter egyhamar nem lesz Dobrev Klára vacsorapartnere    Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Azt mondja Dobrev Klára, hogy ha Orbán (a keresztnevét természetesen nem mondjuk ki, különben nem elég kemény egyetlen ellenzéki üzenet sem) veszít az európai parlamenti választáson, akkor a Demokratikus Koalíció előrehozott választásokat fog követelni. Most arról ne is beszéljünk, hogy Jakab Pétertől lopni mennyire tekinthető kreatívnak” – írta posztjában Ungár.

Az LMP társelnöke szerint ahogy elkezdődött a hivatalos kampány, és megint hirtelen visszafelé kezdett forogni az idő kereke. „Most ott tartunk, hogy az egyetlen megoldás az összefogás, közös lista kell arányos választási rendszerben is, sőt már 2026-ra is megállapodtak biztos, ami biztos. Karácsony Gergely pedig, aki egy éve még azt mondta, hogy pártok felett álló civil jelölt lesz, most a DK új hirdetési kampányának az arca, és azt mondja, hogy az önkormányzati választás egyenesen népszavazás lesz Budapest államformájáról” – fogalmazott Ungár Péter.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ejnye petya!Előb anyáddal kellene beszélned,hogy lehet-e más a politika?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ejnye petya!Előb anyáddal kellene beszélned,hogy lehet-e más a politika?
Giovanni Alba
Ungár Péter homok akar lenni az ellenzéki gépezetben.
Pusztai
@Giovanni Alba: te most melegezel?
Nem kérdem buzizol-é?
o))
namihami
Ungár és lömöpö? Mint ellenzék? Vicc!
namihami
@Giovanni Alba: 09.12: Nemcsak akar---az is!
Az egyik, Orbán által kihelyezett aknaember! A bomlasztás a pártfeladata!
Giovanni Alba
@Pusztai: ma, 09:13
Kérem szépen ezt ki kell kérjem magamnak. A doktorminiszterelnökúr egyélőisten fejezte ki abbéli szándékát, hogy a bot akar lenni a küllők között, tüske a köröm alatt és homok a gépezetben. Úgy tűnik, ez családi vonás.
Ha peti langyi, akkor a viki is, meg a Gáspár meg a sokan mások, pl. gulyás, kocsis, bájer ...
Nyírfa
Úgy gondolom, az LMP-hez, és a pártot képviselő Ungár Péterhez képest nemcsak lehet, hanem szükséges is, hogy más legyen a politika.
Mindamellett tény, hogy nem a választók buktatták meg a DK-t, hanem Karácsony Gergely, aki most frigyre lépett velük. Az ellenzék hülyébbnél hülyébb helyzeteket produkál, de inkább ezer Gyurcsány Karácsonnyal, mint egy Magyar.
Azért azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy politikán felül álló szakértői kormányt tartok ideálisnak, amely rendbe teszi a gazdaságot, az államigazgatást, a kül- és belpolitikát. Utána lehet választósdit játszani, csak a versengő pártok tönkre ne tegyék azt, amit a szakértői kormány elért.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 09:22
Például mint Bajnai, korlátozott célok, korlátozott időtartam.*
*bár erről van rossz tapasztalat is, olajszőke sanya bá' hangzatos kjelentése után, hogy azt mondja, két hét alatt rendet lehet tenni. Lehet, de nem tett rendet, de akkor miért nem ismerte be a kudarcot és miért nem mondott le? Mert akkor most nem lehetne főatyaisten2?
Yoda69
Az LMP nem resze az ellenzeknek, hanem a fideSS eloretolt bastyaja. Igy ungar velemenye irreleváns.
Dr. Proktor
Bizony, bizony, az ellenzéki politika megújításra érett, persze az LMP-vel együtt, mert ők sem kivételek a bénázás és a félrebeszélés művészetében...
Nyírfa
@Giovanni Alba: 09.28

Pontosan, mint Bajnai. Csak az ország jelenlegi állapotából kiindulva ez nem két heti, és nem is két évnyi időtartamot ölelne fel,
Pintér Sanya jobb helyeken vicckategória lenne.
Toller Béla
Nagy mocsok ez az ungár ! Hogyan lehet egy gondolatot ellopni ? Egy cselekvési irányt ? Ha lehetne, már elpusztult volna beleinek folyamatos működése folytán...vagy valami más miatt, mindegy ! Lehet nem kedvelni egymást, de valami stílus azért szükséges ! Egyébként meg, ne fogjon olyanba, amit nem képes befejezni ! Menjen oda Dobrevhez, inzultálja, aztán ülje le, ami azért jár !
szaboria1
Úgy látszik az múltkori ATV-be elszenvedett korra reggeli vitáján még nem tudta túl tenni magát.
Azt hiszi igy jobb pozíciója lesz az LMP. semmi változás 2 - 4% között mozognak.
lampa laz
Mióta ez a kis pöcs hetente 2x vacsorázik Orbánnal anyuka lakasán, azóta nála nemcsak lehet, hanem tényleg más a politika. A tavalyi együtt nyaralás a dagival meghozta gyümölcsét.
Azok a szaporodó milliárdok mégis csak összekötik öket.
kereső
Mi lenne, ha az összes szarrágó sajtómunkás pontrosan idézné, mit mondott Dobrev Klára. 'Adjunk igazi tétet június 9.-ének".
Az EP választást valaki önszorgalomból tette hozzá- mintha nem csak az lenne, holott az önkormányzati választás az igazi tét- de azt igy negligálni, és hamisan adni vissza a mondatot DK szájába,na de miért ne hajlitanátok el a valóságot- és senki nincsen, aki megnézné a videót.
Itt van la...m.facebook.com/reel/2464759420362828/
Yoda69
@KisTehen: Minek? Arra itt vagy a te, a propeller a tehene.
terlasz
A sallert ti kaptátok volna, ha ha a DK nem ment benneteket, idióta.
Hamarosan kiderül, hogy az 1-2 %-otokkal mire juttok egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.