A Fidesz-KDNP volt EP-listavezetője szerint rosszul járt, de a számok – amik elég makacsak – mást mutatnak.

Varga Judit a Hajdú Péternek adott részletes magánéletét feltáró interjúban azt mondta:

„Egyezséggel váltunk. Minden feladtam! Anyagilag is borzasztó rosszul jártam, de egy bugyiban eljöttem volna igazság szerint. Meg lehet nézni a nyilvános vagyonnyilatkozatomat, hogy én hogy jártam a válással”

Szinte tönkrement Varga Judit a válását követően – Ki hiszi el, hogy csak ennyi vagyona maradt a volt igazságügyi miniszternek

Varga Judit annyira mégsem járt rosszul a válásával/Fotó: MTI/Lakatos Péter

A 24.hu most utánajárt mi is igaz valójában. 2019-ben, amikor igazságügyi miniszter lett, akkor leadott egy vagyonnyilatkozatot. Abból az derül ki, hogy három, Balatonhenyén található ingatlant – abban az egyiken egy 195 négyzetméteres ház van – a férjével felesben birtokolt. Nagy értékű ingóságok között szerepelt egy Volvo XC60 Momentum típusú autó is Magyarral közösen. Ezen kívül volt egy mesterhegedűje, egy Szász Endre rézkarca, egy 12 személyes étkészlete és egy Yamaha pianínója. Készpénzben volt másfél millió forintja,7000 eurója és 5000 euró pénzintézeti számlakövetelése.

2022-ben leadott vagyonnyilatkozatban kisebb változások történtek. 2023-ban pedig a két korábbi hiteltartozás összege 93,7 millió, illetve 7,8 millió forintra csökkent. A volt igazságügyi miniszter egyedüli tulajdonosa lett a balatonhenyei háznak és az egyik teleknek. Eltűntek a nyilatkozatból a 2019 decemberében vásárolt budai ingatlanok is, mint ahogy a Volvo is. Van viszont 60 millió forint jelzáloghitele a balatonhenyei házon, és 5 millió forintos kölcsönt kapott a családjától.

Bár Magyar Péternek nem kellene, az európai parlamenti választások előtt ő is nyilvánosságra hozza majd vagyonnyilatkozatát.

„Közös megegyezéssel váltunk, ingatlanbecslőket vettünk igénybe, és ügyvéd számolta ki, hogy mindenki azonos módon járjon a vagyonmegosztással. A volt feleségem a megállapodás aláírása után megköszönte a rugalmasságomat. Az más kérdés, hogy a vagyonmegosztás egyes pontjait azóta sem tartja be.”

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Aha!! Én meg most léptem le a falvédőről!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
akkor most magyarnak is a vagyonnyilatkozatát légyszi ...tudjátok ... hogy embernek tűnjetek
sokanvagyunk
Szaftos mesélvel Hajdúnál majd megszedi magát - vagy az asztalosinasi fizetésével.
rücsü41
Varga Judit nem matematikus aki érti a számokat, ő egy jogász, de sajnos a joghoz is annyit értett mint a matematikához, bár nem kell szerintem e vonatkozásban is sajnálni, mert hogy megfelelően osztják el a vagyont ingatlanszakértőket vettek igénybe elmondása és a cikk szerint!Egy biztos, hogy egy válás során egyik fél sem érezheti azt hogy ő jól járt!
ágimami
Aha!! Én meg most léptem le a falvédőről!!!
Billibácsi
@KisTehen: A cikk tartalmazza, hogy ő is nyilvánosságra hozza a vagyonnyilatkozatát az ep-választások előtt.
Sakk Matt
Hányan szeretnének negyedannyira csórók lenni, mint ez a transzvesztita!
Billibácsi
Nem tudja valaki Miniszter Asszony számlaszámát? Össze kéne dobni pár forintot, nehogy éhen haljon!
Toller Béla
Le kellene már szokni erről a rionyáról...Nem téma ! Menjen dolgozni, írja meg az életét, keresen gazdag férjet...bánom is én, csak ne halljunk róla többet! Elég sokat ártott már ennek az országnak, nem ?
viccesvigságok
na ne már csak nem kéne kalapozni is ,, hát ez lassan olyan lesz komám adj egy cigit de gyufám sincs, olyan éhes vagyok nem tudom hol alugyak.18 év eurós fizeztéssel majd ráérek akkor sajnálom nem siránkozni egy másik mellett.Jucus ne már.
balos
Minden neres ribanc,de egy rendes ribanc nem neres!
jáger laszló
VJ a+kínzott családanya most a sebeit nyalogatja
Én nem igazán vagyok 1üttérző vele!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.