Százezres nagyságrendű tömeg gyűlt össze Budapesten Magyar Péter felhívására szombat délután. Az újdonsült politikus-mozgalmár többször elmondta már, hogy minden magyar támogatására számít, legyen jobb- vagy baloldali, hívő vagy ateista, vidéki vagy fővárosi, ennek megfelelően nagyon változatos volt a közönsége is. Őket kérdeztük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha Magyar is az ellenzéket bontja le, mint MZP, akkor nem jön ki a matek, es marad a pedofideSS.
Pálinkás Pál
ne beszéljünk ellenzékről, mert olyan nincs,...röhejesek,...egy NER-ből kiugrott fickó pár hét alatt elérte, hogy annyi embert az utcára visz, amennyit az összellenzék 14 év alatt összesen nem tudott..és most tegyük félre MP személyét, mellékes, a lényeg,amit az impotens ellenzék még mindig tagad,. a KOMMUNIKÁCIÓ ...hatásossága...,itt a példa,hogy kellett volna beszélni...nem állandóan hülye petíciókkal kábítani a választókat...most megkapta a pofont az ellenzék, erre azt támadja,aki eddig a legtöbbet mutatta a NER ellen...hányás vagytok, elnézést attól a pár ellenzéki politikustól,akiben van gerinc...
Pusztai
Ellenzék alatt a POLELITet érti, nem a választót!!!

A választó a médából szedi össze a legtöbb infót, - vagy a szomszédtól, rokontól, de ők már a médiából!!- és ha az xar akkor az a választó réteg aki onnan informálódik az rosszul fog szsvazni:
Ha ostoba politikust kérdez balfasz médiacsótány abból csak xar lehet!
Az elemzők dettó, alig van akire egy mondatot is érdemes odafigyelni!
Pusztai
, a médiából kikommunikálók közül az elemzőkre gondolják, ők a leghitelesebbek, - ellenkezőjét bizonyítja ha 3-at meghallgatsz mind mást mond, - és ezt a kamu kommunikációt havi milliókért dőzsizve teszik, szegény elemző nincs, mind pénzért hülyít!
Van pár akire jó odafigyelni, újat mond. A többség nem iylen.
Panelpuffogtató, általánosságokat minden élesebben látó-gondolkodó által felismert tényeket közöl.
...
Senkinek nem jut eszébe, ha 90%-ban a kommunikáción múlik a választás sikere, eredménye, akkor megnézze hogyan van, hogy a fidesz 20 évvel ezelőtt erre rájött ráfeküdt és alkalmazza az ellenzék meg pont kb 2002-06 után omlott össze, degenerálódott a kommunikációja??
Félnek, ostobák, felkészületlenek, ..??? mind kérdés.
Szóval az elemzőket tartom az egyik legártalmasabb kommunikátoroknak.
Hasonlat Portfolio szaklap, egészen elképesztő baromságokat képesek írni akár a napi eseményekről: írják kitört xy rv, megnézed és kiderül bezuhant, stb. Na ott azonnal látható az elemző ostobasága, mert adatok, csartok mutatják a tényeket, a politikai elemzők 100x jobban hazudhatnak: késleltetve lehet kontrolálni, addig már elfelejtették mit mondott a drága elemző. Igen drága: milliókért elemez!!
Nna!!
Pusztai
@Pálinkás Pál: ezt én szoktam írni!!
o))
10 éve még szidtak érte, mára sokan így látják.

Ez az ellenzék már nem is szarhalom, SZARHEGY!
Pusztai
Bartus:
"Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója bizonyította, amit eddig is tudtunk róla, hogy igazi korlátolt hólyag, agyatlan, menthetetlen idióta, aki Magyar beszéde kapcsán a háború veszélyéről beszélt, hogy a baloldal háborúba vinné az országot. Magyar egyetlen szót nem mondott se a háborúról, se a Fidesz oroszpártiságáról, ami őt minősíti.

Ezek csak hajtogatni tudják a silabuszok szövegeit, gondolkodás nélkül kerepelik a sablont. A Fidesz elhülyülése immár mélyebb a Mariana-ároknál és visszafordíthatatlan. Méltó, hogy saját buta, ostoba propagandájuk okozza a vesztüket, mert eljön az idő, amikor a papagáj beszéd olyan mértékben dühíti fel az embereket, hogy „kibelezik” őket."

Ilyen Menczer és egyéb fideszkretének kretének ostoba szövegeit kéne pofáncsapni, de nem, nem megy.

Nu ezért kellene leváltani az ellenzéki polelitet, de az nem megy gyorsan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.