Egy párlatverseny díjkiosztóján járt a miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Nagy Estvány!Ezek szerint ha a pálinkától részeg az ember akkor nem szeszt fogyasztott hanem indentitást és magyar kultúrát, és ettől került illuminált állapotba?Ennél azért sokkal magasabb szinten van a magyar kultúra, bár ahogy az Orbán kormány "segíti" lehet hogy mégis csak a pálinka segítette arra a szintre, ahová most került.Na megyek és iszok egy kis magyar kultúrát, illetve annak egy részét.Így leszek majd Nagy Estványnak megfelelő kulturális szinten.
Nyírfa
A pálinka mellé handabandázó bugrisokat képzelek. Ez lenne a nemzeti identitásunk? Ha már az ősmagyarok elitták az eszüket, akkor szerencsénk van, hogy annyi nemzetiség él ebben a kis országban.
Lehet, hogy az oroszoknak is inkább a vodkáról kéne leszokniuk ahhoz, hogy felismerjék, haladni jobb, mint visszatérni a múltba.
Nessy
Különösen a házi pálinka élet, erő, egészség,identitás! Pálinka - kulturált részeg a zongorába hány.
nemkati
Nemá! Hát a kannás bor, az már smafu?
Menőmanó
Csúti röfi szerint alapvető élelmiszer.
Őrnagy
A modern globalista libernyák csürhe inkább Szaros Gyurka tanait issza pálinka helyett, és attól is részegebbek, mint aki egy kis pálinkát iszik. Van aki egyiket se kedveli kimondottan.Én se szeretem a pálinkát, az én kultúrámnak nem része. Ha ettől nem vagyok eléggé magyar, bevállalom. A finom borokat jobban kedvelem, de azt is csak mértékkel.
CsipkeRózsa
"A pálinka, mint fogalmazott a miniszter, a magyarság egyik védjegye, amely évszázadok óta igazi nemzeti kincs, összeköt bennünket a történelem viharaiban is, és egyesíti a nemzetünket "

Gyönyörű mondat!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.24

:))))

Ma keveset nevettem, jól esett!
Géza
A pálinka, a jó tepsis disznótoros és a több, mint ezer éves államiságunk a magyarság névjegye.
Nyírfa
@Géza: 13.44

:)) Ezzel el is mondtál mindent az "ősmagyarok" szellemi szintjéről. Nem csoda, hogy ez az európai turné még a XXI. században is csak egy nyeszlett karóra elég, azt is az EU tartja meg.
Géza
@Nyírfa: Mi magyarok a hunok leszármazottai vagyunk. A tudományban, sportban, művészetekben olyan komoly eredményeket tettünk le az asztalra, amelyiket egyik nemzet sem tud felülmúlni. A magyar bátor, okos és érzékeny ember, különösen nagy nemzet és vitéz.
Tényleg meglepő, mikor valaki, akit tévedésből fogadhatunk be, ilyeneket írkál rólunk.
Clavigo
@Géza: te is tévedésből lettél befogadva,,Shikari..,,
Géza
@Clavigo: Mi magyarok elég jókat nevet élünk a magadfajták beszólongatásain. Annyit mondok csak neked: hazátlan!
Clavigo
@Géza: shikarescu,,,szóval mégis csak te vagy.,,Hol szedted össze ezt a @Géza: - nevet,te bozgor ? Gondolom,,ez volt a mutterod lánykori neve...(?)
simmering73
@Géza: Ti az Uralon túl ereszkedtetek le a fáról. Szoros rokonságot mutattok az oroszokkal. Loptok, csaltok, hazudtok. Migránsok vagytok a Kárpát medencében.
Nyírfa
@Géza: 14.04

Várom az ezer év ősmagyar hírességeit, kor-, név- és dicsőség szerint taglalva. :)
Örülök, ha találsz ilyeneket, mert tudomásom szerint a komoly eredményt felmutatni tudó magyarok túlnyomó többsége zsidó, szláv, germán leszármazott.
Géza
@Nyírfa: Hirtelen nem magyar az, aki szláv, zsidó leszármazott!
Köszönöm, nincs több kérdésem. Mindenre választ adtál.
Géza
@simmering73: Látod, liberális! Rasszista, demagóg és agresszív dühvel ugrottak neki a magyaroknak.
Géza
Gondoljunk bele. Hogy védjük meg Magyarországot, ha az ilyen magyarokat gyűlöl befogadottak elkezdenek hazudozni, hogy ez az ő területük? Lesz egy újabb Trianon?
Bennünket is lemészárolnak, el űznek, mint a zsidók a palesztinokat és elveszik a földünket?
Nyírfa
@Géza: 14.28

Emlékezz rá, amikor zsidózni kezdesz, hogy ők is magyarok. Eddig számotokra egyedül az árja nemzet volt elfogadható.
Géza
@Nyírfa: Biztos be tudod hivatkozni, hol állítottam én ilyet főleg mikor emlegették én árvákat? Te viszont itt jelentetted ki, a szlávok, zsidók nem magyarok.
Nagyon beletekeredtél a saját demagóg gúnyolódásodba! Az ilyet, mint te miért tekintsem magyarnak?
Várom a brilliáns érvelésed.
Horizont
Ha ez a miniszter ha gondolkodna kicsit akkor nem mondott volna ilyet egy olyan országban ahol az alkoholizmus népbetegség. Kb. 30 ezer ember hal meg évente a pia által okozott betegségben.
Zacher Gábor 2016-ban körülbelül 800 000 főre tette a magyarországi alkoholisták számát. Ezt kiegészítette azzal, hogy 2,5 millió főre becsüli a nagyivók számát az országban.
Szóval nemzeti identitásunk, kultúránk része??? Nem normálisak a főnökével együtt.
Nyírfa
@Géza: 15.12

14.34 : mintha belegabalyodtál volna a zsidószálba. És, ha már Trianon: köszönd meg Horthy Miklósnak, hogy elfogadta a kijelölt határokat, mindössze a reményét fejezte ki, hogy egyszer meggondolják magukat az antant hatalmak.
Apropo: a pártod az, amely szerint nem magyarok a zsidók, a cigányok , és gyakorlatilag senki, aki nem bizonyítottan ősmagyar. Dehát, ilyet nem találsz hosszú évszázadokra visszamenőleg sem.
Mindegy. A történelem nem az erősségetek, és ez még sok mindenről elmondható. A többes számot pedig azért használom, mert 100 %- ig biztos vagyok abban, hogy Toroczkai embere vagy.
Géza
@Nyírfa: Kedvelem Toroczkait, de nem vagyok elégedett vele. Nem elég radikális.
Ha jól értem, szlávok, zsidók, stb nem voltak a magyarok között és csak azért értünk el eredményeket, mert ezek itt vannak nekünk. Abban igazad lehet, hogy semmiféle idegen nem jött velünk Hont foglalni. Abban is van valami, hogy ezekkel az idegenekkel csak többen lettünk, hiszen ősmagyar gén nincs, csak kevert. Viszont azt tudtad, hogy a zsidókat genetikusan ki lehet mutatni? A magyart nem. A magyarság identitás, életforma, tudatállapot, ami látom neked nincs. Neked akkor genetikád van. Imádom, mikor egy gyűlölködő ilyen szépen leleplezi magát és acsarkodik a magyarságra.
Peller Anikó
@Gézga: 15:12, Leszármazottat írt te baromarc. Nem azt, hogy nem lehetnének magyarok. Csúsztató, tódító, hazudozó román bugris vagy. Vagy paraszt vagy.
Nessy
Tehát a bizonyítottan pálinka ivástól megnagyobbodott máj, gyulladt hasnyálmirigy, az nem betegség, az a kultúránk része, és a delikvens identitását, igaz magyarságát bizonyítják! Akkor viszont fölösleges kezelni, még a végén elveszti az identitás tudatát!
Nyírfa
@Géza: 15.37

No, csak kibújt a szög a zsákból.
Hogy tudatlanságodban miket beszélsz, az legyen a te problémád. Hogy a társadalomban milyen szerepet játszol, az azonban már a közösségre tartozik. Jól gondold meg, mennyire radikalizálódsz.
Nyírfa
@Peller Anikó: 15.41

Már megbántam, hogy ráírtam, többnyire kerülöm őket, mert szellemi leprának tartom a náci "elveiket", de néha engedek a kísértésnek. Hiba volt, parttalan zsidózás , fajgyűlölet a vége, mindig.
Géza
@Nyírfa: Tehát semmit nem tudsz érdemben válaszolni, csak a magyarokat gúnyolja és fölényeskedsz. Semmi identitás, csak a genetika.
Nyírfa
@Géza: 15,54

Majd, ha egyszer megvilágosodsz, és lesz érdemi mondanivalód is , folytatjuk.
Géza
@Nyírfa: Kétségbe vontad a magyarság érdemeit, szerinted a szlávok, zsidók, stb nem magyarok. Erre tényleg nincs mit mondanom. A legtisztább rasszista mocsok, amit itt eddig engedtek megjelenni. Nincs mit beszélnem veled!
Clavigo
@Géza: Annak örülj, bozgor,,,hogy szóba állnak veled ,te kukabúvár.
viccesvigságok
Ettől lenne csak öntudatotok? na az meg olyan is vedeljetek mint a gazduratok demizsonból meg is látszik .
Géza
@Clavigo: Te velem ne állj szóba személyeskedő tahó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok