A volt DK-s alpolgármester követeli a „hazudozó Fidesz-kollaboráns” Nagy János azonnali lemondását.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Nagy Jani minden, csak nem kollaboráns!
Pusztai
na most ha ez több éve ismert nagyról, mijafaszt csnalt a dk!???
Nyírfa
A felszólalását éppen láttam, szánalmas volt. Papírról olvasta a vádjait, azt is úgy, hogy keresgélte, éppen hol is tart, nézegette a papírlapjait. Ha lenne is alapja annak, amit "előadott" , azt is hiteltelenítené , hogy nem színpadképes, nincs kifejezőereje, sem hozzá szókészlete.
Aztán rákerestem, hogy ki ez az ember, és mi baja van a DK-val: csak annyi, hogy csalni próbált. Nem a DK, hanem ő.
Ha ilyeneket kerít elő Magyar Péter, igazolandó, hogy ő Gyurcsánynak is az ellenfele, akkor hamar véget ér a dicsőség.
Pusztai
@Nyírfa: ÉN CSAK HALLOTTAM és ledöbebntem, monytam magamnak? most ez így hogy?
Magyar ekkora fasz leenne, hogy behívott egy ilyen ürgét?
Aztán kiderült nem, valami szArvező követte el.
Nyírfa
@Pusztai: És a szervező egy önjáró valaki, akit egy ilyen horderejű eseménynél senki nem ellenőriz? Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint nincs eszmei elképzelés, arról egyezetetés: rögtönöznek.
Nagy Ervint sajnálom, és Bálint Andrást. Túl nagy emberek ők Magyarhoz, és látniuk kéne, hogy egy szélhámossal van dolguk,
Néztem a mozgását, milyen kontraszt van közte és a párja között. Evelin oldottsága és az ő merev, robotszerű járása, viselkedése nagyon nem illett össze.
Mintha Evelin nem is a társa lenne, hanem inkább a gyámja.
Yoda69
@Nyírfa: Ez nagy hiba volt Magyar reszerol hogy nem nezett jobban utana nagyjanosnak. nagyjanos a pedoFideSS segitsegevel megszavaztatott maganak egy 6 millios jutalmat, es kirugta a DK-s alpolgit aki ezt ellenezte. Ezekutan az ellenzek kihatralt mogule, de visszahivni nem tudjak a kovetkezo valasztasokig, azaz juniusig. nagyjanos abban bizik, hogy Magyar Peter segitsegevel fopolgi maradhat.
Nyírfa
@Yoda69: 14.29

Vagyis, a látszat az, hogy gyorsan összeszed embereket innen is, onnan is, hogy elmondhassa, elfogulatlan mind a bal-, mind a jobboldal irányában, nem számít, ki, milyen elvet vall, honnan jön, mi a származása (zsidó, cigány stb), egy a lényeg, mindenki a haza szolgálatában igyekezzék. Így lészen ő a magyar egyesítés apostola. Csakhát, bakizott, nem kicsit, és ezáltal is betekintést kaphattunk, miféle alapítványt, közösséget akar gründolni magának.
Arra azért kíváncsi vagyok, melyik párt adja a nevét, és a tagságát ahhoz, hogy indulni tudjon a választásokon.
Mert annak a pártnak abban a pillanatban vége van.
Erre építeni legalább olyan abszurdum, mint Orbántól arra számítani, hogy megtér.
Yoda69
@Nyírfa: Erdeklodve figyelem en is meddig jut el Magyar, de ha ilyen szarvashibakat vet , akkor hamar veget fog ernia palyafutasa. Valami alvo partot rebesgetnek, ugyhogy nagy veszteseg nem eri a tarsadalmat. Van beloluk jo nehany, most egyet kivalaszt Magyar es felturbozza. Csak penz kerdese ez is. Ez a par szazezres kovetoi bazis meg hamar szetporladhat, ha nem mutat fol kezzel foghato eredmenyeket.
Nyírfa
@Yoda69: 15.29

Hitegetéssel egy ideig elhúzza, de az azért érdekelne, hogy ki pénzeli. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.