A tárca kincstári optimizmussal teli közleményéhez képest a számok nem sok jót mutatnak. A bajt jelzi, hogy az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK Zrt.) néhány nappal ezelőtt módosította a 2024-es finanszírozási tervét 3982 milliárd forintos, módosított nettó finanszírozási igény figyelembe vételével. Az ÁKK új finanszírozási terve szerint az új nettó finanszírozási igény 1467 milliárd forinttal magasabb, mint a tavaly december elején közzétett eredeti tervben szerepelt. Ez egy több mint egyharmados módosítás, ami hatalmas változtatás. Egyes szakemberek szerint technikai államcsőd felé tart az ország.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ilyenkor a legjobb repteret venni, a kórházi adósságot fizesse az akinek két anyja van.
Én a megszorítás mellett vagyok, ami Orbán nyakát illeti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: @Maccska: nem akarjátok személyesen körbenyalni egymást, két buta agyhalott csicska?
Itt mindenkit a hideg ráz az elmebajotoktól, két buta bohóc...
Cherry
@Maccska: Te elmebeteg vagy, Hatvanpusztát és a stadionokat is visszavásárolta az a retek tolvaj, mekkora barom vagy te, hinni a templomban kell idióta 1 Bites
balos
@Menőmanó: Na aztatat a produkciót pezsgővel a kezemben fogom nézni!Aztán bemegyek valamelyik pedofiliánuszos temp-lomba és jó nagyot böfögök!Mert jólesik!
Őrnagy
@Maccska: 19.38

Orbán minden pénzt ellop, és abbol vásáról!
Más kérdés?

Azt ne kérdezd meg, hogy @Aki Én Gyagyás: Miért akkora barom agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfej, mint amekkora, mert azt nem tudom, hacsak nem guruló dollárokért, mert akkor érhető!
Őrnagy
@Maccska: Évek óta hazudozik azon a libkány csürhe, hogy nincs még napirandes se semmiféle migráncskvóta Brüsszelben, csak a fidesz hülyíti ezzel a választókat!
Tényleg nincs?
Tényleg éppúgy nincs ahogy Soros Terv sincs de ma az EP azért megszavazta!
Várom a libkány csürhe magyarázatát, hogy kik is hazudoztak itt erről is évek óta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.