A következő hétre tervezett Nemzeti Konzervativizmus Konferencia, a NatCon sorsa kérdésessé vált, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet tartana. A brüsszeli helyszín kijelentette, hogy nem áll módjában támogatni a politikai rendezvény lebonyolítása.

Hatalmas pofont kapott Orbán, a brüsszeli rendezvényhelyszín nemet mondott, nem tarthat beszédet ott a magyar kormányfő

Fotó: Orbán Viktor / Internet

A Concert Noble rendezvényközpont hirtelen úgy határozott, hogy nem kíván otthont adni a politikai eseménynek.

Frank Füredi, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) brüsszeli központjának vezetője megerősítette, hogy már folyamatban van egy másik helyszín keresése a konzervatív rendezvény számára.

Füredi kifejezte nemtetszését a rendezvényhelyszín döntésével kapcsolatban, amelyet a szólásszabadság elleni támadásnak minősített. Úgy véli, hogy a közvélemény tudomást szerez arról, hogyan próbálják elhallgattatni őket Brüsszelben, de meg van győződve arról, hogy a szabadság végül győzni fog.

A Brussels Times riportja szerint antifasiszta csoportok bejelentették, hogy tüntetést terveznek, és arra ösztönözték a helyszínt is, hogy fontolják meg alaposan, vajon helyet adnak-e a rendezvénynek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az X-en osztotta meg gondolatait az eseménnyel kapcsolatban. A Brussels Time cikkére hivatkozva kijelentette, hogy

minden konferenciára érdemes elmenni, amit be akarnak tiltani.

- mondta, és hozzátette: alig várja már, hogy meghallgassa a világ minden tájáról érkező nemzeti konzervatívok „lázító beszédeit”.

Forrás: index

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Milyen érzékenyek a szólásszabadságra - ha róluk van szó. Miközben senki sem korlátozza őket, csak helyszínt nem adnak hozzá. Hajszál pontosan úgy, ahogy ők szokták tenni a nekik nem tetsző embereknek. Miben különbözik a nemzeti konzervativizmus a nemzeti szocializmustól. Utóbbi nacionalista még megígért valami jólélet ezért odavette a szocializmus szót is, előbbi nacionalizmus már nem ígér jólétet csakis azt, ha egyszer hatalomhoz jutnak minden erejükkel annak konzerválásával fognak törődni ezért vették oda a konzervativizmus szót. " Bevesszük Brüsszelt ! " - úgy tűnik, mást vesztek be... Mélytorkosan, kis nyilasok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@koszpeko: Bukarest a te családi fészked! Budapesten élek te paraszt!
qunta
Ez 1sősorban nem orbánnak pofon , hanem cáfolhatatlan szegénységi bizonyítvány brüsszelnek. szánalmas banda.
libellle
@Géza: Mert ti ugye nem szoltok bele a világ dolgába, csupán azert, hogy ne halj meg teljesen hülyén!!! Brüssel nem Magyarországi terület!!! Ezenkivül sok más Önnállo ország sem akik dolgaiban a te kormányod belekotorász. Miután senki nem kérdezte és senkit nem érdekel és sehol nem jegyzik, na látod pont ezert szolok én is bele. Talán erösebb argumentáciokkal mint a te kormányod idegen országok dolgaiba. Kapische ???
bence
Nagyon helyes ! Úgyis csak hazudott volna ! "Brüsszel , Soros , Gyurcsány , Migránsok ...
vacsi
A pofont nem Orbán kapta, hanem Brüsszel járatta le magát alaposan!
KisTehen
@vacsi: ezt orbánék így tervezték el

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.