A DK–MSZP–Párbeszéd-összefogás kampánynyitóján nem történt más az LMP társelnöke szerint, mint „egy térugrás egy alternatív valóságba”, és enyhén szólva is megmosolyogtatónak tartja, hogy győzelemben és az Orbán-kormány leváltásában reménykednek ezzel a szövetséggel.

Ahogy arról a propeller.hu is beszámolt, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd összefogása vasárnap megtartotta a kampánynyitó eseményét, melyen beszédet mondott többek között Karácsony Gergely főpolgármester, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, EP-listavezető és Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, EP-képviselőjelölt. Az LMP társelnöke, Ungár Péter pedig nem is várt sokat, közösségi oldalán reagált a rendezvényen elhangzottakra – számolt be minderről az Index.

Ungár Péter szerint Dobrev Klára nevetségessé tette magát kijelentéseivel

Ungár Péter szerint megtéveszti a híveit Dobrev Klára azzal, hogy győzelemmel hitegeti őket    Fotó: Facebook/Ungár Péter

Ez inkább volt egy időutazás vagy egy térugrás egy alternatív valóságba – kezdte Facebook-bejegyzését Ungár, majd hozzátette, hogy „történelminek biztosan nem nevezhető a szövetség (hiába mondták ezt többen is a felszólalók közül), hiszen az elmúlt tíz évben a háromból két párt mindig összefogott valamelyikkel”.

Aki őszintén, röhögés nélkül tudja azt mondani, hogy a júniusi EP-választáson előrehozott választásokat ki tud kényszeríteni, az hamis reményt árul az ellenzéki szavazóknak, ami véleményünk szerint súlyos hiba – véli az LMP-s politikus saját közösségi oldalán.

Ungár Péter kifejtette, hogy a 2022-es történelmi vereség után eléggé elrugaszkodott dolog azt hinni, hogy június 9-én legyőzhetik a Fideszt, majd már másnap előrehozott választásokat írhatnak ki a hatalom leváltására. Ungár ezt inkább nevetségesnek tartja.

Véleménye szerint négy évvel ezelőtt ez egy „remek kampányesemény lehetett volna”,

de ha a történelmi vereség után két évvel pontosan ugyanazzal a taktikával jön elő az összefogás, mint akkor, az a múlt politikája lesz, és ugyanúgy meg fog bukni, mint 2022-ben.

Ez pedig „joggal okoz dühöt és csalódottságot a szavazókban”.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
és ezt pont ez a kis kakukk tojás mondja? :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Polgártársak!
Ne hagyjuk, hogy a mocskos 'komonisták' mégegyszer megkaparintsák a hatalmat ebben az országban...!
csak úgy....
és ezt pont ez a kis kakukk tojás mondja? :)
csak úgy....
@verőce21: baszod,hiszen 14 éve az övék a hatalom! az összes 50 éven fölötti mai fideszes komcsi volt! - ez a "polgártársak" tetszik , te buta megrögzött efftárs ..
Őrnagy
"Ungár Péter szerint Dobrev Klára nevetségessé tette magát kijelentéseivel"

Dobrev klára nincs ebben egyedül. Sok agyhúgyköves hungarofób elmeroggyant Sorosbérköcsog seggfej teszi itt magát nevetségessé a sok ostoba hozzászólásával!

@verőce21: A sorosisbérköcsög hugarofób agyhúgykőves elmeroggyant seggfejek (újkommunista libkány csürhe) hatalomátvételétől kell megvédeni az országot! (Majd mindjárt szép sorban jelenkeznek az érintettek!) :))
csak úgy....
@Őrnagy: @Pegero: ti hülyébbek mint a thürmer gyula,akinek legalább a fidesztöl csurran-csöppen! :)
bence
Mondja ezt a kis rohadt buznyák !
Eladott Ország
@verőce21: Ezek tényleg nem úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül...
pbs.twimg.com/media/GBpWvM_XgAAJ0Wm?format=jpg&name=900x900
Meg kéne Orbánéknak érteni, hogy nem nekik fütyülnek, hanem rájuk! Ami persze nagy-nagy siker, minthogy MEGÁLLÍTOTTÁK BEÜSSZELT. A kifizetésben. „ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek” Inkább sajátítsd el a pávatáncot! Ember most jövök Retrográdból.
uploads.disquscdn.com/images/11f3004053e635faa05d613ce62e2d03d6cf36e912e1585fcfbda240f71fd6a3.jpg?w=800&h=870
Úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek?!
uploads.disquscdn.com/images/5119ca4c2461bd9a5defeb0385c938e9b9f188744c20b59804693696a30def93.jpg
jáger laszló
Ungát P esete az operettel!
Komolytalan,de szórakoztató!
Schmidt Mariska is +mondhatja...
csak ennyi
barátilag J.L.
ceni
Nem nevetségessebb mint a kancsal Mariska kicsi fia aki elszeretné adni magát mint nagy ellenzéki.
Gaz
dobrev és bandája úgy hülye, ahogy van. szerencsére nekünk addig jó, amíg az ilyen primitív libsi szardarabok csak vergődni tudnak :D
Clavigo
@Gaz: Köszönjük Emese...! Tényleg @Gaz: vagy...,,agyilag mindenképpen. Még jó ,hogy éppen nem békemenetelsz,,vazze.. Az életben nem találnál haza ennyi ésszel .
csak úgy....
@Gaz: tibim, ügyesen rövidítetted a gézát ! :)
Clavigo
Ennek az ungárnak csak az hiányzik,,,,hogy Szajjjer megrakja,,mint a szenes kályhát.. ( nemzethyleg )... Oszt lenne végre csend...
Yoda69
Meglatjuk az LMP mire lesz kepes Juni 9-en. Nem lepodnek meg ha a szavazoik nagyon megbuntetnek a partot.
18-ban miattuk es a jobbik arulasa miatt lett 2/3-a pedosoknak. Pedig ha akkor tartjak magukat a megallapodashoz, akkor 18-ban nincs 2/3, 22-ben pedig bukott volna a fideSS. Ugyhogy ilyen formaban nem sok jogalapja van kritizalni ungarnak.
Yoda69
@Maccska: Elmondta, nem? Senki sem mondta hogy nem mondhatja el a velemenyet, meg ha nagy faszsag is.
Nessy
Ungárt azóta nem sokra tartom, amióta 2019-ban elindult egyénibe, a vesztésével biztosítva fidesz képviselő pár százalékos vezetését, majd listáról besétált a parlamentbe. Nekünk meg volt kormánypárti képviselőnk, de minek! .
Toller Béla
Vedd már észre, hogy rajtad röhögnek...
Yoda69
@Maccska: Azt majd meglatjuk kinek lesz igaza. a DK valoban nem kepes a terugrasra, de ungar se a jovendo mondasra.
A szamok azt mutatjak hogy masszivan zsugorodik a fideSS nepszerusege, a TISZA-e meg jon fol. A DK/MSZP/Parbeszed, azutan hogy szovetsegre leptek kb. ott van ahol a DK volt elotte.
Persze az LMP most vakarhatja a feljet kivel alljon ossze, mert nem lesz meg az 5%. Szerintem valljanak szint, es csatlakozzanak a pedofilokhoz, akik fizetik oket.
KisTehen
@csak úgy...: a nagy kakukktojás is ezt mondja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.