A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója máris nagyon sikeres új pozíciójában: máris elfeledtette posztjaival elődjét, Hollik Istvánt.

Valóságos háború zajlik a békepárti Menczer Tamás és a nadrágszíjjal állandóan párhuzamba kerülő Magyar Péter között. Ez egyrészt azt mutatja, Varga Judit exe valóságos veszélyt jelenthet a kormánypártokra, másrészt azt, hogy a közösségi oldalak immár a politikai stand up színterévé váltak. Maximum színvonalában maradnak el politikusaink a televízió képernyőjén látható, valóban humoros standuposoktól. Utóbbiak ráadásul nem ugyanazt ismételgetik úton-útfélen.

Most éppen – immár szokás szerint – Menczer kötött bele Magyarba egy korábbi posztjához írt komment miatt.

Menczer Tamás az ellenfelet letrógerozva mond nemet a baloldalra

Menczer Tamás nem válogatja meg a szavait, ha az ellenzékről, és főleg Magyar Péterről van szó      Fotó: Facebook

„Vajon mit szólnak az amerikai finanszírozók ahhoz, hogy Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter?! Magyar Péter lenézi az idős embereket! Ilyet csak egy tróger csinál.

Kitettem egy fotót arról, hogy a választókörzetem egy – valóban idősebb emberekből álló – közösségét fogadtam a Parlamentben. Egyébként remek csapat, sokkal több élet van bennük, mint Magyar Péterben bármikor. (Igaz, nadrágszíjjal meg övcsattal elég aktív tud lenni…)

Szóval a kényszeres kommentelő megjelent, és a lenti szöveget kommentelte: Fiatal Demokraták Szövetsége. Lenézés, gőg, önimádat. Ez Magyar Péter.

Magyar Péter támogatóival nekem van politikai vitám. De a koruk vagy különböző adottságaik miatt soha nem bírálnám őket. Ilyet csak egy agresszív, nárcisztikus tróger csinál. Vajon mit szólnak mindehhez a külföldi finanszírozók? Mondjunk NEMET a baloldalra!”

Magyar Péter válasza sem késett sokat: „A magyar embereket ti sértegetitek minden nap. Arról ne is beszéljünk, hogy emellett szétlopjátok a nemzeti vagyont.”

Menczer követői közül egyre többen unják már az ilyen kommunikációt. Egyikük például leírta: „Vasárnapi ebéd előtt is kérünk Magyar Péter-es posztot kérlek... Illetve majd lefekvés előtt is...legyen meg a napi 2-3.... Nincs már soros, se migráns, se költségvetés hiány csak MP....gyerünk tamás...képes vagy rá...nyomd a ctrl c + ctrl v-t”

Azért lassan elérkezhetnénk már július 10-ig…

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a jó ember belezakkant a fene nagy státuszba, amit Orbántól kapott! Azért lehetne pár fokkal kevésbé alpári, és néha kicsit csendben is maradjatna! Vagy a feltünési viszketegség benne van a munkaköri leírásában?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Aki pedig így nyilatkozik a másképpen gondolkozókról az meg egy paraszt!
Nessy
Ez a jó ember belezakkant a fene nagy státuszba, amit Orbántól kapott! Azért lehetne pár fokkal kevésbé alpári, és néha kicsit csendben is maradjatna! Vagy a feltünési viszketegség benne van a munkaköri leírásában?
lusta
@Nessy: Mégis egy bukott sportriportertől ( ez is egy ˝teljesítmény˝) mi várható?
Eladott Ország
Én örülök, hogy ez a nímand lett a kommunikációs agytröszt. Többet árt a fidzse-hordának, mint bárki másnak. Hajrá Tomika! Ez még a hol a liknál is undorítóbb féreg. Ez a szerencsétlen szembe megy a főnökével. " Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhalgattassuk azokat akiknek más a véleményük"!
LászlKovács
Menczer! Ha inteligens vagy, ami kizárt, akkor eltudod játszani a hülyét, de forditva ez teljesen kizárt az esetedben! Úgy látdszik, hogy ha a szar felkerül a polcra mindjárt lekvárnak érzi magát! Ki bízott meg azzal, hogy az embereket hülyének nézed! Nekeg még annyi eszed sincs, mint az elődödnek, a hollikunak! Ezt az embrió korodból hoztad?
Nessy
@LászlKovács: Nem adhat mást, csak mi lényege!
Yoda69
@Nessy: Ezt varjak el tole az olyan agyatlan barmok mint kistehen vagy sikari geza.
kereső
MI ebben az "újdonság"? 22 év alatt semmi mást nem mondanak, mint az "ellent" gyalázzák, "trógerozzák"kitagadják népből, nemzetből. Ez a legfőbb politikai mondanivalójuk...miközben , ennek égisze alatt felszámolták a jogállamot, a demokratikus fékek-és ellensúlyok rendszerét, amely lehetővé tette számukra az ország kisajátitását, a köz vagyonának magánkézbe konvertálását- a húbéri viszonyok megteremtését.
Csak azt nem tudom, hol van ilyenkor Donáth Anna a "liberálisok" gyöngye, aki ezen nem háborodik fel, csak azon, ha "ezen a mérhetetlenül aljas" állampárti gyalázkodáson felháborodott "dk-s fanatikusok" kikelve magukból visszautasitják ezt. Ez, a ma már állami-kormányzati szintre emelt gyalázatos beszéd, amely ráaadásul hemzseg a hazugságoktól...az elfogadható? Ezek szerint igen, hiszen csak az ország azon felét alázza meg az állampárt kommunikációja- a házelnöktől kezdve mind, amelynek nem a "fideSS"-ért dobog szive. Kedves Anna, légy szives felháborodni!
kereső
Milyen" szép" is ez, amikor a legnagyobb trógerek "trógerolnak". Hát nem? DE!!
Toller Béla
Húzzon vissza a külügybe! Ott vannak az otromba fickók manapság ...vagy tűnjön már el ez a tuskó !
Eladott Ország
@Toller Béla: ma, 07:43 ♦ Idegennyelvből tolmácsra szorul a szerencsételen. Azért a külügyminisztériumban vezető beosztásban illene tudni valamelyik idegen nyelvet beszélni, de ez még sportriporternek is hülye volt.
jáger laszló
Biztosan hózentrógert akart mondani,de rövidebbre sikerült!?
csak ennyi barátilag
J.L.
Géza
Ez aztán a pezsgő pöcegödör! Hahahahaha
Cherry
Buzi kis strici, próbálkozik ő a második proli sz@rpofájú B.Zsóti lett,, meg is buktok,,,, hahahahahhahah
Pusztai
A mi Menczerünk hazánk büszkesége!
kimondja ami ami a szivén.
sándorbence
rohadékhuzás maguktól hogy mindenkitbalosoznak hazaáruloznak trógeroznak
sorosoznak háborúpártiznak töbmillió embert akiknem értenek egyet akormányal
viccesvigságok
ha már trógerozol akkor felsőfokon te álsz és az elődöd.ha nektek csak ez tölti ki a másik ember arculatát,jellemzését jelzőit akkor a parlamentből sürgőssen takarodjatok ki. Ez a stilus megrontott titeket csak a vakság vezet , nem az eskütökhőz méltó. semmivel sem lennétek kiemeltek csak a mentelmi jog meg a havi pénzetek, a kettő elvonásával senkivé válhattok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.