Orbán Viktor közölte, hogy mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát.

Mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát! – olvasható Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap esti Facebook-bejegyzésében, amelyet a Védelmi Tanács ülése után adott közre.

Nagy a baj, Orbán Viktor fontos utasítást adott a belügyminiszternek – Ez történt!

A kormányfő videóüzenetet is közzétett, amelyben elmondta: tegnap éjjel bekövetkezett az, amitől tartottunk, Irán drónokkal és rakétákkal megtámadta Izraelt.

"A támadást elítéljük. A támadás azonban azzal fenyeget, hogy államközi háború dúlja fel az egész Közel-Keletet, ez pedig fenyegetést, súlyos fenyegetést jelent az egész világra, benne Magyarországra is" – mondta Orbán Viktor.

Hozzátette: a mai napon összehívta a Védelmi Tanácsot, hogy számot vessenek a konfliktus Magyarországra gyakorolt nemzetbiztonsági és gazdasági következményeivel.

Utasítást adtam a belügyminiszternek és a terrorelhárítás vezetőinek, hogy a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálják – mondta Orbán Viktor.

"Kedden pedig Brüsszelbe utazom, ahol az európai vezetőkkel áttekintjük a kialakult háborús helyzetet. Mindent meg kell tennünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék magyar családok békéjét és biztonságát!" – jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mióta átvetted a propit te balf@sz, azóta ilyen címekkel bombázol minket..?..." Nagy a baj..!."...ez elmegy a félmajmoknak fenntartott origóban, itt nem...magatokat égetitek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
mindeközben:

A téma az utcán hever

címek a nepszava.hu füoldali kínálójából

„Az Orbán-kormány a németekre hivatkozva szalonképessé teszi a gazdasági erőszakot, de a párhuzam is hamis
Ismét a jogállamiság eszközeivel akarják lebontani Magyarországon a jogállamot - véli a versenytörvény tervezett módosításáról Pelle Anita, egyetemi docens.”,
„’Az Orbán-kormány azt hiszi, hogy kilóra megvette a tanárokat, szóval most már az egész társadalmat átalakíthatja’
A kabinet kvázi álhírekből gyárt oktatáspolitikát, jelentős változásokat tervez az iskolarendszerben – véli Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.”,
„Már a gyógyítást nehezíti a kórházak eladósodása, havi 20 milliárd forinttal nő a kifizetetlen számlák összege
Nyárig 104 milliárd forintos kórházi tartozást rendezne az Orbán-kormány, csakhogy az adósság összeg már március végén 110 milliárdnál járt.”,
nezelodo
@RonaGyuri: Bizonyára a nemzethy családpolitika kiteljesedése okán fogják hamarosan szüneteltetni a szülészeti ellátást Keszthelyen. Tapolcán a szép emlékű fideszes városvezetésnek sikerül elérnie már akkor a szülészet bezárását, a sebészettel együtt. Mi lesz itt ha a Kredit Jenő gyerekét sikerülne megválasztatni a feledékeny lakossággal polgármesternek!
jáger laszló
Kórházak eladósodása
technikai kérdés!
Csak 1 szám a költségvetésben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Ez az elmebetg már kinjában nem tud mit kitalálni,, ki támad meg minket??? te vagy az ország egyedüli ellensége , téged kellene elintézni de mielöbb,
balos
@Cherry: Már jeleztem,hogy ezért a tömeggyilkosért az új "álom-fasz" nem adna kegyelmet,hiszen 1 nagy család fattyúi!A grósz andort is megvették kilóra,pedig állítólag neki is voltak rokonai akit a nyilasok segítségével segítettek "elszállni"!Nekem aki azzal kérkedik,hogy milyen színű a szarja az mehet a kő-levesbe!
bence
A magyar népet és a családok békéjét egyedül te veszélyezteted az elmédben dúló folyamatos háborúról ami születésed óta az agyadban véghez megy . Mi közünk nekünk a közel keleti eseményekhez ?! Nem csinálsz mást te szerencsétlen mint valótlanságokkal riogatod a hülyébb réteget , mert akinek egy csepp sütnivalója van az átlát a folyamatos hazugságaidon ! Kotródj Hatvanpusztára az atombiztos bunkeredbe , ahonnét életedbe elő se gyere !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.