Orbán Viktor közölte, hogy mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát.

Mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát! – olvasható Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap esti Facebook-bejegyzésében, amelyet a Védelmi Tanács ülése után adott közre.

Nagy a baj, Orbán Viktor fontos utasítást adott a belügyminiszternek – Ez történt!

A kormányfő videóüzenetet is közzétett, amelyben elmondta: tegnap éjjel bekövetkezett az, amitől tartottunk, Irán drónokkal és rakétákkal megtámadta Izraelt.

"A támadást elítéljük. A támadás azonban azzal fenyeget, hogy államközi háború dúlja fel az egész Közel-Keletet, ez pedig fenyegetést, súlyos fenyegetést jelent az egész világra, benne Magyarországra is" – mondta Orbán Viktor.

Hozzátette: a mai napon összehívta a Védelmi Tanácsot, hogy számot vessenek a konfliktus Magyarországra gyakorolt nemzetbiztonsági és gazdasági következményeivel.

Utasítást adtam a belügyminiszternek és a terrorelhárítás vezetőinek, hogy a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálják – mondta Orbán Viktor.

"Kedden pedig Brüsszelbe utazom, ahol az európai vezetőkkel áttekintjük a kialakult háborús helyzetet. Mindent meg kell tennünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék magyar családok békéjét és biztonságát!" – jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mióta átvetted a propit te balf@sz, azóta ilyen címekkel bombázol minket..?..." Nagy a baj..!."...ez elmegy a félmajmoknak fenntartott origóban, itt nem...magatokat égetitek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Már megint játssza a megmentő békegalambot, közben meg a gatyájába eredeti azt.
Pálinkás Pál
mióta átvetted a propit te balf@sz, azóta ilyen címekkel bombázol minket..?..." Nagy a baj..!."...ez elmegy a félmajmoknak fenntartott origóban, itt nem...magatokat égetitek...
jáger laszló
Orbán
Jobb félni,mint +ijedni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Megint beveszi a sok szektahivő ezeket a nagy baromságokat, tényleg fogatlan 10 IQ snak kell lenni ehhez, és ő majd megvédi a népet, saját magát nem tudja csak 1000 TEK-kel ez a zsiros fosó cigány,,,
Yoda69
Nyugi O1G van ettol sokkal nagyobb baj is. Peldaul hogy gozerovel robogunk az allamcsod fele, vagy hohu nem lesz nyugdijpremium, igy megint a nyugdijasokkal fizetteted az inflaciot.
simmering73
Bizony nagy a baj ott fent a toronyban. A grazi orvosok és nővérkék szeretettel várják páciensüket.
human
"Rettegj, félj és borzadj! Szörnyű sárkány körme nagy!"
De a mi sárkányfűárusunk megment minket.
Qqberci
@Pálinkás Pál: A propi már teljesen el-NER-esedett...
simmering73
"Ezek a propagandisztikus, önkívületi lózungok se vénültek valami esztétikusan február 22-e óta, úgy látszik, ez a téli hónap nem különösebben kedvez a magukat békegalambnak álcázó, a külpolitikát a belpolitika helyére emelő, azaz nettó belpolitikai haszonszerzésre használó kelet-európai autokratáknak. Szijjártó Péter főnöke is hasonlóan sikeres békemissziót bonyolított 2022. február elsején Moszkvában. Mert bár a hülye és Bayer Zsolt is tudta, hogy Oroszország nem fogja megtámadni, három hét múlva Putyin elvtárs bizony lerohanta Ukrajnát. A két eset eléggé plasztikusan ábrázolja az orbáni külpolitika lényegét, védjegyét. Azt, amelyik túldimenzionálja, totálisan félreérti a saját fontosságát, helyét, szerepét, jelentőségét, befolyását a világpolitikai események alakításában, és ebből csinál belpolitikát, hogy ne kelljen hatalomtechnikai értelemben kevéssé megtérülő súlyos problémákkal foglalkoznia. Szociális ellátás? Egészségügy? Oktatás? Ugyan már."
www.kolozsvaros.com/2024/04/15/mintha-a-legcsekelyebb-befolyasuk-lenne-a-nemzetkozi-feszultsegek-feloldasara/
nezelodo
Jaj de jó, hogy megvéd minket a nindzsánk a külső veszélyektől, persze jobb lett volna ha a méretes tolvajlástól tartotta volna vissza a családját. Megvédhetett volna bennünket a giga inflációtól, a holdról is látható közelgő államcsődtől. Most meg szalad Brüsszelbe, biztos a szájukba rágja, hogy a hunok leszármazottja, és rettegjenek tőle Strasbourg, Trier, Reims és Orléans városokban, és újra felégeti őket, amiért azt hiresztelték, hogy Catalaunumnál legyőzték a felmenőjét Attilát.
Toller Béla
Utasítást adott minden baj elkerülésére. Mint munkásőr parancsnok a hadgyakorlaton, az ellenséges tűz és embermagas hullámokat korbácsoló vihar közepette kierőszakolandó átkelés alkalmával ! Parancs: oszolj ! Gyülekező: 15 perc múlva a túloldalon !
surdilloFUJT
MAGYARORSZÁGRA A LEGNAGYOBB VESZÉLYT AZ ALJAS ORBÁNI FIDESS JELENTI,A BÓLOGATÓ,BESZARI NYALONCAIVAL,ÉS MEGVEZETETT POLGÁRI KÖRÖS 1 BITES AGYUAKKAL!!!
viccesvigságok
megint egy lózung lesz? megin? akkor hogy is állunk a védelmi tervvel ? ja akkor 1945 ben végetért vészhelyzeti kormányzás? mikor és hol készűlt óvóhely és a befogadó képessége , mikor lehet megtekinteni áramfejlesztőket lehet ám az EMA-on vásárolni vizszűrőkkel meg aztán ott az országunk tele lecserélt vasuti talpfákkal majd minden
vagy meg kéne várni hogy a vakondok ássanak nagy nagy alagutakat nem a Balaton alá kérnénk kerékpárutat
mert MORBID b fsz ság ám , mert egy bomba oda hull elázik minden kerékpáros . filippel az élen.hát felkészültünk = ez egy mese mint a vészhelyzeti kormány katapultja. kifogás. félelem? minek nevezzelek?Másik hát a szemetet nem kéne szanaszét dobálni mert egy autógumi 100 évig sem hull szét de ha mégis ott fü többé nem nől.
Munka -sör volt olyan gépkocsivezető annó lövészetre vitte a munkásőröket MENETLEVÉL rovatba 40 mázsa kommunista ide oda szállítása. plakátkampány a háborupártiak (Megvették őket kilóra? ? jellemtelen hazugság mert aki nem ért egyet pld a fidesszel nem kéne lealázni mert ez aljasés mocskos megalázó és valotlan is CSAK kampányba meg illetlen alávaló az ilyen vádaskodás még ha fidesz akkor is. nem vagyok eladó misére sem járok mert a plebános azt ajánlotta hogy ...sőt még gerincem is van.
dr. prédikátor
O1G te mocsok lókupec!!! Te csak ne akarjál megvédeni, mert abból semmi jó nem sül ki!!!
Eladott Ország
A legnagyobb baj a magyar családoknak, hogy még szabadlábon vagy, te bűnöző velejéig rohadt mocskos szarházi! Már megvédtétek a magyar forintot, már megvédtétek a magánnyugdíjunkat, már megvédtétek az élelmiszerárakat... most már védjétek meg magatokat a bíróságon
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/293567282_1384465595366677_5239279438261612609_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=gNxfXhO3GvUAb58UInx&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB9BriEw49meAayQ5ec4WuxC_QzOxhxwd50Aej5fIopVg&oe=66230FF9
viccesvigságok
nem kéne mingyárt elefántként látni a bolhákat sem Riogatás az éltető eleme a világ összes szarságának a politikával az élen elviekkel magyarázni a marhaságot megtették már nálunk meg épp a kiegyezés zajlott ugyan.( 1867 )
viccesvigságok
KÉT GÜLÜSZEMŰ ÁRNYÉKÁBAN? A FOTÓ
Lepényleső
... a nagy bánnak,és a klánnak van annyi köze a világban zajló,- akár tragikus események befojásolásához,
mint jumbo-n a bolha pöcsén lévő pattanásnak,- hogy az elefánt merre menjen a végtelennek tűnő szavannának?
Egyébiránt ez a nagy Marcikának akár jó hír is lehet,mint a roppant magas munkanélküliség is az szerinte,
hiszen a benzinárak várhatóan robbanni fognak,ami viszont a semmit sem érő költségvetésüket ütheti nyélbe?
jáger laszló
Pintér is +kapta a magáét!
csak ennyi
barátilag
J.L.
RonaGyuri
mindeközben:

A téma az utcán hever

címek a nepszava.hu füoldali kínálójából

„Az Orbán-kormány a németekre hivatkozva szalonképessé teszi a gazdasági erőszakot, de a párhuzam is hamis
Ismét a jogállamiság eszközeivel akarják lebontani Magyarországon a jogállamot - véli a versenytörvény tervezett módosításáról Pelle Anita, egyetemi docens.”,
„’Az Orbán-kormány azt hiszi, hogy kilóra megvette a tanárokat, szóval most már az egész társadalmat átalakíthatja’
A kabinet kvázi álhírekből gyárt oktatáspolitikát, jelentős változásokat tervez az iskolarendszerben – véli Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.”,
„Már a gyógyítást nehezíti a kórházak eladósodása, havi 20 milliárd forinttal nő a kifizetetlen számlák összege
Nyárig 104 milliárd forintos kórházi tartozást rendezne az Orbán-kormány, csakhogy az adósság összeg már március végén 110 milliárdnál járt.”,
nezelodo
@RonaGyuri: Bizonyára a nemzethy családpolitika kiteljesedése okán fogják hamarosan szüneteltetni a szülészeti ellátást Keszthelyen. Tapolcán a szép emlékű fideszes városvezetésnek sikerül elérnie már akkor a szülészet bezárását, a sebészettel együtt. Mi lesz itt ha a Kredit Jenő gyerekét sikerülne megválasztatni a feledékeny lakossággal polgármesternek!
jáger laszló
Kórházak eladósodása
technikai kérdés!
Csak 1 szám a költségvetésben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Ez az elmebetg már kinjában nem tud mit kitalálni,, ki támad meg minket??? te vagy az ország egyedüli ellensége , téged kellene elintézni de mielöbb,
balos
@Cherry: Már jeleztem,hogy ezért a tömeggyilkosért az új "álom-fasz" nem adna kegyelmet,hiszen 1 nagy család fattyúi!A grósz andort is megvették kilóra,pedig állítólag neki is voltak rokonai akit a nyilasok segítségével segítettek "elszállni"!Nekem aki azzal kérkedik,hogy milyen színű a szarja az mehet a kő-levesbe!
bence
A magyar népet és a családok békéjét egyedül te veszélyezteted az elmédben dúló folyamatos háborúról ami születésed óta az agyadban véghez megy . Mi közünk nekünk a közel keleti eseményekhez ?! Nem csinálsz mást te szerencsétlen mint valótlanságokkal riogatod a hülyébb réteget , mert akinek egy csepp sütnivalója van az átlát a folyamatos hazugságaidon ! Kotródj Hatvanpusztára az atombiztos bunkeredbe , ahonnét életedbe elő se gyere !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.