2023-ban 14,6 millió utas fordult meg a repülőtéren, amelyet a közeljövőben visszavásárolhat a kormány. Ötödével nőtt 2023-ban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma, amelyen így 14,6 millió utas fordult meg – számolt be róla az MTI a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss adatai alapján. Ez a 2020-as mélyponthoz képest 281 százalékos növekedés, a 2019-es csúcsévet azonban még így sem éri el.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a reptér nem csak az ország kapuja

valójában az egész rohadó rendszerre, annak működésre is rálátást biztosít

A derék hvg.hu „Húsz százalékkal nőtt a Budapest Airport forgalma tavaly” címmel harsogja a jó hírt. Aztán kisebbekkel – igaztalan vagyok, örülnöm kellene mert tudják, hogy ugyanaz -, hogy: „Ötödével nőtt 2023-ban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma,”. Majd még kisebbel: „2019-es csúcsévet azonban még így sem éri el.”
A cikk is felemlíti, hogy arról a repülőtérről van szó, „amelyet a közeljövőben visszavásárolhat a kormány.”. Amibők persze csak annyi igaz, hogy valamiért nagyon szeretnék, s a sikerüket időről időre büszkén be is jelentik =))
Arról nem szól a fáma, hogy ez a lassan 20millióhoz közelítő számú utas hogyan jut el a városból illetve vissza.
Aminek apropójából a derék fityesznyik pofátlanság példájaként - ő az aki évek óta akadályozza, szabotálja és minden eszközzel harcol az ellen, hogy a kérdést megoldják:
a korszerű gyorsvasútat már létser megakadályozta,
az m3 kivezetését miden alkalommal ellenzi,
a vasúti megoldást pedig értelnetlen megoldásszerűségekkel szabotálja
- a nem rokon rokony Dávidka a napokban szabályos hisztit vert ki okadatolván, hogy nem csak emberként hazug, de városvezetőként és szakemberként is egy harmadrangú senki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.