Bár a makrogazdasági számok azt feltételeznék, hogy a lakosság derűsebben látja a jövőt, ettől még nagyon messze állunk. Megnéztük a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. és a Nézőpont Intézet legfrissebb számait.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az eredmény valós, pedig a kiindulás erősen sántít

valójában egy újabb életkép az orbáni propagandáról

A derék economX.hu „Valami gond van! Aggasztó számokat közöltek a magyarokról” című cikke látszólag félrevezető. Arról értekezik, hogy: „Bár a makrogazdasági számok azt feltételeznék, hogy a lakosság derűsebben látja a jövőt, ettől még nagyon messze állunk”. Ami egyszerűen nem igaz; a valóság az az, hogy a macrogazdasági mutatók katasztrofálisak, de a lakosság ehhez képest kussol.
Az viszont igaz, hogy gond van, leginkább azzal, hogy és ahogy az orbáni propaganda ezt eladja. Azzal a sok sületlenséggel, amit gazdasági területeken is szajkóznak olyan intézmények, mint a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. és a Nézőpont Intézet !! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.