Vejével, Horn Gáborral együtt elküldték melegebb éghajlatra az újságírót.

Niedelmüller Péter veje az egykori SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor. A hozzá kötődő Weber und Mill Kft.-vel kötött az önkormányzat az elmúlt ciklusban 40 millió forint értékben megbízási szerződéseket – írta a magyarnemzet.hu. Ennek célja Niedelmüller Péter VII. kerületi polgármester saját profiljának és imázsának kiépítése volt.

A Magyar Nemzet riportere egy rendezvényen megtalálta a polgármestert és vejét, akik kitértek a kellemetlen kérdések elől, sőt, elkezdték az újságírót szidni.

"Hazugság, baromság, ócska propaganda!" – Niedelmüller Péter és veje tombolt a Magyar Nemzet riporterének haveri szerződéseket firtató kérdésein – videó

Niedermüller Péter kiakadt a 40 milliós szerződést firtató kérdéseken/Fotó: MTI/Lakatos Péter

„Semmi kedvem az összes hazugságaikkal foglalkozni… Megpróbál belém beszélni valami b.romságot, amit kitaláltak és most azt hiszi, hogy engem ezzel fog etetni heteken keresztül. Nem vagyok hajlandó ezekre a h.ségekre válaszolni.”

- mondta kiakadva az erzsébetvárosi polgármester. Veje, Horn Gábor hozzá hasonlóan nem válaszolt a kérdésekre, sőt!

„Nekem nem az ügy, hanem a Magyar Nemzet kellemetlen, mert egy ócska, propaganda felületnek gondolom”

- miután az újságíró tovább kérdezősködött azt felelte:

„Ön tud magyarul? Köszönöm, hogy megkérdezett, viszontlátásra!”

Forrás: magyarnemzet.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez tombolás volt???
Na ne vicceljünk már.
Amit meg a Magyar Nemzetről mondtak még túl is dicsérték a szarzsákokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ha a magyarnemzetnek valami valós,terhelö adat van a zsebében, akkor miért nem polthoz fordul? - jah,mert választások jönnek és köll a befeketítés mert azért jól fizet a fidesz...
Béla333
"Niedelmüller Péter veje az egykori SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor."

Árulja már el valaki, hogy ez igaz?
Horizont
@Béla333: "2002-től 2008-ig, a Medgyessy-kormányban és a Gyurcsány-kormányokban koalíciós egyeztetésért felelős államtitkárként dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH)."
Horizont
Ez tombolás volt???
Na ne vicceljünk már.
Amit meg a Magyar Nemzetről mondtak még túl is dicsérték a szarzsákokat.
Béla333
@Horizont: 17.03
Emlékszem Horn Gáborra, mikor a vizitdíjról szóló népszavazás eredményének ismertetésekor humorosan beszólt Gyurcsánynak...
Csak ezt a rokoni szálat Niedelmüllerrel nem tudom, hogy igaz-e vagy kitaláció?
Ha igaz sem olyan botrány, csak nem árt tudni erről, ha éppen véleményt fogalmaz meg vagy közvéleményt kutat...
Horizont
@Béla333: Arra a mondatra emlékszem nem volt szép :D
"Niedermüller első házasságából két gyermeke született: Niedermüller Anna és ifj. Niedermüller Péter. Lánya a volt SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor felesége lett, a fia felesége pedig a korábban szintén SZDSZ-es fővárosi frakcióvezető, John Emese."
Kicsi a világ :DDD
Menőmanó
Niedelmüller lánya hogy lett Bakonyi Éva? Horn Gábor feleségét ugyanis így hívják.
Nekem ez magas.
Géza
Egy rémísztő, fehérellenes, magyargyűlölő képződmény! A terhelt genetika csak súlyosbítja.
nemkati
@Menőmanó: Horn Gábor élettársa Bakonyi Éva volt akitől 2 gyereke született. Majd feleségül vette Niedermüller Annát, Niedermüller Péter lányát. Dátumokat nem tudok. Niedermüller Anna az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban dolgozik. Hogy soros alapítványt vezetett volna, arról csak Maccska tud, és a Mandiner.
Clavigo
@Géza: Mi történt @Geéjza: ? Tükörbe néztél ?? Ne keseredj el...
nemkati
@Menőmanó: Kénytelen vagyok kijavítani előző írásomat. Nem a Mandiner, hanem a Magyar Nemzet, az Origo, a ProstiSrácok, a Cöf, a Demokrata, és még néhány fideszmédia állítja hogy Niedermüller Anna valamilyen Soros alapítványt vezetett volna, de ezt nem tudni, honnan vették.
Viszont Bakonyi Éva közgazdász a Soros Alapítvány ügyvezető igazgatója volt a '90-es években, akkor, amikor még 0rbán is a Liberális Internacionálé alelnöke majd végrehajtó bizottságának tagja, Soros kedvezményezettje, Soros jó barátja, lekötelezettje volt.
Horizont
@nemkati: 20:45
Fordítva volt.
17:22-kor idéztem :)
nemkati
@Horizont: Lehet, hogy valahol fordítva írják róla, de az országgyűlés honlapján 1996-ban ez van:
1955. november 25-én született ... 1982-tõl élettársa Bakonyi Éva közgazdász, a Soros Alapítvány ügyvezetõ igazgatója. Két gyermekük született, Ádám (1983) és Anna (1987) tanuló.

Niedermüller Anna, aki ma az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban, és a Hintalovon alapítványnak is dolgozik, később lett a felesége.
Pusztai
@nemkati: Horn családi életéről semmit sem tudtam, - ez a házasság meglepett és nem a legjobb ez az összefonódás,- de ő is ahhoz a POLELIT-hez tartozik akiket mélységesen megvetek, herének, károsnak tartok.
nemkati
@Pusztai: Az SZDSZ is egy olyan közösség volt, mint mondjuk a Fidesz. Összejártak, beszélgettek, hosszú ideig ismerték egymást, és innen választottak párt maguknak - én ezen nem csodálkozom. Hogy Horn Gábor hogy jött össze Niedermüller Péter lányával, azt nem tudom. De pl. Horn testvére is az Alternatív Közgazdasági Gimnázium vezetõje volt, talán a Niedermüller lányt itt ismerte meg.
Pusztai
@nemkati: Volt - még megvan de nyugdíjban,- egy haverom- osztálytársam aki nagyon magas beosztásban volt nagyon kényes helyen, és szóba került a hatalom vezetőinek kiválasztása, kurvára csípte a szemem a rokon család, haver hatalom,- meg ís írtam be is szoktam tenni,- ő mondta: figyu!
Ha egy magas polcra kéne választanom valakit xy szakmában akkor lehet téged neveznélek vagy választanálak, mert tudom erényed, hátrányod, szakmai felkészültséged, régóta ismerjük egymást nem csalódnék benned, miközben ha idegent ajánlanának akiről semmit sem tudok vagy csak szőrmentén nem biztos jó lenne, hatalmas csalódás is érhetne. Veled nem, mert ismerlek.
El kellett fogadnom ezt és igazat adok, nem morgok ha kapcsolat van, kivéve ha ismerten segghülye lett a kiválasztott.
Vagy hamár a vezír is az.
o))
nemkati
@Maccska: Mintha a Fideszről beszélnél. :))))
nemkati
@Pusztai: Gondolom, a haverod szava szentírás, de az élet nem fekete-fehér, és nem vagyunk egyformák, nem mindenről gondolkodunk egyformán.
Sokszor eszembe jut Lázár korábbi válasza egy olyan kérdésre, hogy miért a barátját bízta meg azzal a projekttel: abban bízik, akit ismer és tudja, hogy jó szakember. Normális országban azért vannak a közbeszerzési eljárások, hogy a legjobb vállalkozás legyen megbízva egy beruházással. Nálunk nem számít a szakértelem, csak a brancshoz való tartozás, és ez sok beruházáson meg is látszik. Egy cégnél a HR-es olyan jelentkezőt vesz fel, akinek az életrajzából és a beszélgetés folyamán az derül ki, hogy alkalmas. A mi cégünknél már több esetben fordilt elő, hogy a főnök a családja nyomására felvett egy családtagot, akiről egy idő után ki kellett rúgni, mert kiderült, hogy csapnivaló a munkája.
A házasságok meg már csak ilyenek, sokan kerülnek össze a munkahelyükről, a pártok meg olyanok, mint a munkahelyek.
nemkati
@Maccska: Na akkor sorold fel, pont ide illik, 0rbán, Deutsch, Szájer, Hende Csaba, Kövér László, és a többi fideszes családi kapcsolatait is.
Pusztai
@nemkati: "Gondolom, a haverod szava szentírás,"
ne spekizz, találgass, akkor lottózz, vagy légy elemző!
Soha senki szava nem szentírás, ateista vagyok, saját gondolatokkal, elvvel!!

Egyébként Benedek elmeorvos hasonló képpen gondolkodik a munkatárs választásnál: jobb egy hibáit ismerő haver mint egy zsákbamacska!
Dr. Proktor
A valaha szép napokat és rendes újságírókat látott újság mára a fidesz és a ner propagandagépezetének része lett.
Egy ventilátor, melyre dobálják a szoarét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.