Másról sem szól az összes NER-megszólalás, mint, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az háborút -olykor világháborút- akar, miközben ha csak a pénteki híreket olvassuk, rá kell jönnünk, hogy kerítésen belül valami agyon nincs rendben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez az elterelés, hogy mást hazudjanak. Pintér Sanya sem ér semmit nap mint hallani milyen bűncselekmények vannak kis hazánkban.
Nessy
@szaboria1: Úgy látszik, nincs "két hete", hogy rendet csináljon+ Most a pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat kell megregulázni! Garázdák, betörők gyilkosok stb. majd később.
kereső
A hazugság is választási csalás!
Csizmás Kond
Ez így nem jól van megfogalmazva...esetleg jól de akkor direkt félrevezetésként...vagyis nem mindenki akar háborút aki nem a fideszre szavaz, viszont akik a háborúpárti akárkire, vagy olyan pártra akik a háború bármely csekély részét hangoztatják, pártolják vagy hallgatólagosan elfogadják és azokra szavaz az ha akar háborút ha nem a háborús nézetek mellett áll ki, pártolja a nézeteiket és ezáltal akarja is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.