Bár a Tisza Párt szempontjából egyre hízelgőbb eredményeket jeleznek a közvélemény-kutatók, Magyar Péter megyei listaállításainak lebegtetése, majd visszaszívása is azt jelzi, hosszú menet vár még az új pártra - áll a HVG hetilap címlapsztorijában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
ezek a kutatók azt kutatják kiket lehet jobban meghülyíteni minél több pénzért.
Pusztai
ezek a kutatók azt kutatják kiket lehet jobban meghülyíteni minél több pénzért.
KisTehen
azt jelzik, hogy továbbra is orbán nyeri
viccesvigságok
Csak éppen gyurcsány és neje hozzá állása sötét jellemre vall.Mert évtizede az összefogásról ábrándoznak csak a megvalósítástól meg rettegnek akár az ördög a tömjénfűsttől.Pedig egységben lenne az erő. Marad az ilúzió hogy majd egyszer? Azért mert a fideszzel Magyarnak tele lett a hócipője. Észre kéne venni hogy nem akar Ő miniszterelnőkké sem lenni csak éppen fel tudta rázni a változást várok százezreit. A mocskolódás meg 1989-től kezdődőtt.. A családon belül is egymás torkának estek a vita hevében.a plakátkampányra milliárdokat elszórhatnak mig az ellenzék ként kezelteknek Mazsolára sem tellik. Ez az igazi ország kiárusítás ám, ennek akar MAGYAR végetvetni. Remélem eredménye is lesz.
KisTehen
@Maccska: azt mondta, hogy árulóból elég lesz 1 is a tisza pártba

HAHAHA
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: ti ma annyira silányak,hogy még nektek kéne fejenként egy-egy ötezrest visszautalni a megafonos kasszába ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.