A kínai nagykövetségnek dolgozó önkéntesek jelentek meg Tompos Márton körül, amikor a Momentum alelnöke EU-s zászlókat rakott ki az Erzsébet hídra. A piros sapkát viselő önjelölt rendőrök azt kérdezgették a politikustól, hogy milyen zászlókat pakolgat ki, és miért. A bizarr jelenetekről Tompos egy videót is készített, amit a Facebook-oldalán is megosztott. Momentum alelnöke szerint a kínai nagykövetség önjelölt rendőrei azon izgultak, hogy nehogy tajvani vagy tibeti lobogók kerüljenek ki, amikor a kínai elnök a magyar fővárosban van.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
ÉLjen a SZUVERENITÁS!
ÉLJEN LÁNCZI!
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A SZUTERÉN MAGYAR-KÍNAI SZUVEREINTÁS.
JA BŐVITIK SZOVJETUNIÓVAL, MÁR TUDOM!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
ÉLjen a SZUVERENITÁS!
ÉLJEN LÁNCZI!
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A SZUTERÉN MAGYAR-KÍNAI SZUVEREINTÁS.
JA BŐVITIK SZOVJETUNIÓVAL, MÁR TUDOM!
Sakk Matt
Rájuk kellett volna hívni Pintér kutyáit! Érdemes lett volna dafke tajvani zászlót kitenni, majd videózni, kiket igazoltatnak a magyar rendőrök és mi az intézkedésük!
Pálinkás Pál
kérdezném az ellenzék prominenseit,..miért nincs az utcákon tömeg, tajvani,meg tibeti zászlókkal..?...nem hallottam tőletek egy felhívást sem..szaros,impotens horda, lassan már ugyanúgy gyűlöllek titeket ,mint a puhost meg a hordáját...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Az hagyján, hogy a régiektől nem is várjuk, de miért nem árad a TISZA ilyenkor tibeti és tajvani zászlókkal?!
Jaa..hogy az a kolostormalacnak nem tetszene!
Clavigo
Mi a qrva @nyja közük van ezeknek ,,hogy ki ,milyen zászlót tűz ki,,bárhová ??? Vagy a putris már teljesen eladta az országot ???
Clavigo
@Pálinkás Pál: ...dettó... !!!
Sakk Matt
@Clavigo: Vajon hogy írják kínaiul, hogy GYARMAT ?!
Clavigo
@Sakk Matt: Asszem ,nem akarnám megtanulni...
balos
Szeretném jelezni,hogy a magyarpéter előkészíti a fideSSes második ország rablást!Most éppen a kinaiak vannak soron!A középkorban is a vezetők adták vették az országot és a népet!Ebből jól éltek!
Béla333
@Pálinkás Pál: 07.42
Teljesen jogos!
nemkati
@Sakk Matt: Söt!
中国殖民地
Zhōngguó zhímíndì
csak úgy....
most mi nem tetszik efftársak, csak nem a piros sapka? ;) - nekik az a megkülönböztetö jelzésük,gondolom pin tér ötlete volt..
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: nem vagyok mp fan...eljátszotta a nagytüntetésen a messiást, pedig ugyanolyan puhapöcs,mint a többi...csak kommunikációjával megtalálta a maradék hülyéket,akiket orbán még nem szippantott fel...
Dr. Proktor
Ha már választani lehet, akkor inkább a piros sapkás kis sárgabőrű emberkék, mint a jelzés nélküli zöld egyenruhában özönlő oroszul beszélő kalasnyikovos emberkék...
nemkati
@Dr. Proktor: Nem lehet választani. Jön mind.
Dr. Proktor
@csak úgy...: Ha már egyszer nem kell egyenruhát viselniük, valamiről csak fel kell ismerni őket!
Sakk Matt
Vajon Kínában mi várna egy Orbán ellen tüntető csoportra egy ilyen - alább olvasható - csetepaté után?!
Ha annyira szeretik Hi Szia Píszi King Kongot, akkor miért nem takarodnak Kínába ezek a sárga csicskák?!

telex.hu/belfold/2024/05/09/tibet-kina-hszi-csin-ping-zaszlo-gellert-hegy
Csizmás Kond
...ezzel azt akarják kifejezni, hogy az önkéntesek annyira buták voltak hogy nem ismerték melyik milyen zászló sőt nem tudták, hogy milyen a tajváni zászló ?
Sakk Matt
@kereső: Gondolom, ott a ferdeszeműeket igazoltatták és zavarták el a faszba a vörös rongyukkal.
simmering73
"Még csak a kínai gyarmatosítás kezdetén jártunk, a Fudan egyetemmel tervezett kínai titkosszolgálati megszállás éppenhogy napirendre került, amikor a kínai propaganda már megjelent Magyarországon és dermesztő volt. A kínai kommunista diktatúra nem olyan, mint a NER, ahol Orbán korlátlan úr, de beszélni lehet.

Mindezt a kínai elnök látogatása alkalmából mondjuk el, hogy a kínai propagandából érzékelni lehetett a kínai népirtó, embertelen és kegyetlen diktatúra természetét. Ha Orbán ennek a gátlástalan, terjeszkedő, technikailag fejlett, de primitív diktatúrának szolgáltatja ki Magyarországot, akkor nem tudja, mivel játszik."
nepszava.us/a-kinai-diktatura-uralma-ala-kerult-magyarorszag/
kereső
@Sakk Matt: Még csak francia rendőr sem volt a közelben, nem hogy egy idegen hatalom titkosszolgálata vegzálhatta volna a tömeget. És nem, nnem pártok szervezték...ez tisztán civil szervezeődés...az öntudatos francia polgárok, akik tudják mit jelentenek az emberi jogok. Nincs szónoklat, sem semmi...csak némán ül, áll a tömeg. Magyarországon ez elképzelhetetlen, mert nincs polgári öntudat, nincs semmi...mert az egyetemes emberi jogoknak nincs "pártszine".
Sakk Matt
@kereső: De hol vannak az önkéntes kínaiak?
Yoda69
Szegyen es gyalazat hogy kinai onkentesek jatszanak rendorosdit Magyarorszagon. Ezt orban engedte meg, o dobta oda a szuvereintasunkat a sargaknak.
Peller Anikó
Fidesz szuterénitás, szuveníritás fidesz módra. A kínai szuterének csak segítenek nekünk rendet tartani. Dermesztő. A geci először a putyinnak feküdt be de elbaszta a paksra adott orosz hitelt. Most a kinkong következik.
Dr. Proktor
Ezek nem a beharangozott kínai rendőrök?
Esetleg a kínai titkosrendőrök előbb jöttek mint az egyenruhások?
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Te is aljas módon a születésnapodon ünnepelsz!
kereső
@Yoda69: 10:044 Az semmi, de mindezt a magyar rendőrség segédletével. És orbán a "vendégjoggal " magyarázza? A szuverén Magyarország miniszterelnöke/ a kinai népköztársaság és az orosz föderáció helytartója...tényleg "hanyatlik" a nyugat, mert nyugaton úgy rángatták volna ki a rezidenciájűról, hogy a lába nem érte volna a földet... a franciák legalábbis biztosan, mert azok tényleg büszkék a szuverenitásukra, és nem kérnének idegen erőszakszervezetekből a hazájukban.
kereső
@Sakk Matt: Oda sem engedték volna őket...ott nincsenek idegen elnyomó hatalmak kémei -és rendfenntartói kiengedve az utcára, vagy ha megjelennének a francia csendőr lenne az első aki rabositaná. Itt meg vegzálhatják/ megverhetik a magyar állampolgárokat, a török testőrök, és elzavarhatják az eu-s zászlót kitevő magyar parlamenti képviselőt...téged zavarnak el!!, nem Tompos Mártont...
Horizont
@Csizmás Kond: Össze volt tekerve még az eu-s zászló...
Horizont
És amikor Erdogán testőrei Budapesten megvertek egy férfit mert bemutatott messziről Erdogánnak?? Szuverén ország vagyunk kuss legyen ...a népnek.
kereső
Azért remélem, a NER urai tisztában vannak vele, hogy a gazdasági búncselekmények elévülhetnek 5 év után...mert a törvényesitett- "lepapirozott "(by MP) lopás is lopás--de a hazaárulás ténye nem évül el.
sándorbence
nehogymá ilyen pirossapkások ugasanak Magyarország területén aszázlok
miat ageci ner gyarmatot csinálbelölünk takarodjanak apicsába
Yoda69
@kereső: Eredetileg azt mondtak a kinai rendorok azert kellenek, hogy ellenorizni tudjak az itt elo kinaiakat, mert a magyar rendorok nem tudnak kommunikalni veluk. Mar ez is egy nagy baromsag mert az itt elo kinaiak jol beszelnek magyarul is es angolul ha akarnak, sot orban meg szavazati jogot is adott nekik. Viszont azzal hogy magyar embereket vegzaltak, tulleptek a hataskoruket. Raadasul mindenfele azonosito nelkul. Ezzol a gecinek meg el kell szamolnia.
kereső
@Yoda69: Álmodozz csak azzal az "elszámolással"...majd a "független magyar igazságszolgáltatás" ugyebár..., amely 1 embert közmunkára itél mert egyedül , egy maga gyülekezni mert. Vagy inkább azért, mert meg merte szólitani az országárulót?
Yoda69
@kereső: Semmi sem tart örökké. Elobb vagy utobb, de bukni fog orban, es akkor majd johet a számonkérés.
kereső
@Yoda69: Ne viccöljél már velem. Most álmodozol arról, hogy "orbán bukni fog", amikor megérkezett a kinai kommunista párt halálos ölelése az ország számára: egyik oldalon putyin, a másik oldalon hszi, közöttük meg irán...és az "isztánok" türk tanácsa? Álmodj királylány...na.de erről senki nem beszél, mert az "elégedetlenség", a maradék erkölcsi felháborodás már megfelelő mederbe van terelve. Fontosabb dolga is van az "országnak"...lesz-e vita, vagy nem lesz???!!!
Sakk Matt
Kínai rendőrök! Jóó..úgy néznek ki, mintha magyarok lennének, de ezek bizony a kínai érdekeket védik, tehát nem lehetnek magyarok. Ha mégis, akkor hitvány, senkiházi hazaárulók!!!

www.youtube.com/watch?v=9M5nkDuGi0o

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.