Ha péntek reggel, akkor miniszterelnöki interjú a Kossuth rádióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nem nyilvános megállapodás született a magyar és a kínai vezetés között, hogy fejlett AI-val, például arcfelismerő szoftverrel ellátott térfigyelő kamerákat is telepíthetnek Magyarországra, írta csütörtöki hírlevelében a VSquare.
szaboria1
Nem igazat mondani azt mára nagyon megtanulta.
izéke
Bezzeg,mi!! A béke szigete :))) esetleg egy előretolt kínai helyőrség
töki hírlevelében a VSquare.

A lap forrásai szerint a megállapodás Orbán Viktor és Hszi Csin-ping kínai elnök találkozóján született meg, ahol arról is döntöttek, hogy kínai rendőrök járőrözhetnek majd Magyarországon, és így könnyen eljuthatnak titkos küldetésekkel akár más uniós országbeli célpontokhoz is.

A V-Square az értesüléssel kapcsolatban hiába kereste a magyar kormányzatot, nem kapott hivatalos választ.

A VSquare szerint ha igaz is, hogy a kínai térfigyelő kamerák esetében a telepítés célja a kínai befektetések, intézmények és azok munkatársai megfigyelése, aggaszthatja Magyarország NATO-szövetségesit, hogy a kínai hadsereghez/hírszerzéshez köthető, vagy akár nyugati szankciók alatt álló technológiai cégeket is bevonhatnak az ügyletbe.

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-listavezetője az Európai Bizottsághoz fordul, a sajtóértesülések miatt. A politikus a Facebookon azt írta: a technológia használatáról szóló megállapodás számos jogszabályt sérthet és súlyosan veszélyezteti a magyar állampolgárokat és a Magyarországon élő kínai állampolgárok biztonságát, valamint az ország szuverenítását is.
izéke
Nem nyilvános megállapodás született a magyar és a kínai vezetés között, hogy fejlett AI-val, például arcfelismerő szoftverrel ellátott térfigyelő kamerákat is telepíthetnek Magyarországra, írta csütörtöki hírlevelében a VSquare.
Horizont
Hogy lehet egy MINDENKI miniszterelnöke ilyen hazug, aljas, rettegtető, szemétláda.
Ha hiszi azért, ha nem hiszi csak hazudja azért. Egy miniszterelnöknek az lenne a dolga, hogy megnyugtassa a népét, biztosítsa a támogatásukról és ne hazudjon.
De ez a rohadék a saját hatalma megtartásért mindenre de tényleg mindenre képes.
Rohadjon ki a bele is. Ténylegesen. Annyira utálom, rühellem ezt az embert, szívből.
Őrnagy
@Horizont Sorosbérköcsög Seggfej: Te egy akkora hungarofób embernek is hitvány agyhúgyköves elmeroggyant gyűlölködő Sorosbérköcsög propagandista seggfej vagy, ami egész Európában a párját ritkítja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.