Interjút adott a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
A dagadt szerint az oroszok nem kapják be csak úgy Európát (he-he-he)...Hát nagyon téved ! Kell nekik a Távol Kelet, az Arktisz, az Antarktisz, Alaszka, Balti tenger, Kurland és fél Litvánia, Lengyelország - de csak Vaarsóig, Ukrajna, Moldova, tulajdonképpen Törökország európai része is (de Isztambul mindenképpen)... Nincs szükség Amszterdamra és Londonra, Párizsban már voltunk egyszer ... Kihagytam volna valamit ? És ezt nem én találtam ki, tuskó úr !
izéke
orbán már hamm,bekapta putyinét ( is ) pikk-pakkra. Amúgy nyilvános volt,hohy felélesztenék a Monarchiát és csapatokat küldenének a " megvédésére ".. Mely országok tartoztak a Monarchiához? Vagyis Svájcig minimum szeretnének vonulni,esetleg az NDK területét is,desszertnek...
Béla333
"A hadseregek hiánya vezet a háborúhoz, mert a háborúk oka leggyakrabban a gyengeség
– fogalmazott."

Hülyeség, hiszen nem ezért támadta meg Ukrajnát az agresszor Oroszország és háborúzik velük már több mint 2 éve, mert Ukrajna gyenge lenne!
Össze-vissza hülyíti a hülyemagyar maffiahíveit, akik tátott szájjal hallgatják a hülyeségeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.