– Máig nem térek napirendre – mondta a lapnak Boczonádi János üzemeltető. Szerinte ilyenre még nem volt példa, de hasonlóra sem. – Jöttek szimpatizánsok a kampányrendezvény előtt, akik a teraszon szerettek volna helyet foglalni, de minden asztalunk foglalva volt – idézte fel az üzemeltető. A csapat erre hevesen reagált, és már eleve indulatosan mentek a megyeháza előtti térre. Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke a történteket úgy magyarázta a rendezvényen, hogy szándékosan kitiltották a híveit. Ezzel pedig tovább hergelte a néhány száz fős hallgatóságot. A beszéd nem sokkal később erőszakhoz vezetett. A gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt. – Aznap este fogadtunk politikai szimpatizánsokat, de nekik a terasz helyett megfelelt a kávézó nemdohányzó, zárt része – tette hozzá az üzemeltető, aki jogtalannak tartja az ellenük felhozott vádakat, miszerint kitiltották volna Magyar Péter követőit. – Hírnévrontás...

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Mit várjunk a hazudozás világbajnokától a magyar miniszterálnokról, az eu parlamentben 5 perc alatt 7 vaskosat hazudott, ott visszagyűrték egészen a vastagbeléig, azóta prüsszelezik és mindenkit utál aki a szart visszagyűri ebbe a bélféregbe.
Sajnos az ellenzék ebben a játszmában nem hatékony, nagyon gyenge, pedig a gazdagodásán át a Soros támogatásokon keresztül a putyinszopásig vaskos szarkígyó áll rendelkezésre a visszagyűrésre, de megdöbbentő: - még az ellenzék is Bolgárral az élen sokan zsenizik: csak rosszra használja az eszét.
...A hazaáruló tömeggyilkos klepto és cezaromániás elmebeteg pszihopatát nem zsenizni hanem leleplezni kell a gazemberségeit,- kötetre rúg a gyűjtemény, sosem perelt ezek ellen, - a szart vissza gyűrni kell, bukása után elszámoltatni. 3x volt lehetőség de az impotens ellenzék 12 év hatalma alatt 1x sem számoltatta el, lett volna mivel, legsúlyosabb a 15 évet érő sikertelen erőszakos állampuccskisérlet, gyáva Gyurcsány hagyta futni azóta is kussol hagyja magát karaktergyilkolni mi meg szopunk emiatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Horizont: Az hagyján! Néha írok oda, és minden ok, most egyik témában írtam amiben ezerrel szidom a fideszt lés vezértét, de nem szídom magyart hanem leírom végre felkavarta a szart, erre nekem támadnak, bezzeg a fidesz elveszi az eszem, dk-re szavaznék mi, stb.
Amit leírtam, még azt is fordítva értik, és elképesztő elánnal támadják mindennek elmondva MP-t, akár hazudoznak is.
Másutt is lehet kommentelni ugyanazt a Bartus cikket, persze ott lehülyézik és a kommentelőit is.
Horizont
@nejlontacskó: Hogy hazudnak amikor mindenhol bárki készíthet videót. Magyar jól rendezte le.
csak úgy....
@Géza: @Őrnagy: ti annyra idióták,hogy nektek még mindíg (állítólagos fölnött korotok ellenére) a nyuszi hozza a hímestojást!
csak úgy....
gondolom a fideszes tulaj így hálálja meg a covid alatt kapott pár millás támogatást,hogy most hazudik egy nagyot!
Pusztai
Ide is passzol:
" Egyet kérdezek csak: mikor látott valaki fideszhívőt normálisan, tényekhez hűen nyilatkozni, kommentelni, a fidesz központi iránya ellenére !
Ha kiveri a szemét a szemét akkor is csak bégetnek.
soha nincs önálló gondolat!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.