A verőcei hajóbalesetben eddig hét fiatal holttestét találták meg. Daniellát még mindig keresi a rendőrség. Megható üzenetet írt ezzel kapcsolatban a hatóság. Nem adják fel a kutatást „továbbra is keresünk kicsi lány”.

A rendőrség továbbra is keresi a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatát, Daniellát – írja a blikk.hu. A verőcei hajóbalesetben hét fiatal vesztette életét, miután motorcsónakjukkal egy szállodahajóval ütköztek. A csónakban nyolcan utaztak, egyikőjük tudott csak kiúszni a partra, őt a 12-es főúton találták meg. A rendőrség nem sokkal később két holttestet talált meg. Közülük kettőt nemrégiben találtak meg, vasárnap pedig Olivér holtteste is előkerült.

„Drága Daniella, továbbra is keresünk kicsi lány, nem adjuk fel" – Megható üzenetet írt a rendőrség a hajóbaleset kapcsán

A rendőrség továbbra is keresi Daniellát, aki a balesetet szenvedett motorcsónakban ült/Fotó: MTI/Lakatos Péter

A rendőrség ma reggel közölte: továbbra sem állítják le a kutatást, mivel az egyik fiatalt, Daniellát még mindig nem találták meg.

„Drága Daniella! Továbbra is keresünk kicsi lány! Nem adjuk fel!!! Meg fogunk találni! Haza fogunk vinni! Keressük a 18 éves Balogh Daniellát, aki nyolcadmagával azon a kis hajón ült, ami egy szállodahajóval ütközött Verőcénél”

- írja a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
NAGYON ŐSZINTE RÉSZVÉTEM AZ ÖSSZES CSALÁD MINDEN EGYES TAGJÁNAK. ÉRTELMETLEN SZÖRNYŰ TRAGÉDIA VOLT; MIND FIATALON HALTAK MEG.
De más értelemben szörnyű a firkász is. Legalább egy ilyen szörnyű esetben odafigyelhetne, hogy mit ír: „ ..HÉT fiatal vesztette életét, miután motorcsónakjukkal egy szállodahajóval ütköztek. A csónakban NYOLCAN utaztak, EGYIKŐJÜK tudott csak kiúszni a partra.” „eddig HÉT fiatal holttestét találták meg. Daniellát MÉG MINDIG keresi a rendőrség. „
Pálinkás Pál
kérdésem változatlan, kik voltak a csónakon, hogy ekkora a felhajtás..?..nem olvastam sehol a kiúszó verzióját.!-..vele mi van, mit mondott..?,,..zsaruk, mit próbáltok maszatolni...?..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.