Ki a sikeres író idehaza? A piaci verseny tényleg katasztrofális lenne a kultúrára? A József Attila-díjas írót kérdeztük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A József Attila-díjas író fején találta a szöget és ez sokat megmagyaráz

A Kibeszélőben a beszélgetés apropóját az ünnepi könyvhét adta Kukorelly Endrével.

A portál kiemelten említi azt a részt, hogy: „Szóba került a formálódó új kulturális törvény is, amelynek kapcsán elhangzott az idézet Csák Jánostól, aki azt mondta: ’a kormánynak nem feladata az értékvilágával szöges ellentétben álló eszméket finanszírozni.’ Kukorelly az idézetet hallva megjegyezte: kár, hogy ez most eljutott hozzá, mert szeretett volna hülyén meghalni.”
DE az igazi az az, hogy szerinte: „a kultúrára és az oktatásra azért kell(ene, a kieg tőlem) költeni, mert a kulturális termékek igenis segítenek magát az embert helyre rakni, összeszedni, felépíteni, ezáltal pedig valószínűleg az egészségi állapota is jobb lesz”.
Nos ez e KELL sokat megmagyaráz ártunk és qurmányunk ezt nagyon nem szeretné! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.