Üdvözlet a Bayer-féle tüntetők feléKövetkezik egy giccses szánalmas kis versike ami nem jó semmire, arra talán, hogy megmutassa milyen káros Bayer volta. MR. Obszcén BAYER ZSOLTNAKMinden szava lószarosDupla nulla a pszichéjeSzelleme meg ótvarosA jelleme nyazsgemesGyalázkodni sosem restÖtös a…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
„Egyes sajtóértelmezésekkel szemben az Európai Unió Bíróságának június 13-i ítélete nem kötelezi Magyarországot sem illegális migránsok befogadására, sem az ország jogszerű határvédelmi intézkedéseinek feladására.
Az ítélet valójában azt állapította meg, hogy Magyarország nem hozott meg több olyan intézkedést a menedékkérők kérelmeinek elbírálási eljárása és a jogellenesen tartózkodó harmadik országbeliek visszaküldése tekintetében, amelyek meghozatalára a tagállamok által közösen elfogadott és más nemzetközi megállapodásokra is épülő uniós jogszabályok kötelezik az országot”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Az egyre súlyosabb büntetéseket azért kapja Magyarország az USA gyarmati adminisztrációtól Brüsszeltől, mert akadályozza az USA geopolitikai érdekeinek a megvalósítását Ukrajna területén. Pedig az Lindsey Graham USA szenátor a szenátusi jelentésében már egyértelműen kimondta, hogy az ukrajnai háború az Ukrániai nyersanyaglelőhelyek miatt tört ki, ahol 12 trillió dollár ritkaföldfém bányászható ki, amelyre az USA-nak a világgazdasdágban betöltött vezető szerepének megtartásához elengedhetetlen szüksége van, tehát nem engedhetik meg, hogy az a 12 trillió dollár érték akár az ukránoké, akár Oroszországé legyen, azt az USA-nak kell megszereznie.
Amíg Magyarország és a magyar kormány ezt az értékszerzést súlyosan akadályozza, súlyos büntetéseket kell Magyarországra kiróni!
Megengedhetetlen, hogy amíg a NATO konkrét tervek kidolgozásán dolgozik Ukrajna NATO lerohanása és elfoglalása érdekében, addig a magyar kormány teljesen igazságtalan békéről papol, hogy ne haljanak meg további százezrek, meg nehogy kitörjön az atomháború. A béke Ukrajna USA és NATO elfoglalása nélkül csak igazságtalan lehet, mert nem biztosítja a cél megvalósítását, hogy a ritkaföldfém bányák felett kizárólag az USA rendelkezzen! Ilyen igazságtalan béke megkötése nem lehet opció akárhány millióan is kell még hogy meghaljanak ebben a háborúban. Béke csak akkor lehet, ha az USA már magának tudhatja a 12 trillió dollár értékű létfontosságú értékeket, amelyek Ukrajna féldjáben pihennek!
Aki ezt nem érti, az a demokrácia, a szólásszabadság, a sajtószabadság, a genderszabadság, a másság, és a területi integritás megőrzésének, továbbá az USA világuralmi státusa megőrzésének az ellensége, mint a magyar kormány, és személy szerint Orbán és Putyin!
Őrnagy
@RonaGyuri Gyagyás Seggfej: Az egyetlen baj a telex-el és ezzel a képmutató hazug videóval, hogy a dolgok igazságtartalmát és az igazi igazságokat, hogy mi miért is történik a nagyvilágban legkevésbé a telex-től tudjuk meg, mert az igazi igazságokat az a Sorosügynök propagadagépezet mélyen elhallgatja!
Géza
Ez a Soros csicska álművész, áltudós horda gúnyolódik a magyarokon szellemesnek vélt böfögéseivel. Mikor erre köpünk egyet, akkor vinnyogni kezdenek és visítozni a rettegéstől. A patkányok ilyenek.
Aki Én
@Őrnagy: Soros, USA, Soros, USA...te egy ostoba eszelős!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás Seggfej: Senki nem kérdezett Gyagyás Sorosbérköcsög Seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.