„A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra” – mondta Szakács István, a Megafon győri influenszere, akinek a TikTokon kérdezték a véleményét arról, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök elutasította Karsai kérelmét, amiben kegyelmet kér az életvégi döntésben segítőknek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez még fidesz/kádéenpésnek is egy büdös fideszparaszt!
Ugyanezt az ""életet"" kivánom neki és a hasonló elvekkel(!?!?!?!) élő családtagjainak és barátainak (ha egyáltalán van olyan a Megafonon kivül)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
" a jobboldali erkölcsi,morális fölény...".. Hasonló jókat kívánok ennek a megélhetési Gennyes Furunkulusnak..
percsi
Undorító! Öngyilkosságra biztatni valakit nem bűncselekmény? A két doboz xanax-ot valakinek oda kell adnia neki, ez nem gyilkosság?
Azt sem tudja, miről van szó, Dániel csak abban az esetben kéri a beavatkozást, ha már olyan állapotban van egy beteg, aki már nem tud komunikálni a külvilággal, csak tehetetlenül, kínok között várja a halált.
Pár éve naponta látogatóban voltam egy ismerősömnél a korházban. Ott volt egy beteg, csak feküdt mozdulatlanul. Amikor a nővér ment, elég volt csak hozzá érni és már jajgatott a fájdalomtól, végig, míg tisztába rakta-mosdatta. Nagyon sajnáltuk, én még nézni sem tudtam :(
csak úgy....
@percsi: vannak betegségek ahol már valóban csak az öngyilkosság szabadítja meg a szenvedö alanyt , apám úgy 30 éve kb. 30 kilósan azt kérte tölem suttogva,hogy vigyem ki az erkélyre és tünjek el..,nem tettem meg..., szerintem én is sokáig fogok szenvedni mire sikerül kilehelnem...
percsi
@csak úgy...: Engem a vadbarom megafonos szövege háborított fel.
Igen, igazad van, mint te is, valószínű, hogy én sem tettem volna meg.
Sajnos sokan szenvednek mielőtt meghalnak.
Nagy bátorság kell az öngyilkossághoz, és legtöbb esetben a beteg utolsó pillanatig reménykedik, hogy felépül.

Ha megtetted volna, kinyomozták volna, hogy te segítettél, hisz egyedül nem tudott kimenni az erkélyre. Jelenleg gyilkosságnak számít, ezért harcol Dániel.
Legyen lehetőség nyilatkozatot tenni, hogyha eléri már az élő-holott állapotot, akkor segítsék minél hamarabb a túlvilágra.
Pl. egy vegyes bizottság és rokonok előtt jegyzőkönyvbe foglalni a beteg nyilatkozatát addig, míg az állapota lehetővé teszi. Csak korházban, orvosok, nem otthon rokon-ismerős-haragos...
csak úgy....
@percsi: ha megtettem volna,akkor 2 hét szenvedéstöl kíméltem volnan meg! sose bocsájtom meg magamnak...
mi akik még sosem voltunk ebben a kínkeservesen haldoklós helyzetben, fingunk sincs a borzalmairól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.