A párt a főpolgármester-jelölt újraszámlálás utáni bejegyzésére reagált.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ok és okozat

a derék index.hu olvasatában: „A DK szerint Vitézy Dávid képtelen elfogadni a vereséget, ezért fideszes”

Nos a dolog úgy áll – függetlenül attól, hogy mondtak-e ilyet, ők sem citálnak ilyet – a dolog egyértelműen fordítva van: Dávidka a nem-rokon rokony, a Párt derék potentátja és miniszterális szinten képviselője egyértelműen fideszes, s ezért képtelen elfogadni a vereséget. Tegyük hozzá hogy a Lexi-liba is az ő támogatására szólított fel, pénteken az NVB-s fityesznyikek küzdöttek érte, s egy bukott újpesti Fidesz vezető fröcsögését is mellékelte a derék portál.
Meg kell jegyezzem:
egyfelől; a portál is azt írta később, hogy: „Demokratikus Koalíció szerint: a főpolgármester-jelölt hazudik, és valójában a Fidesz jelöltje volt.”,
másfelől; a derék Ngay tersvér
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1611146989451513&id=100016686828675&ref=embed_post
postjában is jól látszik a kihúzás!
Végül meg kell említsem: „Vitézy azt mondta, minden jogi eszközzel élni kíván, és ha azután még mindig Karácsony lesz a nyertes, akár csak egyetlen szavazattal, akkor gratulálni fog neki.”!!! =))
Ő így gratulál!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.