Rózsa András néha azt érzi, hogy az ellenzéki politika puhatolózásból áll.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Nyugodj meg!Ez már az átkosban is így volt!56 is úgy indult,hogy szétlopták a szabin lévő harcosok a gyárat!
Béla333
Ezt a Horváth Csabát támogatta teljes mellszélességgel a DK-MSZP-Párbeszéd féle szövetség!
Aztán meg csodálkoztak, hogy miért szerepeltek le a választáson?!
Pusztai
@Béla333: Számomra az is rejtély volt nagyon régóta: - bukott mszp politikus, - HCS 2. kerben bukott anno,- mit keres egy másik bpi kerületben és kik azok akik mexavazzák???
Béla333
@Pusztai: 08.42
Ebben a történetben benne van Karácsony is - Zugló előző polgármestere. Aki 2019-ben az MSZP-vel szövetségben akart elindulni a Főpolgármesteri székért, otthagyva Zuglóban az MSZP erős háttér emberét (azt hiszem Tóth-nak hívják), aki a maffiával már akkor cinkos volt. Az volt akkor a szöveg, hogy olyan MSZP-s kell oda, aki érti a dörgést...
Na ez lett a Horváth Csaba. Érti a dolgot - értsd: tudja hogyan kell a maffiával szövetségben lopni!
Pusztai
@Béla333: Karácsony a 2. kerben lakott, ott indult 10-es évek elején önkormi képviselőnek, nem szsvazták meg,- akárcsak a geczit anni, helyben ismerik őket,- aztán ment 14.kerbe és ott mé szsvazták be?
Naponta jelentkezett választás előtt a médiákokban elszámoltatják Papcsákot, kiborítják a csontvázakat, megnyerte, azonnak eltünt és kussolt. - ezóta rühelllem, de ha kell a fidesz ellen rá szsvazok,- most is 2. kerben lakik. Akkor Nagybányain volt lakása, most ahogy hallom a Gábor Áronban lakik.
Eleve önkormi képviselő vezér, ne lehessen csak helyi lakos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.