A Magyar Honvédség új katonákat toboroz, amely az alábbiakat biztosítja a jelentkezőknek. 

Hatékony és gyors jelentkezési/elbírálási folyamat, duplájára emelt juttatási csomag, izgalmas kiképzés, bajtársi közösség, életre szóló tapasztalat: ezt kínálja a Magyar Honvédség mindazok számára, csatlakoznak a területvédelmi tartalékos ezredekhez – írja a MagyarNemzet.hu

Így toboroz katonákat a Magyar Honvédség: Bár a nemzetközi helyzet nem biztató, a magyar emberek biztonsága biztosítható

Forrás: Facebook/Szalay-Bobrovniczky Kristóf

A honvédelmi miniszter a téma kapcsán Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta, ez a toborzókampány a "Szeretem, megvédem!" mottót viseli, amely sokat elárul a fő üzenetéről. 

"A legújabb toborzókampánnyal meghívót adunk át az arra készen állóknak, nem behívót. A magyar hadsereg önkéntes kiegészítésű" – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf, majd hozzátette, várják tartalékosnak mindazokat a 18. életévet betöltött fiatalt, akik munka vagy iskola mellett szívesen részt venne honvédelmi kiképzésben, akik szeretik és ha kell, szolgálják a hazájukat. 

"Úgy ítéljük meg, hogy bár a nemzetközi helyzet nem biztató, de a Magyar Honvédség és ezáltal a magyar emberek biztonsága önkéntes alapon a lehető legmagasabb minőségben biztosítható" – egészítette ki gondolatait a honvédelmi miniszter.

Forrás: Magyar Nemzet

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: ülj anyád ölébe és meséljen neked, te fontoskodó ,gyogyós degenerált!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@simmering73: láttál már tehenet gondolkodni? öt a fidesz vezeti...
Clavigo
@KisTehen: " Benedvesedtél " a lehetőségtől,,gondolom.. Biztos jobb,mint " rodázni "..
csak úgy....
@Clavigo: ezeknél a leg butább,leg utolsóbb,leg aljabb fideszeseknél már csak a borsodi analfabéta krumplis dadék butábbak..
Sztyepospista
Mikor sorkatona voltam / 1973-1975 / Keményen büntették, ha rajtakaptak a KÁRTYÁZÁSON. Akkor is, amikor gyufaszálakra játszottunk. Most majd bérletet is lehet váltani a főnök KASZINÓINAK egyikébe, vagy MINDBE...
Sztyepospista
Legjobb toborzási szöveg : Gyertek fiatalok KATONÁNAK ! A kiképzés harmadik hónapjában ALEZREDESI rendfokozatot is lehet elérni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.