Gyurcsány Ferenc szerint a bajok és a gondok ellenére az ünnepen merjünk örülni és merjük sikernek tartani mindazt, amit Magyarország elért, hiszen 1848 lényege az elmúlt években sikeresen beteljesedett. A miniszterelnök erről a Művészetek Palotájában rendezett díszelőadáson beszélt.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ki bizony, ha meglátnák, hogy 161 év után kordonok közé szorították az ünneplőket, és papírgalacsin dobálásért 5 évet lehet kapni. És ezért halt meg ezertszámra a sok honvédő.
nyirtass
És hogy békésen ünneplő, engedéllyel rendelkező tömegeket oszlat a rendőrség. Csupa demokrácia - gyurcsány szerint. Pusztuljon meg!
zsolti
"ez az ország szabad és független" AHAHAH honnan is vettünk fel egy hegyomlásnyi hitelt épp?
masterboy
Gyurcsány Ferenc szerint a bajok és a gondok ellenére az ünnepen merjünk örülni és merjük sikernek tartani mindazt, amit Magyarország elért.....lehetne vitatkozni hogy honnan indultak a gondok,meg a bajok,a siker szonal meg kapasbol beugrik az europai unioban betoltott helyunk.A New York-i Nepszava a penteki szamaban a cimlapon hozza: Az EU nem ad penzt Gyurcsanynak---A kelet europaiak is elhatarolodtak-Senki nem akarja eltartani a magyarokat....siker siker hatan....
Hilts
Szerintem ha márciusi ifjak tudták volna, hogy mit fog művelni 161 év múlva Fletó az országunkkal, akkor minden erejükkel azon dolgoztak volna, hogy maradjunk Osztrák fennhatóság alatt... mert hogy ma nem szabad demokráciában élünk, az tuti.
Evikati
És a mai márciusi ifjak mit gondolnak? A sok nyugdíjasról már tudom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.