Közösséget építenének a Tisza Párttal. „Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le. Rövidesen újra útra kelünk és az országgyűlési választásokig eljutunk hazánk legkisebb településére is. Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát” – írta ki szombaton a Facebookra Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Magyar nemrég egy posztjában arról írt: az elmúlt napokban Orbán Brüsszelben, Gyurcsány Budapesten kezdett ámokfutásba, amiből szerinte „kiderült, hogy a TISZA Pártnak történelmi felelőssége van abban, hogy éljen az egyértelmű választói felhatalmazással és a szükséges munkát elvégezve, mielőbb készen álljon arra, hogy hazánkat visszavezesse az európai fősodorba és itthon olyan alternatívát kínáljon minden magyar ember számára, amellyel képesek leszünk visszavenni a hazánkat és békés, modern, európai és élhető Magyarországot építeni.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.