Két nappal azután, hogy megírtuk, Saud Hamad Ghanem Hamad Al-Shamsi Nyíregyházán mérte fel a terepet, az Egyesült Arab Emírségek magyarországi nagykövete vendégszerzőként jegyzett egy cikket a Mandineren. Bár arról nem írt, hogy már egy ideje járja hazánk városait, de a derűsebb és jobban összekovácsolt jövőt biztosnak látja.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis milyen Dubai? Mini, maci vagy csak Rákos???

az Egyesült Arab Emírségek magyarországi nagykövete vendégszerzőként jegyzett egy cikket – hol máshol - a Mandineren.

A derék kormánypropaganda pamflett szerint az Egyesült Arab Emírségek és a Magyarország közötti kapcsolat soha nem látott szintre fejlődött. Ami még jó is lehetne, de „A siker receptje nem titok: olyan értékeken alapul, mint a tolerancia, a szuverenitás és a kulturális örökség tisztelete, valamint a béke és a jólét iránti szilárd elkötelezettség”!
Sőt: „az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország készen áll arra, hogy elinduljon a közös jólét és növekedés transzformatív útján. Nemzeteink közös erősségeinek és erőforrásainak hasznosításával megnyitjuk az utat egy derűsebb és jobban összekovácsolt jövő felé, amelyet tartós barátság és együttműködés jellemez. ”
A nagykövet néhány napja beszélgetett Nyíregyháza polgármesterével, mikor udvariassági látogatást tett a szabolcsi vármegyeszékhelyen., ahol elsősorban a gazdasági-üzleti kapcsolatokra, valamint a TURISZTIKAI LEHETŐSÉGEKre volt kíváncsi.
Kitért a cikkben többször is az új fővárosi városnegyedre, Mini/Maxi
/Rákos Dubai-ra is.
A dolog kapcsán külön pikantériát kapott az a rész, hogy í tervekben szerepel „a reptéri gyorsvasút odavezetése” is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.