A mostani helyzetben a Fidesz egy dolgot tud tenni: újra és újra a parlament feloszlatását kezdeményezi - mondta Orbán Viktor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Kinek kell a hatalom mindenáron? Nem a felelősség kell, csak a pénz. Kiürült a kassza, sok a tartozás.
furfang
@vukkocska: ezt GyF is megértette, el is hagyta a süllyedő hajót.
vukkocska
@furfang: szerintem nem a süllyedő hajót hagyta el, hanem a párttársai miatt ment. Kibírt ő sokmindent, nem az a megfutamodó típus. Szerintem az egyetlen ember, aki egybe tudta tartani pártját. Mostanra besokallt. Hogy ezután mi lesz az mszp-vel, az még kérdés.
Marijja
@furfang: ..amit mellesleg jórészt ő süllyesztett el...:S
furfang
@Marijja: én is így látom. Nekem mindíg egy olyan érzésem volt ezzel az emberrel, hogy " kívül" van. Nem volt igazán a pártjának elnöke, hanem tudatosan beválasztatta magát. Nem volt az országnak miniszterelnöke, hanem egyszer puccsal, másszor, átveréssel, de beválasztatta magát, tehát nem igazi tagja, volt a pártjának és az országnak, hanem manipulálással, hideg fejjel megszerezte magának a játszótereket. És amikor a sakkjátszmában a matt következett volna, a miniszterelnökségről lelépett. Azt a játszóteret, ahol szómágiáival még főszereplő maradhatott volna, nap-mint nap szerepelve, manipulálva, megtartotta. Szerencsére ráéreztek a normálisabb mszp-sek, hogy foglyai egy idomárnak. Ez az ember játszott végig, mindennel, és mindenkivel. Valószínű pszichésen erre van kódolva. Ahogy szokták mondani a szélhámosoknak dőlnek be az emberek leginkább. Ő eklatáns példája szerintem ennek. Most megkönnyebbülve távozik nem jött be tovább a dolog. Könnyedén kezd majd valami újba. A felületen mozog, nincsenek mélységei, csak műkönnyei ( mint azt a szegény katona halálakor láttuk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.