A Magyar Gárda Mozgalom az „árulás napjának” nyilvánította a Kossuth téren történteket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
Nyilván való hogy ellentmondásos az ügy,de az ATV domborítása már megszokott szoclib hangvételű már régóta, és ez a lényeg.
rodeotigris
Sziasztok!
orogordog,nyirtass
Mindig van kommentem a saját meggyőződésem alapján és ez általában egyezik a Ti véleményetekkel.
De most kettős handycap van bennem.Miért fordul a Gárda a Jobbik ellen?És fordítva.Ezekben a nehéz időkben nem egymás torkának kell esni (ha csak nem direkt generálja egy külső erő{MSZP,FIDESZ?????}hogy ne zavarják a nagyok játékát.Volna értelme!Ha belegondolunk a Gárda és a Jobbik is napról napra erősebb és komoly fenyegetést jelent a jelenlegi rendszernek.
Természetesen ez csak összeesküvés elmélet és semmi valóságalapja nincs de elég régóta élek itt ahhoz, hogy ilyet feltételezzek.

Mindenesetre a véleményem, hogy a két szervezetnek félre kell tenni a vitát és a valódi problémával kell törődni és ez jelenleg a magyar kormány!
Eddig jól kiegészítették egymást és ez után is ezt kéne tenni!
nyirtass
Nekem is az a véleményem, hogy egy néven kétféle Gárda fut ami neve ellenére sem egy "cég". A kicsik utánozni szeretnék a nagyokat. A "kicsik közé" provokátorok épültek be, mert a "nagyok közé" nem tudtak beépülni és így próbálnának bomlasztani. De ha ez valóban így van és nem csak a feltételezésem akkor szavamat adom rá nekik, hogy ez vastagon nem fog sikerülni.
nyirtass
Egyébként is az egész cikknek nagyon provokáció szaga van. Ugyan is Budaházy és bandája akarta a Magyar Gárdát szembefordítani a rendőrökkel. Ha a Gárda akkor nem vonul el, akkor emberek ezrei keverednek értelmetlenűl véres harcba a rendőrökkel.
Az, hogy a Gárda akkor elvonult, a nép érdekét szolgálta, hogy ne támadjanak a népnek a rendőrök.
Ha a parlamentben lettek volna a politikusok és a nép szembefordúl a rendőrökkel, bejut a parlamentbe és kirángatja a politikusokat, akkor igen, akkor lett volna értelme szembefordulni a rendőrökkel, egyébként nem, mert csak a tömeg vérzett volna el értelmetlenül.
orogordog
Elkel zárkózni Budaházy-tól és Toroczkai-tól.
Nagyon furcsa dolgokat művelnek ezzel rontják a GÁRDA és a JOBBIK meg ítélését.(Meg próbáltam finoman fogalmazni)
rodeotigris
@orogordog: Én is ezen a véleményen vagyok.Nem lehet olyan emberek elött mikrofon akik túl radikálisak ezzel nem tudnak nagy tömeget maguk mögé állítani csak akik a balhét keresik.Nekünk nem a balhéra hanem egy tiszta demokratikus rendszerváltásra lenne szükségünk és ehhez kell a nagy tömegek támogatása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.