A válság és a bizalom hiánya miatt Magyarország is lemondást kér Bajnai Gordon miniszterelnöktől - mondta a kormányfő vasárnapi bejelentésére reagálva a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szóvivője.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

janos
Lemondás lenne ha felső vezető 2.6milla helyett nem kapna csak 1milla.Ez vonatkozna a 2.6milla felett keresőkre is.Volt politikus B....P.... .Állítólag 1.5milla.Ne kapjon csak 500 ezret.Múltrendszerben vagyis itt minden volt csak rendszer váltás nem a Rendőr 57 éves korban ment nyugdíjba.Miért változtatták meg?Ne kapjon Rendőr nyugdíjas Személy- És Vagyonőri igazolványt alanyi jogon mert Rendőr volt.Akik ebből szeretnének megélni (nekik pénzbe került a vizsga) nem tudnak mert elfoglalják a helyet.Aki nyugdíjas minimálbér felett kap nem kell engedni,hogy dolgozzon.Idős házaspár 300ezret kap csökkenteni 130 ezerre.A politikusok fizetését úgy kellene csökkenteni,hogy megérezze így lenne tisztességes.Akik privatizáltak olcsón vagyonhoz jutottak raboltak és itt volt az olaj ügy is vissza kellene tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.