A SZDSZ szerint képmutató a Fidesz és a KDNP fellépése a Jobbikkal szemben, hiszen a Fidesz a 2006-os választásokon 79, a KDNP pedig 136 helyen indított közös jelöltet a Jobbikkal - közölte az SZDSZ pénteken az MTI-vel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ophisz
SZDSZ a reakciót nevezik tudományosan projekcionak. az a eljárás amelynek kapcsán valaki (valakik) másik személynek (személyeknek) tulajdonitják saját hibáit , vagy kívánságait.ez büntudat, vagy hasonló érzésként kifejeződésként értékelendö és az elhárító mechanizmusok közé sorolandó
furfang
@tsabeeka: Ez nem véletlen! Ma már köztudott, hogy az SZDSz akár mint koalíciós partner, akár mint sündörgő kívül-belül álló dagadtra tömte a párt, a képviselők többsége, és a haveri kutyák zsebeit. Autópályák, kakaóbiztos számítógép, Demszky 4-es metró, Hunvaldék, Wekler, Magyar Bálint, a tanulmányok írása és sorolhatnánk vég nélkül a korrupciós, nagy pénzeket kaszáló hőstetteiket. Ezekhez képest akár a 25 millió, akár a 470 millió már csak aprópénz, amire nem kapjuk fel a fejünket, sőt még el is nézi nekik az ember, hogy legalább nem voltak végképp balfácánok a profi gengszterekhez képest! Szép világ ez a miénk!
tsabeeka
@furfang: ez a cikk nem erről szól. és a legegyszerűbb a mondanivaló mellett elsiklani, nem kell túl sokat bajlódni az érvekkel. a cikk nem az szdsz-ről szól, hanem arról, hogy a fidesz-kdnp szerint az mszp pénzeli a jobbikot. namost ez egyfaszság, és erről szól a cikk. ha hitler mondaná, hogy ez egy faszság, ugyanolyan igaza lenne, mintha lenin vagy ha gandhi mondaná.
furfang
@tsabeeka: nekem továbbra is az jön le, hogy jogszerűen kapta minden említett párt a törvény alapján, ami jár neki. Ezért aztán az SZDSZ álságos finánckodásának semmi értelme. Ráadásul erkölcsileg nullák is a már korábban elmondottak miatt, úgyhogy indifferens, hogy mit mondanak, legalábbis számomra.
furfang
Ja és ebben az esetben a FIDESZ-KDNP is fölöslegesen rázza a ketrecet!
eva1215
Sz a párt aki elérte az 1%-ot a választásokon mind kap állami támogatást .
Most ezért azt mondani hogy az MSZP támogatja a jobbikot -sőt az Ő beépitett emberük randalirozik mikor ünnepség van No ez egy borzasztó csúsztatás.
Az SZDSZ erről beszél nem másról .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.